IT Beheer in Hoofddorp uitbesteden

Als organisatie opzoek naar een vaste en betrouwbare ICT partner? Ultimum detacheert reeds ruim 23 jaar als vaste (staffing)partner voor diverse organisaties in heel Nederland. Daarnaast leveren wij diensten als Outsourcing, beheer en cybersecurity. IT Beheer in Hoofddorp uitbesteden? Dan zijn wij de geschikte partij en adviseren graag over de mogelijkheden. Vraag een gesprek aan met één van onze specialisten.

Neem contact op

IT is allang geen eenmalige investering meer en staat niet stil. Wij zien dat bedrijven en organisaties daardoor steeds vaker kiezen voor het uitbesteden van IT beheer in Hoofddorp en de rest van Nederland. Zo hoef je als organisatie niet meer te investeren in personeel, hardware, licenties en onderhoud. Wanneer je kiest voor IT Outsourcing van Ultimum kies je voor een vast tarief per maand en zijn kosten overzichtelijk en voorspelbaar.

IT Beheer Hoofddorp

IT Beheer in Hoofddorp van Ultimum

Meer focus op de core-business? Met IT Beheer in Hoofddorp van Ultimum werk je met de nieuwste producten en technologieën tegen een vast tarief. Voor veel van onze klanten levert dit uiteindelijk een kostenbesparing en verhoging van het servicelevel op. Daarbij is de dienst flexibel en kan je eenvoudig op- en afschalen. Zo betaal je slechts voor de behoefte van de organisatie en is alles in één keer goed geregeld.

Door onze centrale organisatie en het samenbrengen van verschillende disciplines zijn wij als geen ander instaat om IT-vraagstukken op te lossen. Van advies tot implementatie en beheer zijn wij de aangewezen partij. Desgewenst nemen wij het gehele IT beheer over, zodat de organisatie zorgeloos kan doordraaien. Waar nodig nemen wij contact op met overige IT-dienstverleners, zodat je slechts één aanspreekpunt hebt voor alle IT-vraagstukken.

Actief voor verschillende gemeenten in Nederland en klanten als eBay, Shell, KPN en ING kennen wij onze verantwoordelijkheden. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vraag een gesprek aan met één van onze medewerkers.

Wat wij onder meer doen voor andere partijen:

  • Infrastructuur beheer
  • Werkplekbeheer
  • Applicatiebeheer
  • Service desk
  • Single point of contact
  • Cybersecurity operations management
  • Change Management

Opzoek naar een IT bedrijf in Hoofddorp voor IT outsourcing? Overweeg Ultimum! Je hebt bij ons keuze uit verschillende SLA's en een toegewijd servicemanagement. Verder lossen wij 95% van de incidenten op afstand op en heb je slechts één aanspreekpunt. Met de dienstverlening van Ultimum breng je de focus op kernactiviteiten weer terug en laat je de ICT aan specialisten over.

IT Beheer en Cybersecurity Hilversum

IT Beheer en Cybersecurity in Hoofddorp

Naast Outsourcing en Beheer bieden wij een aantal verwante diensten, zoals Cybersecurity, Detachering en Business Solutions. Wij zien dan ook dat onze klanten na enige tijd extra producten afnemen, vanwege de positieve ervaring en het merkbare verschil. Wil je ook vooruit met de organisatie en weer grip of kernprocessen? Wij informeren je graag over de mogelijkheden.