IT security awareness

Data is het meest waardevolle bezit voor een organisatie, maar ook communicatie en processen moeten toegankelijk blijven. Het borgen van continuïteit en veiligheid is daarom essentieel. Digitale maatregelen, monitoring en IT security awareness zijn cruciaal voor maximale bescherming. Als full-service IT-dienstverlener met 25 jaar ervaring neemt Ultimum zorgen uit handen. Werkzaam voor MKB, Groot bedrijf, Zorg en Overheid pakken wij onze verantwoordelijkheid en dragen bij aan een veilig en betrouwbare samenleving door deling van kennis en kunde. 

Neem contact op Doe Quickscan

Ook aan de slag met cybersecurity of dit op gewenst niveau brengen? Maak kennis met de persoonlijke en professionele aanpak van Ultimum. Met onze centrale en flexibele organisatie lossen wij elk vraagstuk adequaat op. Daarbij tref je op onze supportdesk professionals die jou direct te woord staan en ondersteunen, zodat processen zorgeloos doordraaien en systemen toegankelijk. Naast de focus op digitale toepassingen en monitoring is IT security awareness onder personeel misschien wel de belangrijkste factor. Hiervoor testen en trainen wij personeel om Ransomware, een datalek of erger te voorkomen.

IT Security Awareness training uitbesteden

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

IT security awareness van Ultimum

Een ongeluk zit in een klein hoekje en de kleinste opening is al voldoende voor cybercriminelen. Veilig (online) werken vereist daarom aandacht, waar wij als vaste full-service IT-dienstverlener in voorzien. Door structureel te testen blijven gebruikers alert en schenken wij extra aandacht aan gebruikers die dit nodig hebben. Wij toetsen namelijk op individueel niveau om doelgericht verbeteringen door te voeren. De verdediging is immers zo sterk als de zwakste schakel.

Met 25 jaar ervaring en klanten als ING, Ebay, KPN en Shell zijn wij de aangewezen partij. Onze businessline Cybersecurity verzorgt het complete spectrum aan professionele security diensten, waaronder ethical hacking, pentesting, monitoring en IT security awareness training. 

Samenwerken?

Ook aan de slag? Voorkom problemen en wees klaar voor de toekomst. Kies voor Ultimum en neem contact op met één van onze specialisten of maak een afspraak. Wij brengen de ICT beveiliging op orde en denken met je mee.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Security awareness

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze IT security awareness specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Dit onder andere middels ons bewezen IT security awarness programma.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics