Samenwerken met Ultimum?

Neem direct contact op!

ICT Uitzendbureau

Onderbezetting door ziekte, vakantie of complete projecten? Dan kan een tijdelijke kracht de last verlichten, mits deze beschikt over de juiste kennis, ervaring en competenties. Ultimum is voor diverse organisaties vaste staffing partner en detacheert IT specialisten door heel Nederland. In tegenstelling tot een ICT uitzendbureau houden wij de certificering van ons personeel op orde en is er een bewezen track-record. Een vraag, meer informatie of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op of plan een afspraak met een specialist.

Neem contact op

Naast tijdelijke inzet voor bijvoorbeeld ziekte, vakantievervanging of specialistische kennis detacheren wij tevens bij klanten op basis van co-sourcing. Hierbij zorgen wij niet alleen voor een technische match, maar kijken wij ook naar een klik op persoonlijk vlak.

ICT uitzendbureau

ICT Uitzendbureau? Kies Ultimum

Ultimum gaat verder dan ICT uitzendbureau's. Wij geloven niet in het simpelweg doorschuiven van CV's en kandidaten aandragen. Door ons te verdiepen in de team cultuur, sociale vaardigheden en verantwoordelijkheden zorgen wij voor een geschikte match. Zo hoeven er geen gesprekken te worden gevoerd met mensen die niet goed bij de organisatie passen. Snel ervaren IT-professionals inzetten? Dan kies je voor een betrouwbare (staffing) partner waar je in elke situatie op kan terugvallen.

IT Detachering en business samenbrengen

Gespecialiseerd op diverse niveaus zijn onze IT-professionals altijd van meerwaarde voor uw organisatie. In een tijd waar IT zich continu ontwikkeld zorgen wij dat ons personeel kennis heeft van de nieuwste producten en de certificering op orde heeft. Zo zijn onze professionals gespecialiseerd op onder andere:

MCSE CCNA
VCP CCNP
CCA CCIE
CCP RHCSA
RES AM/ WM RHCE
Scrum Masters RHCA
Prince 2 Practitioner JNCIA
Togaf CCSA
CCSE  

In een gesprek adviseren wij hoe IT kan bijdragen aan het behalen van bedrijfsdoelen. Vervolgens kunnen onze IT specialisten u met raad en daad bij staan. Handig voor complexe implementaties of specialistische projecten. Is de behoefte al helemaal duidelijk? Dan kunnen wij natuurlijk veel sneller schakelen en direct de juiste Ultimummer aandragen voor de klus.

Maak een afspraak met één van onze consultants of neem direct contact met ons op. Doe geen concessies en wees klaar voor de toekomst. Specialisten van Ultimum kennen de nieuwste producten en technieken als geen ander en plaatsen de juiste persoon op de juiste plek zoals een ICT uitzendbureau.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Detachering ICT

Hoe kom ik z.s.m. aan tijdelijk IT-personeel?

Bij ons kunt u snel terecht voor IT-specialisten met uiteenlopende functies. Samen kunnen we kijken welke van onze gekwalificeerde collega’s beschikbaar zijn voor uw opdracht.

Is het mogelijk om iemand te detacheren voor langere periodes?

Onze specialisten zijn zowel beschikbaar voor tijdelijke/interim klussen als voor opdrachten met een langere duur.

In hoeverre zijn IT-specialisten gecertificeerd?

Ultimum specialisten beschikken altijd over diverse kwalificaties en worden continu getraind. Afhankelijk van de gevraagde disciplines bieden wij alleen maar die mensen aan die ook de juiste kwalificaties en certificaten hebben. Dit naast de jarenlange ervaring die zij hebben.

Hoe wordt de juiste IT-er voor mij geselecteerd?

Wij kijken verder dan alleen het CV. Wij zoeken de match die bij zowel de opdrachtgever als bij onze collega past. De cultural fit is naast werkzaamheden ook erg belangrijk. Op die manier vinden wij de perfecte kandidaat voor de klus.