Samenwerken met Ultimum?

Neem direct contact op!

ICT Consultant (staffing) partner

Behoefte aan tijdelijke krachten? Dan is het als organisatie handig om een vaste (staffing)partner te hebben die snel schakelt bij vraag naar ervaren ICT consultants. Zo levert Ultimum aan diverse organisaties vaste en tijdelijke krachten. Handig als je tijdelijk een ICT consultant nodig hebt ingeval van onderbezetting door ziekte, drukte of vakantie. Ook als ondersteuning bij complexe implementaties, projecten of specialistische vraagstukken wordt met regelmaat een IT professional van Ultimum ingezet. Een vraag, meer informatie of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op of plan een afspraak met een specialist.

Neem contact op

Niet alleen bij hoge nood is het vinden van een (staffing) partner voor ICT consultants belangrijk. Het is altijd handig om vroegtijdig contact met ons te leggen, zodat wij de organisatie al leren kennen en snel een geschikte kandidaat vinden. Ook voor specialistische taken als Linux developers, cybersecurity, UX Design of IV experts zijn wij de aangewezen partij en vinden altijd een passende oplossing.

detachering ICT

Ultieme match

Een ICT consultant nodig? Neem dan contact op met Ultimum. Wij zorgen voor een goede match op zowel technisch als persoonlijk vlak. De klik en communicatieve vaardigheden van een tijdelijke kracht zijn minstens zo belangrijk. Zeker op gebied van matching en selectie onderscheiden wij ons van andere IT-dienstverleners. Zo letten wij naast de match op technische eisen ook op teamcultuur, sociale skills en verantwoordelijkheden.

De zoektocht naar de ultieme match begint bij uw organisatie. Wij nemen de tijd om ons te verdiepen in de cultuur en organisatie, waarna wij precies weten welke kandidaat het best in het team past. Juist door het voor traject besparen wij tijd en vinden er minder gesprekken plaats.

Direct de juiste kandidaat, dat is de Ultimum methode!

ICT consultant van Ultimum

Ruim 20 jaar bemiddelen wij ICT consultants voor gerenommeerde opdrachtgevers. In een tijd waar IT niet stil staat en continu doorontwikkeld zorgen wij dat onze ICT consultants kennis hebben van de nieuwste producten en de certificering up-to-date is. Met jaren ervaring en een bewezen track-record is er altijd een geschikte kandidaat ready-to-go.

Gecertificeerd personeel op verschillende niveaus, denk aan:

MCSE CCNA
VCP CCNP
CCA CCIE
CCP RHCSA
RES AM/ WM RHCE
Scrum Masters RHCA
Prince 2 Practitioner JNCIA
Togaf CCSA
CCSE  

ICT Consultant nodig?

Direct personeel nodig of alvast opzoek naar een geschikte (staffing)partner? Wij kijken graag mee welke van onze gekwalificeerde collega's op dit moment beschikbaar zijn. Maak een afspraak met één van onze consultants of neem direct contact met ons op.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Detachering ICT

Hoe kom ik z.s.m. aan tijdelijk IT-personeel?

Bij ons kunt u snel terecht voor IT-specialisten met uiteenlopende functies. Samen kunnen we kijken welke van onze gekwalificeerde collega’s beschikbaar zijn voor uw opdracht.

Is het mogelijk om iemand te detacheren voor langere periodes?

Onze specialisten zijn zowel beschikbaar voor tijdelijke/interim klussen als voor opdrachten met een langere duur.

In hoeverre zijn IT-specialisten gecertificeerd?

Ultimum specialisten beschikken altijd over diverse kwalificaties en worden continu getraind. Afhankelijk van de gevraagde disciplines bieden wij alleen maar die mensen aan die ook de juiste kwalificaties en certificaten hebben. Dit naast de jarenlange ervaring die zij hebben.

Hoe wordt de juiste IT-er voor mij geselecteerd?

Wij kijken verder dan alleen het CV. Wij zoeken de match die bij zowel de opdrachtgever als bij onze collega past. De cultural fit is naast werkzaamheden ook erg belangrijk. Op die manier vinden wij de perfecte kandidaat voor de klus.