Samenwerken met Ultimum?

Neem direct contact op!

IT Beheer in Almere

Alles gaat tegenwoordig digitaal. De automatisering brengt veel voordelen met zich mee, maar ook kosten, problemen en vraagstukken. Ultimum voldoet aan elke behoefte met zowel IT Beheer in Almere als cybersecurity, ICT specialisten of de gehele infrastructuur. Een vraag, meer informatie of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op of plan een afspraak met een specialist.

Neem contact op

Door onze centrale organisatie, kennis en ervaring zijn wij als geen ander in staat om het gehele traject te verzorgen. Zo zijn vanaf dag één alle verantwoordelijkheden duidelijk en is er één vast aanspreekpunt. Waar nodig communiceren wij met overige ICT-partners. Door diverse disciplines met elkaar te verenigen in een servicecentrum zijn we instaat om adequaat uw IT-vraagstuk op te lossen

IT Beheer Almere

U-manage: IT Beheer in Almere

Opzoek naar een geschikte partner voor het IT beheer in Almere? Ultimum biedt een scala aan IT oplossingen. Van online werkplekken tot aan de gehele infrastructuur. Werkzaam voor diverse middelgrote en grote organisaties in heel Nederland is er voldoende ervaring en kennis in huis voor iedere situatie.

Onze specialisten horen graag wat wij kunnen betekenen op het gebied van:

 • Infrastructuur beheer
 • Werkplekbeheer
 • Applicatiebeheer
 • Service desk
 • Single point of contact
 • Cybersecurity operations management
 • Change Management

IT Bedrijf, cybersecurity en meer

IT beheer uitbesteden is schaalbaar, kostenbesparend en gebruiksvriendelijk, maar het belangrijkst is dat je als organisatie meer focus kan leggen op de kernactiviteiten. Naast ICT beheer biedt Ultimum als vaste staffingpartner voor diverse bedrijven IT professionals. Handig voor complexe implementaties, onderbezetting, ziekte of vakantie.

Ook cybersecurity is een belangrijk product van Ultimum. Door de digitalisering zijn Nederlandse bedrijven een gewild doelwit geworden voor cybercriminelen. Het aantal aanvallen is in de afgelopen jaren exponentieel gestegen en naar verwachting zal dit doorzetten. Het is belangrijk om je als bedrijf of organisatie te beschermen. Voorkom hacks, social engineering, datalekken en andere veiligheidsincidenten. Doe de gratis security scan op onze website of vraag een gesprek aan met één van onze specialisten.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Outsourcing en Beheer

Waarom IT en beheer uitbesteden?

IT Outsourcing kent diverse voordelen. Het belangrijkst is dat je als organisatie weer focus kan leggen op de kernactiviteiten. Doen waar je goed in bent is een belangrijke succesfactor en geeft de organisatie bestaansrecht. Andere voordelen zijn:

 • Resources: geschikt personeel, hardware, licenties, koppelingen en meer zijn snel beschikbaar.
 • Kosten: vaak vind een kostenreductie plaats door besparing op personeel, hardware, licenties, onderhoud en innovatie.
 • Beveiliging: belangrijker dan ooit is de veiligheid van jouw werkomgeving, netwerk en software. Met IT Outsourcing is alles optimaal beveiligd, wordt het netwerk gemonitord en is alles automatisch up-to-date.
 • Kwaliteit: 24/7 beschikbaar, één aanspreekpunt en 95 procent van de incidenten op afstand geregeld.

Wat levert Ultimum bij IT Outsourcing?

Met diverse disciplines in-house levert Ultimum het volledige pakket. Zo kan je de ICT gedeeltelijk of geheel uitbesteden.

Hoe werkt het met meer ICT-partners?

Desgewenst neemt Ultimum vanaf dag één het IT beheer uit handen. Waar nodig nemen wij contact op met ICT-partners, zodat er slechts één aanspreekpunt is voor alle IT vraagstukken en problemen.

Hoe veilig is IT Outsourcing?

Ultimum is gespecialiseerd in Cybersecurity en zorgt voor een zeer veilige werkomgeving. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en draait de organisatie zorgeloos en ongestoord door.