Samenwerken met Ultimum?

Neem direct contact op!

IT Bedrijf in Hilversum nodig?

Opzoek naar een IT Bedrijf in Hilversum? Ultimum levert IT beheer, security en personeel aan MKB en grote organisaties in heel Nederland. Naast outsourcing, beheer, cybersecurity en business oplossingen detacheren wij ICT specialisten als vaste (staffing)partner voor diverse organisaties. ICT is allang geen eenmalige investering meer en staat niet stil.

Neem contact op

Met Ultimum haal je de nieuwste kennis en technologie in huis tegen een vast tarief. Zo worden kosten overzichtelijk en voorspelbaar. Daarbij krijg je de grip en focus weer terug op de kernactiviteiten van de organisatie. Voor veel van onze klanten leverde het uitbesteden van IT beheer uiteindelijk een kostenbesparing en verhoging van het servicelevel op. Je hoeft namelijk niet meer te investeren in hardware, licenties, onderhoud en personeel. Daarbij ben je flexibel en betaal je enkel voor het gebruik. Zo kan je eenvoudig op- en afschalen.

IT Bedrijf Hilversum

U-Manage: IT Bedrijf in Hilversum

Als IT bedrijf met een landelijke dekking leveren wij ook ICT beheer in Hilversum en omgeving. Door onze centrale organisatie, expertise en ervaring vinden wij passende oplossingen voor elke organisatie. Door verschillende disciplines te verenigen zijn wij als geen ander in staat om te voorzien in elke behoefte. Zo zijn wij partner in het hele traject van implementatie tot beheer. Denk aan IT beheer, ontwikkeling en onderhoud van bijvoorbeeld serverbeheer, support, werkplekbeheer, cybersecurity of infrastructuur.

Werkzaam voor diverse Nederlandse gemeenten en klanten als eBay, Shell, KPN en ING nemen wij onze verantwoordelijkheid. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vraag een gesprek aan met één van onze specialisten.

Wat wij onder meer doen voor andere partijen:

 • Infrastructuur beheer
 • Werkplekbeheer
 • Applicatiebeheer
 • Service desk
 • Single point of contact
 • Cybersecurity operations management
 • Change Management

Om diverse redenen kiezen onze klanten voor IT outsourcing van Ultimum, zoals keuze uit diverse SLA's en een zeer toegewijd servicemanagement. Daarbij lossen wij 95% van de incidenten en problemen direct op afstand op en heb je slechts één aanspreekpunt voor alle IT vraagstukken. Breng ook de focus weer terug op de core-business en laat ICT aan ons over.

IT Beheer en Cybersecurity Hilversum

IT Beheer en Cybersecurity in Hilversum

Kies voor één aanspreekpunt voor de gehele IT. Wij bieden een totaalpakket en leveren ook IT beheer en cybersecurity in Hilversum. Vanaf dag één heb je één aanspreekpunt en is alles in één keer goed geregeld. Waar nodig nemen wij contact op met andere partners of leveranciers. Ook vooruit? Neem contact op met Ultimum!


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Outsourcing en Beheer

Waarom IT en beheer uitbesteden?

IT Outsourcing kent diverse voordelen. Het belangrijkst is dat je als organisatie weer focus kan leggen op de kernactiviteiten. Doen waar je goed in bent is een belangrijke succesfactor en geeft de organisatie bestaansrecht. Andere voordelen zijn:

 • Resources: geschikt personeel, hardware, licenties, koppelingen en meer zijn snel beschikbaar.
 • Kosten: vaak vind een kostenreductie plaats door besparing op personeel, hardware, licenties, onderhoud en innovatie.
 • Beveiliging: belangrijker dan ooit is de veiligheid van jouw werkomgeving, netwerk en software. Met IT Outsourcing is alles optimaal beveiligd, wordt het netwerk gemonitord en is alles automatisch up-to-date.
 • Kwaliteit: 24/7 beschikbaar, één aanspreekpunt en 95 procent van de incidenten op afstand geregeld.

Wat levert Ultimum bij IT Outsourcing?

Met diverse disciplines in-house levert Ultimum het volledige pakket. Zo kan je de ICT gedeeltelijk of geheel uitbesteden.

Hoe werkt het met meer ICT-partners?

Desgewenst neemt Ultimum vanaf dag één het IT beheer uit handen. Waar nodig nemen wij contact op met ICT-partners, zodat er slechts één aanspreekpunt is voor alle IT vraagstukken en problemen.

Hoe veilig is IT Outsourcing?

Ultimum is gespecialiseerd in Cybersecurity en zorgt voor een zeer veilige werkomgeving. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en draait de organisatie zorgeloos en ongestoord door.