Samenwerken met Ultimum?

Neem direct contact op!

Linux beheerder nodig?

Heb je tijdelijk een Linux beheerder nodig. Ultimum detacheert zowel op tijdelijke als vaste basis IT specialisten en ICT consultants aan bedrijven in heel Nederland. Als vaste (staffing)partner voor diverse organisaties is niet alleen een technische match cruciaal. De perfecte match klikt ook op persoonlijk vlak. Daarom verdiepen wij ons in de organisatie, teamcultuur en verantwoordelijkheden. Zo voorkom je onnodige gesprekken en zit de perfecte kandidaat snel op de juiste plek.

Neem contact op

Of het nou gaat om de configuratie, implementatie, het beheer of security. De IT professionals van Ultimum kennen hun verantwoordelijkheden en bieden direct een meerwaarde op de werkvloer. Ultimum detacheert enkel kwalitatief personeel met een bewezen track-record en kennis van de nieuwste technieken en producten. Zo hebben zij kennis van zaken en gaan zij doelgericht aan de slag.

Linux beheerder

Wat is een Linux beheerder?

Een Linux beheerder of Linux specialist is gespecialiseerd in Linux-systemen, als RedHat (CentOS / Fedora), Ubuntu, Debian en diverse andere platformen. Een Linux beheerder werkt hier dagelijks mee en zorgt voor een optimale configuratie en het beheer van de systemen. Desgewenst implementeert hij nieuwe toepassingen.

Heb je een Linux beheerder nodig voor jouw organisatie? Zoek dan niet verder. Met 20 jaar ervaring heeft Ultimum altijd een oplossing en geschikte kandidaat klaar staan. Onze medewerkers vertellen hier graag meer over. Vraag daarom een gesprek aan en ontdek de mogelijkheden.

Technieken waar Linux-beheerders onder andere mee werken:

  • Netwerkdiensten: DNS, TCP/Ip, VPN,
  • Databases: MySQL, MariaDB, PostgreSQL, SQLite, Firebird, Apache, H2, Firebird en ElasticSearch
  • Monitoring: Solarwinds Netflow, PRTG, Nagios, Zenoss, Cacti en Zabbix
  • Programmeertalen: PHP, Python, Ruby, Shell scripting
  • Control panels: cPanel, DirectAdmin

Linux beheerder van Ultimum

Onderbezetting door vakantie, uitval of juist meer specialisme nodig voor een complex project of implementatie. Ultimum investeert in eigen personeel. Zo beschikt jouw organisatie over kennis en vaardigheden wanneer dit cruciaal is. Inhuren kan op tijdelijke, vaste of co-sourcing basis. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gesprek aan met één van onze specialisten.

Vacature Linux beheerder

Wil jij een baan als Linux specialist? Wij zijn altijd opzoek naar enthousiaste talenten. Wordt jij ook warm van termen als Kubernetes, Docker, Ansible, Jenkins en Terraform? Meebeslissen over strategieën samen met een team vol specialisten? Dan is dit een functie voor jou. Kijk direct op deze pagina en meldt je aan!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak een afspraak met één van onze consultants of neem direct contact met ons op. Doe geen concessies en wees klaar voor de toekomst. Linux beheerders van Ultimum kennen de nieuwste producten en technieken als geen ander en staan voor je klaar.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Detachering ICT

Hoe kom ik z.s.m. aan tijdelijk IT-personeel?

Bij ons kunt u snel terecht voor IT-specialisten met uiteenlopende functies. Samen kunnen we kijken welke van onze gekwalificeerde collega’s beschikbaar zijn voor uw opdracht.

Is het mogelijk om iemand te detacheren voor langere periodes?

Onze specialisten zijn zowel beschikbaar voor tijdelijke/interim klussen als voor opdrachten met een langere duur.

In hoeverre zijn IT-specialisten gecertificeerd?

Ultimum specialisten beschikken altijd over diverse kwalificaties en worden continu getraind. Afhankelijk van de gevraagde disciplines bieden wij alleen maar die mensen aan die ook de juiste kwalificaties en certificaten hebben. Dit naast de jarenlange ervaring die zij hebben.

Hoe wordt de juiste IT-er voor mij geselecteerd?

Wij kijken verder dan alleen het CV. Wij zoeken de match die bij zowel de opdrachtgever als bij onze collega past. De cultural fit is naast werkzaamheden ook erg belangrijk. Op die manier vinden wij de perfecte kandidaat voor de klus.