ICT Infrastructuur inrichting, beveiliging en beheer

Een goede ICT Infrastructuur is de drijvende kracht voor een organisatie. In de optimale situatie sluit de hardware en software aan op de processen en bij de actuele behoefte. Met onze expertise en ruim 25 jaar ervaring brengen wij de IT infrastructuur naar een volgend niveau met toonaangevende producten en hoogwaardige dienstverlening. Breng hiermee flexibiliteit, schaalbaarheid en een verhoogd servicelevel in de organisatie. Kies voor één vast aanspreekpunt en data en processen die 24/7 toegankelijk en veilig zijn.

Neem contact op

Kies ook voor een optimaal presterende ICT infrastructuur. Als specialist levert Ultimum werkplekken, IT beheer en Cybersecurity, waarbij aan alles is gedacht. Dit brengt eveneens diverse voordelen en zelfs een kostenbesparing met zich mee. Daarbij zijn kosten voorspelbaar door onze vaste en scherpe tarieven.

ICT Infrastructuur uitbesteden

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

ICT Infrastructuur: Wat doet Ultimum?

Onze specialisten denken graag met je mee en laten IT oplossingen naadloos aansluiten bij bedrijfsprocessen. Graag horen we wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van:

 • ICT Infrastructuur beheer
 • Werkplekbeheer
 • Applicatiebeheer
 • Service desk
 • Single point of contact
 • Cybersecurity operations management
 • Change Management

Werkplekken en kostenbesparing

Met online werkplekken kan personeel overal en altijd aan de slag. Gegevens zijn op elk moment inzichtelijk en bereikbaar in een veilige werkomgeving. Zo worden er back-ups gemaakt en is alles versleuteld opgeslagen. Daarbij levert het uitbesteden van werkplekken vaak een kostenbesparing op. Je hoeft namelijk niet meer te investeren in dure hardware, beheer en onderhoud. Benieuwd wat cloud werkplekken van Ultimum voor jou kunnen betekenen? Vraag het onze specialisten.

IT Infrastructuur effectief en productief

Wanneer de cloud oplossingen helemaal aansluiten bij de bedrijfsprocessen ontstaat een hogere effectiviteit en productiviteit. Daarbij is er voor de gehele IT Infrastructuur slechts één aanspreekpunt voor incidenten en vraagstukken, waarmee een groot aantal problemen direct wordt verholpen.

Ook voor de veiligheid, updates en onderhoud de IT omgeving en het netwerk is uitbesteden een effectief middel. Kijk daarom eens naar de oplossingen van Ultimum en laat je adviseren!

Inrichting en beheer van ICT Infrastructuur

Wil je de ICT Infrastructuur in kaart brengen, inrichten of uitbreiden? Met onze in-house specialisten, ervaring, hardware en cloud oplossingen zijn wij de geschikte partner voor elke organisatie. Uitbesteden van IT beheer kent diverse voordelen, zoals:

 • Slechts één aanspreekpunt voor alle IT vraagstukken (Single Point of Contact).
 • Meer dan 95% van de problemen worden direct op afstand opgelost.
 • Een toegewijd servicemanagement en keuze uit verschillende SLA's.
 • Overzichtelijke en voorspelbare kosten, vanwege een vast maandtarief.
 • Focus op de core business, doordat je IT uitbesteed.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? ICT zonder zorgen begint bij een goede infrastructuur. Onze dienst is . Ook de ICT Infrastructuur door Ultimum laten verzorgen? Neem direct contact met ons op of vraag een gesprek aan.

FAQ: Inrichting ICT Infrastructuur

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag met de inrichting van de IT Infrastructuur.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij een vaste en betrokken partner als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof ICT infrastructuur.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics