ICT Uitzendbureau

Onderbezetting door ziekte, vakantie of complete projecten? Dan kan een tijdelijke kracht de last verlichten, mits deze beschikt over de juiste kennis, ervaring en competenties. Ultimum is voor diverse organisaties vaste staffing partner en detacheert IT specialisten door heel Nederland. In tegenstelling tot een ICT uitzendbureau houden wij de certificering van ons personeel op orde en is er een bewezen track-record.

Neem contact op

Naast tijdelijke inzet voor bijvoorbeeld ziekte, vakantievervanging of specialistische kennis detacheren wij tevens bij klanten op basis van co-sourcing. Hierbij zorgen wij niet alleen voor een technische match, maar kijken wij ook naar een klik op persoonlijk vlak. Als betrokken partner met ruim 25 jaar ervaring helpen wij graag bij de zoektocht. Neem direct contact op voor een adviesgesprek, zodat wij snel de juiste kandidaat kunnen voorstellen.

ICT uitzendbureau

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

ICT Uitzendbureau? Kies Ultimum

Ultimum gaat verder dan ICT uitzendbureau's. Wij geloven niet in het simpelweg doorschuiven van CV's en kandidaten aandragen. Door ons te verdiepen in de team cultuur, sociale vaardigheden en verantwoordelijkheden zorgen wij voor een geschikte match. Zo hoeven er geen gesprekken te worden gevoerd met mensen die niet goed bij de organisatie passen. Snel ervaren IT-professionals inzetten? Dan kies je voor een betrouwbare (staffing) partner waar je in elke situatie op kan terugvallen.

IT Detachering en business samenbrengen

Gespecialiseerd op diverse niveaus zijn onze IT-professionals altijd van meerwaarde voor uw organisatie. In een tijd waar IT zich continu ontwikkeld zorgen wij dat ons personeel kennis heeft van de nieuwste producten en de certificering op orde heeft. Zo zijn onze professionals gespecialiseerd op onder andere:

MCSE CCNA
VCP CCNP
CCA CCIE
CCP RHCSA
RES AM/ WM RHCE
Scrum Masters RHCA
Prince 2 Practitioner JNCIA
Togaf CCSA
CCSE  

In een gesprek adviseren wij hoe IT kan bijdragen aan het behalen van bedrijfsdoelen. Vervolgens kunnen onze IT specialisten u met raad en daad bij staan. Handig voor complexe implementaties of specialistische projecten. Is de behoefte al helemaal duidelijk? Dan kunnen wij natuurlijk veel sneller schakelen en direct de juiste Ultimummer aandragen voor de klus.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op of vraag een gesprek aan.

FAQ: ICT Uitzendbureau

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij een vaste en betrokken partner als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics