ICT Infrastructuur beheer bedrijf

Opzoek naar een IT infrastructuur bedrijf? Overtref verwachtingen met Ultimum! Wij zijn specialist in IT beheer en zorgen voor een optimaal functionerende ICT-omgeving. Vanaf dag één zijn alle verantwoordelijkheden duidelijk en is er slechts één aanspreekpunt. Zo wordt je bij een storing of vraagstuk direct vakkundig geholpen en verhoog je het servicelevel aanzienlijk. Een juiste inrichting en configuratie van de ICT infrastructuur vormt de basis van processen en de bedrijfsvoering. Als specialist zorgen wij ervoor dat de infrastructuur aansluit bij de huidige behoefte en is voorbereid op de toekomst.

Neem contact op

Kies ook voor schaalbaarheid, een veilige omgeving en meer focus op de core-business. Een IT infrastructuur bedrijf als Ultimum neemt het beheer, optimalisatie en onderhoud uit handen. Zo is alles in één keer goed geregeld en zijn kosten voorspelbaar. Outsourcing kan tegen een vaste en overzichtelijk tarief, waarmee je onverwachte kosten uitsluit. Interesse? Neem contact met ons op of plan een gesprek in met één van onze specialisten.

IT Infrastructuur

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

IT Infrastructuur bedrijf Ultimum

Techniek heeft het interne kennisniveau vaak ingehaald. Implementaties, innoveren, onderhoud en beheer kan complex zijn en specialistische kennis vereisen. Profiteer daarom van een extern ICT infrastructuur bedrijf en haal het maximale uit de infrastructuur. Zo maak je IT weer de drijvende kracht voor de organisatie en is alles ultiem geregeld!

Een grote frustratie voor veel organisaties is een vraag meermaals moeten stellen bij een storing of vraagstuk. Bij Ultimum heb je vanaf dag één slechts één aanspreekpunt. Waar nodig nemen wij contact op met andere IT-partners. Zo wordt je direct goed geholpen en draaien processen zorgeloos door.

Ultimum werkt dagelijks aan het IT beheer van overheidsinstanties, MKB'ers en klanten als eBay, Shell, KPN en ING. Als fullservice IT-dienstverlener horen wij graag wat we kunnen betekenen op het gebied van:

  • Infrastructuur beheer
  • Werkplekbeheer
  • Applicatiebeheer
  • Service desk
  • Single point of contact
  • Cybersecurity operations management
  • Change Management

Wat is IT Infrastructuur?

De IT infrastructuur is verbonden met alle ICT gerelateerde zaken binnen een organisatie. Denk aan werkplekken, servers, opslag, verbindingen, beveiliging en nog veel meer. Een goede basis is daarom cruciaal voor het succes van alle andere processen en werkzaamheden. Een infrastructuur speelt een belangrijke rol bij de voorziening van data, communicatie en beveiliging en sluit aan bij de behoefte en doelstellingen van de organisatie.

Interesse?

Ben je opzoek naar een ICT infrastructuur beheer bedrijf? Ontdek Ultimum! Wij nemen de mogelijkheden graag met je door. Ultimum heeft ruim 24 jaar ervaring en kent de nieuwste producten en technieken als geen ander. Doe geen concessies en wees klaar voor de toekomst.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: ICT Infrastructuur

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag met de IT infrastructuur.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof ICT infrastructuur beheer.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics