ICT en Cybersecurity van Ultimum

De kans op cyberaanvallen is heel groot, wanneer je geen maatregelen treft. Wat doet jouw organisatie aan ICT en Cyber Security? Zijn gegevens versleuteld en is het netwerk beveiligd? Hoe handelt personeel en zijn processen juist ingericht? De cyber security specialisten van Ultimum adviseren hier graag over. Maak een afspraak en ontdek de mogelijkheden.

Neem contact op

Wij brengen het veiligheidsniveau naar het hoogste niveau om continuïteit te waarborgen en business zorgeloos doordraait. Hiervoor brengen wij kwetsbaarheden in kaart door middel van pentesting, analyses en ethische hackers. Vervolgens kunnen wij de kwetsbaarheden doelgericht beveiligen, maar dit is natuurlijk niet de enige dreiging. Systemen, applicaties en het netwerk beveiligen wij met technische toepassingen, maar de mens is vaak nog de zwakste schakel in een organisatie. Hiervoor hebben wij een methodiek ontwikkeld om veiligheidsbewustzijn onder gebruikers te creëren.

ICT cybersecurity

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

ICT cyber security 24/7

Naast processen en gebruikers is technologie een belangrijke factor binnen het cybersecuritydomein. Zo brengen wij in ons Ultimum Cyber Defense Center de beveiliging van de Infrastructuur, netwerken en applicaties samen. Door middel van 24/7 monitoring en testen zorgen wij voor een optimale beveiliging. Het draagt er aan bij dat je als organisatie inzicht hebt in de (kwaadaardige) activiteiten op het netwerk.

ICT cyber security framework

Ultimum is specialist in het hele spectrum van professionele Cybersecurity diensten.  Wij bieden diensten aan op basis van het NIST Cybersecurity Framework. Binnen het Framework staat de mens centraal, gevolgd door processen en technologie.

Mens: Awareness onder gebruikers

Het belang van cyber security awareness binnen een organisatie wordt vaak onderschat. Een foutje is snel gemaakt, terwijl de impact grote gevolgen kan hebben voor de organisatie. Om het veiligheidsbewustzijn te verhogen heeft Ultimum een methodiek ontwikkeld. Zo voorkom je hacks, social engineering, datalekken en andere veiligheidsincidenten.

Processen: Business Impact Assessments

Ook de processen binnen een organisatie vormen een dreiging. Door middel van Business Impact Assessments brengen wij de zwakke plekken in kaart, waarna onze Information Security Officers verbeteringen adviseren.

Technologie: Cyber Defense Center

Uiteraard mogen we 'technologie' niet vergeten binnen het cybersecuritydomein. Allereerst sporen wij de kwetsbaarheden op, waarna deze met technische toepassingen worden opgelost. Vervolgens brengen wij alles samen in het Cyber Defense Center voor overzicht en het tijdelijk opsporen van dreigingen.

ICT en cyber security verbeteren? Doe de gratis quickscan of vraag een gesprek aan met één van onze specialisten en ontdek de mogelijkheden.

FAQ: ICT en Cybersecurity

Hoe verzorgt Ultimum ICT Cyber Security?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om ICT Cyber Security. Dit omvat het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics