Samenwerken met Ultimum?

Neem direct contact op!

IT Beheer in Amersfoort uitbesteden?

Ondersteuning nodig bij het beheer van infrastructuur, werkplekken, systemen of applicaties? Wij staan voor je klaar! Ultimum levert IT beheer in Amersfoort met een landelijke dekking. Door verschillende disciplines met elkaar te verenigen zijn wij instaat om IT-vraagstukken en problemen adequaat op te lossen. Werkzaam voor diverse gemeenten en klanten als eBay, Shell, KPN en ING nemen wij onze verantwoordelijkheid.

Neem contact op

Vanaf dag één is er één aanspreekpunt voor alle ICT-vraagstukken, Ultiem geregeld. Verantwoordelijkheden zijn duidelijk en het in lijn brengen en houden van doelstellingen staat voor ons centraal. Deze focus is merkbaar en zorgt dat de operatie geborgd pro-actief en solide is. Naar behoefte verzorgen wij zowel de implementatie als het IT beheer in Amersfoort.

IT Beheer Amersfoort

IT Beheer in Amersfoort van Ultimum

Werkzaam voor MKB en grote organisaties bieden wij een diverse set aan oplossingen. Hiervoor bepalen wij samen eerst de behoefte van de organisatie, waarna wij een advies uitbrengen. Wat wij onder meer doen voor andere partijen:

 • Infrastructuur beheer
 • Werkplekbeheer
 • Applicatiebeheer
 • Service desk
 • Single point of contact
 • Cybersecurity operations management
 • Change Management

Het uitbesteden van IT beheer in Amersfoort aan Ultimum kent diverse voordelen. Zo is 95% van de problemen op afstand opgelost en heb je keuze uit diverse SLA's en een toegewijd servicemanagement. Hiermee breng je de focus op de core-business van de organisatie weer terug, doordat je bijzaken uitbesteed.

Verder ervaren klanten een kostenbesparing, doordat je niet meer hoeft te investeren in personeel, hardware, licenties, onderhoud en doorontwikkeling. Bij Ultimum betaal je vast maand bedrag, waarmee kosten overzichtelijk en voorspelbaar zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of vraag een gesprek aan.

IT Bedrijf en Cybersecurity expert

Opzoek naar een IT bedrijf of Cybersecurity expert in Amersfoort? Bij ons is alles in één keer geregeld, waarmee je het aantal IT-partners aanzienlijk reduceert. Zo bieden wij naast IT beheer ook, detachering van ICT specialisten, cybersecurity en business solutions aan. Ook IT professionals voor complexe implementaties, linux of citrix zijn wij de aangewezen partij.

Nieuwsgierig? Als vaste (staffing)partner voor diverse organisaties in heel Nederland hebben wij altijd een specialist beschikbaar.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Outsourcing en Beheer

Waarom IT en beheer uitbesteden?

IT Outsourcing kent diverse voordelen. Het belangrijkst is dat je als organisatie weer focus kan leggen op de kernactiviteiten. Doen waar je goed in bent is een belangrijke succesfactor en geeft de organisatie bestaansrecht. Andere voordelen zijn:

 • Resources: geschikt personeel, hardware, licenties, koppelingen en meer zijn snel beschikbaar.
 • Kosten: vaak vind een kostenreductie plaats door besparing op personeel, hardware, licenties, onderhoud en innovatie.
 • Beveiliging: belangrijker dan ooit is de veiligheid van jouw werkomgeving, netwerk en software. Met IT Outsourcing is alles optimaal beveiligd, wordt het netwerk gemonitord en is alles automatisch up-to-date.
 • Kwaliteit: 24/7 beschikbaar, één aanspreekpunt en 95 procent van de incidenten op afstand geregeld.

Wat levert Ultimum bij IT Outsourcing?

Met diverse disciplines in-house levert Ultimum het volledige pakket. Zo kan je de ICT gedeeltelijk of geheel uitbesteden.

Hoe werkt het met meer ICT-partners?

Desgewenst neemt Ultimum vanaf dag één het IT beheer uit handen. Waar nodig nemen wij contact op met ICT-partners, zodat er slechts één aanspreekpunt is voor alle IT vraagstukken en problemen.

Hoe veilig is IT Outsourcing?

Ultimum is gespecialiseerd in Cybersecurity en zorgt voor een zeer veilige werkomgeving. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en draait de organisatie zorgeloos en ongestoord door.