Samenwerken met Ultimum?

Neem direct contact op!

ICT en Cybersecurity van Ultimum

De kans op cyberaanvallen is heel groot, wanneer je geen maatregelen treft. Wat doet jouw organisatie aan ICT en Cyber Security? Zijn gegevens versleuteld en is het netwerk beveiligd? Hoe handelt personeel en zijn processen juist ingericht? De cyber security specialisten van Ultimum adviseren hier graag over. Vraag een gesprek aan en ontdek de mogelijkheden.

Neem contact op

Wij brengen het veiligheidsniveau naar het hoogste niveau om continuïteit te waarborgen en business zorgeloos doordraait. Hiervoor brengen wij kwetsbaarheden in kaart door middel van pentesting, analyses en ethische hackers. Vervolgens kunnen wij de kwetsbaarheden doelgericht beveiligen, maar dit is natuurlijk niet de enige dreiging. Systemen, applicaties en het netwerk beveiligen wij met technische toepassingen, maar de mens is vaak nog de zwakste schakel in een organisatie. Hiervoor hebben wij een methodiek ontwikkeld om veiligheidsbewustzijn onder gebruikers te creëren.

ICT en Cyber security

ICT cyber security 24/7

Naast processen en gebruikers is technologie een belangrijke factor binnen het cybersecuritydomein. Zo brengen wij in ons Ultimum Cyber Defense Center de beveiliging van de Infrastructuur, netwerken en applicaties samen. Door middel van 24/7 monitoring en testen zorgen wij voor een optimale beveiliging. Het draagt er aan bij dat je als organisatie inzicht hebt in de (kwaadaardige) activiteiten op het netwerk.

ICT cyber security framework

Ultimum is specialist in het hele spectrum van professionele Cybersecurity diensten.  Wij bieden diensten aan op basis van het NIST Cybersecurity Framework. Binnen het Framework staat de mens centraal, gevolgd door processen en technologie.

Mens: Awareness onder gebruikers

Het belang van cyber security awareness binnen een organisatie wordt vaak onderschat. Een foutje is snel gemaakt, terwijl de impact grote gevolgen kan hebben voor de organisatie. Om het veiligheidsbewustzijn te verhogen heeft Ultimum een methodiek ontwikkeld. Zo voorkom je hacks, social engineering, datalekken en andere veiligheidsincidenten.

Processen: Business Impact Assessments

Ook de processen binnen een organisatie vormen een dreiging. Door middel van Business Impact Assessments brengen wij de zwakke plekken in kaart, waarna onze Information Security Officers verbeteringen adviseren.

Technologie: Cyber Defense Center

Uiteraard mogen we 'technologie' niet vergeten binnen het cybersecuritydomein. Allereerst sporen wij de kwetsbaarheden op, waarna deze met technische toepassingen worden opgelost. Vervolgens brengen wij alles samen in het Cyber Defense Center voor overzicht en het tijdelijk opsporen van dreigingen.

Samenwerken?

ICT en cyber security verbeteren? Doe de gratis quickscan of vraag een gesprek aan met één van onze specialisten en ontdek de mogelijkheden. Doe geen concessies en wees klaar voor de toekomst. ICT en Cybersecurity experts van Ultimum kennen de nieuwste producten en technieken als geen ander en staan voor je klaar.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


NIST Framework

FAQ: Cybersecurity

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

We starten altijd met een inventarisatie en een pentest. Op basis daarvan kunnen we een plan opstellen om uw IT-infrastructuur op veilig te maken. Door het opstellen van een IT-veiligheidsplan krijgen we inzicht in de zwakke punten van uw IT. Zo kunnen we gericht voor u aan de slag!

Hoe voorkomt Ultimum inbraken door hackers?

Wij hebben meerdere Cybersecurityspecialisten in huis die diverse tests uitvoeren op uw systeem, bijvoorbeeld penetratietesten. Hierdoor kunnen we aan kwetsbaarheden werken en hackers voor zijn.

Kan ik iets doen om hacken van mijn systeem tegen te gaan?

Het naleven van de wetgeving op het gebied van privacy en zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens op kantoor zijn belangrijke stappen die u kunt zetten. Hierbij is mens, organisatie en techniek een samenspel. Wij kunnen u helpen met het opstellen van een plan en de uitvoering daarvan. 

Hoe groot is het gevaar van hackers?

De kans op cyberaanvallen is heel groot wanneer er geen maatregelen worden getroffen om uw systeem te beveiligen. Dagelijks worden tientallen bedrijven aangevallen door hackers. De vraag is niet of, maar wanneer u wordt gehackt?