Linux beheerder nodig?

Heb je tijdelijk een Linux beheerder nodig. Ultimum detacheert zowel op tijdelijke als vaste basis IT specialisten en ICT consultants aan bedrijven in heel Nederland. Als vaste (staffing)partner voor diverse organisaties is niet alleen een technische match cruciaal. De perfecte match klikt ook op persoonlijk vlak. Daarom verdiepen wij ons in de organisatie, teamcultuur en verantwoordelijkheden. Zo voorkom je onnodige gesprekken en zit de perfecte kandidaat snel op de juiste plek.

Neem contact op

Of het nou gaat om de configuratie, implementatie, het beheer of security. De IT professionals van Ultimum kennen hun verantwoordelijkheden en bieden direct een meerwaarde op de werkvloer. Ultimum detacheert enkel kwalitatief personeel met een bewezen track-record en kennis van de nieuwste technieken en producten. Zo hebben zij kennis van zaken en gaan zij doelgericht aan de slag.

Linux beheerder

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Wat is een Linux beheerder?

Een Linux beheerder of Linux specialist is gespecialiseerd in Linux-systemen, als RedHat (CentOS / Fedora), Ubuntu, Debian en diverse andere platformen. Een Linux beheerder werkt hier dagelijks mee en zorgt voor een optimale configuratie en het beheer van de systemen. Desgewenst implementeert hij nieuwe toepassingen.

Heb je een Linux beheerder nodig voor jouw organisatie? Zoek dan niet verder. Met 25 jaar ervaring heeft Ultimum altijd een oplossing en geschikte kandidaat klaar staan. Onze medewerkers vertellen hier graag meer over. Vraag daarom een gesprek aan en ontdek de mogelijkheden.

Technieken waar Linux-beheerders onder andere mee werken:

  • Netwerkdiensten: DNS, TCP/Ip, VPN,
  • Databases: MySQL, MariaDB, PostgreSQL, SQLite, Firebird, Apache, H2, Firebird en ElasticSearch
  • Monitoring: Solarwinds Netflow, PRTG, Nagios, Zenoss, Cacti en Zabbix
  • Programmeertalen: PHP, Python, Ruby, Shell scripting
  • Control panels: cPanel, DirectAdmin

Linux beheerder van Ultimum

Onderbezetting door vakantie, uitval of juist meer specialisme nodig voor een complex project of implementatie. Ultimum investeert in eigen personeel. Zo beschikt jouw organisatie over kennis en vaardigheden wanneer dit cruciaal is. Inhuren kan op tijdelijke, vaste of co-sourcing basis. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gesprek aan met één van onze specialisten.

Vacature Linux beheerder

Wil jij een baan als Linux specialist? Wij zijn altijd opzoek naar enthousiaste talenten. Wordt jij ook warm van termen als Kubernetes, Docker, Ansible, Jenkins en Terraform? Meebeslissen over strategieën samen met een team vol specialisten? Dan is dit een functie voor jou. Kijk direct op deze pagina en meldt je aan!

FAQ: Linux beheerder

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij een vaste en betrokken partner als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie. Zo detacheren wij bijvoorbeeld Microsoft en Linux beheerders.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics