IT Infrastructuur implementatie en beheer uitbesteden

Een goede IT Infrastructuur is stabiel, veilig, schaalbaar en toch flexibel. Specialisten van Ultimum dagelijks mkb en grote organisaties met advies, implementatie en beheer. De opzet van de inrichting vormt de basis en is van groot belang voor de processen en bedrijfsvoering. Uiteraard helpt Ultimum door de verschillende fase en adviseert graag over passende mogelijkheden.

Neem contact op

Wat is IT Infrastructuur?

Eigenlijk omvat de IT Infrastructuur van een organisatie alles wat met ICT te maken heeft, zoals werkplekken, servers, opslag, verbindingen, beveiliging en meer. Een goede ICT Infrastructuur sluit aan bij de werkzaamheden en heeft als doel om digitale data te delen of aan te bieden. Wanneer dit op een efficiënte en juiste manier gebeurd kan de infrastructuur een drijvende kracht voor de organisatie zijn. Experts van Ultimum kennen de markt en vinden altijd een passende oplossing.

IT Infrastructuur

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

IT Infrastructuur van Ultimum

Wanneer je de kiest voor Ultimum heb je vanaf dag één slechts één aanspreekpunt voor alle IT vraagstukken. Waar nodig hebben wij contact met andere ICT-partners en ons team zich in om alles te realiseren, optimaliseren en beheren. Zo is alles direct ultiem geregeld!

Bespaar op zorgen en kosten. Met cloud oplossingen en werkplekken van Ultimum zijn kosten voorspelbaar en maandelijks tegen een vast tarief. Door de centrale organisatie zijn wij als geen ander in staat om de volledige implementatie en het beheer over te nemen. Direct is duidelijk waar de verantwoordelijkheden liggen, hoe het is geregeld en natuurlijk ook waar u nog op moet letten.

Uitbesteden? Vraag het Ultimum!

Voor IT vraagstukken, incidenten of hulp is er nog maar één aanspreekpunt, waarbij wij meer dan 95% van de problemen op afstand regelen. Richt jezelf weer op de core-business. Kernactiviteiten van het bedrijf raken al snel ondergesneeuwd door alle overige werkzaamheden. Steeds meer bedrijven kiezen voor ICT outsourcing, omdat zij zo meer focus kunnen leggen op de grondbeginselen van het bedrijf.

Nieuwsgierig of een vraag? Vraag een gesprek aan met één van onze specialisten! Wij horen graag we we kunnen betekenen op het gebied van:

  • Infrastructuur beheer
  • Werkplekbeheer
  • Applicatiebeheer
  • Service desk
  • Single point of contact
  • Cybersecurity operations management
  • Change Management

FAQ: IT Infrastructuur

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag met de IT infrastructuur.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij een vaste en betrokken partner als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing van IT infrastructuur breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics