Samenwerken met Ultimum?

Neem direct contact op!

IT Infrastructuur implementatie en beheer uitbesteden

Een goede IT Infrastructuur is stabiel, veilig, schaalbaar en toch flexibel. Specialisten van Ultimum dagelijks mkb en grote organisaties met advies, implementatie en beheer. De opzet van de inrichting vormt de basis en is van groot belang voor de processen en bedrijfsvoering. Uiteraard helpt Ultimum door de verschillende fase en adviseert graag over passende mogelijkheden. Een vraag, meer informatie of direct aan de slag? Neem direct contact met ons op of plan een afspraak.

Neem contact op

Wat is IT Infrastructuur?

Eigenlijk omvat de IT Infrastructuur van een organisatie alles wat met ICT te maken heeft, zoals werkplekken, servers, opslag, verbindingen, beveiliging en meer. Een goede ICT Infrastructuur sluit aan bij de werkzaamheden en heeft als doel om digitale data te delen of aan te bieden. Wanneer dit op een efficiënte en juiste manier gebeurd kan de infrastructuur een drijvende kracht voor de organisatie zijn. Experts van Ultimum kennen de markt en vinden altijd een passende oplossing.

IT Infrastructuur

IT Infrastructuur van Ultimum

Wanneer je de kiest voor Ultimum heb je vanaf dag één slechts één aanspreekpunt voor alle IT vraagstukken. Waar nodig hebben wij contact met andere ICT-partners en ons team zich in om alles te realiseren, optimaliseren en beheren. Zo is alles direct ultiem geregeld!

Bespaar op zorgen en kosten. Met cloud oplossingen en werkplekken van Ultimum zijn kosten voorspelbaar en maandelijks tegen een vast tarief. Door de centrale organisatie zijn wij als geen ander in staat om de volledige implementatie en het beheer over te nemen. Direct is duidelijk waar de verantwoordelijkheden liggen, hoe het is geregeld en natuurlijk ook waar u nog op moet letten.

Uitbesteden? Vraag het Ultimum!

Voor IT vraagstukken, incidenten of hulp is er nog maar één aanspreekpunt, waarbij wij meer dan 95% van de problemen op afstand regelen. Richt jezelf weer op de core-business. Kernactiviteiten van het bedrijf raken al snel ondergesneeuwd door alle overige werkzaamheden. Steeds meer bedrijven kiezen voor ICT outsourcing, omdat zij zo meer focus kunnen leggen op de grondbeginselen van het bedrijf.

Als full-service IT-dienstverlener leveren wij diverse diensten. Denk aan:

 • Infrastructuur beheer
 • Werkplekbeheer
 • Applicatiebeheer
 • Service desk
 • Single point of contact
 • Cybersecurity operations management
 • Change Management

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak een afspraak met één van onze consultants of neem direct contact met ons op. Doe geen concessies en wees klaar voor de toekomst. Specialisten van Ultimum kennen de nieuwste producten en technieken als geen ander en brengen de IT infrastructuur op orde.  


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Outsourcing en Beheer

Waarom IT en beheer uitbesteden?

IT Outsourcing kent diverse voordelen. Het belangrijkst is dat je als organisatie weer focus kan leggen op de kernactiviteiten. Doen waar je goed in bent is een belangrijke succesfactor en geeft de organisatie bestaansrecht. Andere voordelen zijn:

 • Resources: geschikt personeel, hardware, licenties, koppelingen en meer zijn snel beschikbaar.
 • Kosten: vaak vind een kostenreductie plaats door besparing op personeel, hardware, licenties, onderhoud en innovatie.
 • Beveiliging: belangrijker dan ooit is de veiligheid van jouw werkomgeving, netwerk en software. Met IT Outsourcing is alles optimaal beveiligd, wordt het netwerk gemonitord en is alles automatisch up-to-date.
 • Kwaliteit: 24/7 beschikbaar, één aanspreekpunt en 95 procent van de incidenten op afstand geregeld.

Wat levert Ultimum bij IT Outsourcing?

Met diverse disciplines in-house levert Ultimum het volledige pakket. Zo kan je de ICT gedeeltelijk of geheel uitbesteden.

Hoe werkt het met meer ICT-partners?

Desgewenst neemt Ultimum vanaf dag één het IT beheer uit handen. Waar nodig nemen wij contact op met ICT-partners, zodat er slechts één aanspreekpunt is voor alle IT vraagstukken en problemen.

Hoe veilig is IT Outsourcing?

Ultimum is gespecialiseerd in Cybersecurity en zorgt voor een zeer veilige werkomgeving. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en draait de organisatie zorgeloos en ongestoord door.