Cyber Incident Response Plan

Hoe gaat jouw organisatie om met een cyberaanval of datalek? Specialisten zijn het er roerend over eens, dat iedere organisatie zich moet voorbereiden op een cyberaanval door middel van een Cyber Incident Response Plan. Hiermee ben je voorbereid en kan je direct reageren bij een digitale noodsituatie.

Neem contact op Doe Quickscan

Ultimum neemt zorgen uit handen en gaat een stap verder. Zo leggen wij in een Cyber Incident Respons Plan vast wat er bij welke calamiteit moet gebeuren, maar kunnen desgewenst direct acteren op de situatie. Door samenbrengen van het plan en incident response team onderneem je direct actie en minimaliseer je de bedreiging, schade en impact.

Incident response plan

Telefoon: 0031881189820 of E-mail: sales@ultimum.nl

Incident response plan uitbesteden

Met ruim 24 jaar ervaring is Ultimum de aangewezen partij. Wij kennen de huidige ontwikkelingen als geen ander en zorgen voor de juiste preventie maatregelen. Houdt data toegankelijk en waarborg continuïteit van processen door het incident response plan en team aan ons over te laten. Met outsourcing kies je voor ervaring en expertise voor maximale bescherming.

Met klanten als MKB, (overheids)instanties, ING, Shell, Ebay en KPN pakken wij onze verantwoordelijkheid. In een kort informatiegesprek nemen onze specialisten de mogelijkheden door en adviseren op basis van behoefte. Daarbij geven wij direct al nuttige tips ter preventie van veiligheidsincidenten.

Incident response van Ultimum

Het is met de huidige ontwikkelingen niet langer de vraag 'of', maar 'wanneer' je slachtoffer wordt van een cyberaanval. Het is bij een security incident noodzakelijk om adequaat en gecoördineerd te handelen. Het is daarom raadzaam om dit over te laten aan specialisten.
Met een incident response plan van Ultimum zijn dreigingen, verantwoordelijkheden en risico’s helder. Voor elk scenario zijn procedures opgesteld om schade te voorkomen of beperken. Ook 24/7 bescherming? Kies voor Ultimum. Onze specialisten staan voor je klaar.

Meer informatie of direct aan de slag met Incident response? Neem contact op of maak een afspraak met één van onze specialisten.

FAQ: Incident response

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze incident response specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Dit onder andere middels incident response services.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics