IT Bedrijf voor Hilversum

Opzoek naar een IT Bedrijf in Hilversum? Ultimum levert IT beheer, security en personeel aan MKB en grote organisaties in heel Nederland. Naast outsourcing, beheer, cybersecurity en business oplossingen detacheren wij ICT specialisten als vaste (staffing)partner voor diverse organisaties. ICT is allang geen eenmalige investering meer en staat niet stil.

Neem contact op

Met Ultimum haal je de nieuwste kennis en technologie in huis tegen een vast tarief. Zo worden kosten overzichtelijk en voorspelbaar. Daarbij krijg je de grip en focus weer terug op de kernactiviteiten van de organisatie. Voor veel van onze klanten leverde het uitbesteden van IT beheer uiteindelijk een kostenbesparing en verhoging van het servicelevel op. Je hoeft namelijk niet meer te investeren in hardware, licenties, onderhoud en personeel. Daarbij ben je flexibel en betaal je enkel voor het gebruik. Zo kan je eenvoudig op- en afschalen.

IT Bedrijf Hilversum

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

U-Manage: IT Bedrijf in Hilversum

Als IT bedrijf met een landelijke dekking leveren wij ook ICT beheer in Hilversum en omgeving. Door onze centrale organisatie, expertise en ervaring vinden wij passende oplossingen voor elke organisatie. Door verschillende disciplines te verenigen zijn wij als geen ander in staat om te voorzien in elke behoefte. Zo zijn wij partner in het hele traject van implementatie tot beheer. Denk aan IT beheer, ontwikkeling en onderhoud van bijvoorbeeld serverbeheer, support, werkplekbeheer, cybersecurity of infrastructuur.

Werkzaam voor diverse Nederlandse gemeenten en klanten als eBay, Shell, KPN en ING nemen wij onze verantwoordelijkheid. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vraag een gesprek aan met één van onze specialisten.

Wat wij onder meer doen voor andere partijen:

  • Infrastructuur beheer
  • Werkplekbeheer
  • Applicatiebeheer
  • Service desk
  • Single point of contact
  • Cybersecurity operations management
  • Change Management

Om diverse redenen kiezen onze klanten voor IT outsourcing van Ultimum, zoals keuze uit diverse SLA's en een zeer toegewijd servicemanagement. Daarbij lossen wij 95% van de incidenten en problemen direct op afstand op en heb je slechts één aanspreekpunt voor alle IT vraagstukken. Breng ook de focus weer terug op de core-business en laat ICT aan ons over.

IT Beheer en Cybersecurity Hilversum

IT Beheer en Cybersecurity

Kies voor één aanspreekpunt voor de gehele IT. Wij bieden een totaalpakket en leveren ook IT beheer en cybersecurity in Hilversum. Vanaf dag één heb je één aanspreekpunt en is alles in één keer goed geregeld. Waar nodig nemen wij contact op met andere partners of leveranciers. Ook vooruit? Neem contact op met Ultimum!

FAQ: IT Beheer Hilversum

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Met onze landelijke dekking zijn wij onder andere actief voor IT Beheer in Hilversum.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics