ICT Consultant (staffing) partner

Behoefte aan tijdelijke krachten? Dan is het als organisatie handig om een vaste (staffing)partner te hebben die snel schakelt bij vraag naar ervaren ICT consultants. Zo levert Ultimum aan diverse organisaties vaste en tijdelijke krachten. Handig als je tijdelijk een ICT consultant nodig hebt ingeval van onderbezetting door ziekte, drukte of vakantie. Ook als ondersteuning bij complexe implementaties, projecten of specialistische vraagstukken wordt met regelmaat een IT professional van Ultimum ingezet.

Neem contact op

Niet alleen bij hoge nood is het vinden van een (staffing) partner voor ICT consultants belangrijk. Het is altijd handig om vroegtijdig contact met ons te leggen, zodat wij de organisatie al leren kennen en snel een geschikte kandidaat vinden. Ook voor specialistische taken als Linux developers, cybersecurity, UX Design of IV experts neem je contact met ons op!

detachering ICT

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Ultieme match

Een ICT consultant nodig? Neem dan contact op met Ultimum. Wij zorgen voor een goede match op zowel technisch als persoonlijk vlak. De klik en communicatieve vaardigheden van een tijdelijke kracht zijn minstens zo belangrijk. Zeker op gebied van matching en selectie onderscheiden wij ons van andere IT-dienstverleners. Zo letten wij naast de match op technische eisen ook op teamcultuur, sociale skills en verantwoordelijkheden.

De zoektocht naar de ultieme match begint bij uw organisatie. Wij nemen de tijd om ons te verdiepen in de cultuur en organisatie, waarna wij precies weten welke kandidaat het best in het team past. Juist door het voor traject besparen wij tijd en vinden er minder gesprekken plaats.

Direct de juiste kandidaat, dat is de Ultimum methode!

ICT consultant van Ultimum

Ruim 25 jaar bemiddelen wij ICT consultants voor gerenommeerde opdrachtgevers. In een tijd waar IT niet stil staat en continu doorontwikkeld zorgen wij dat onze ICT consultants kennis hebben van de nieuwste producten en de certificering up-to-date is. Met jaren ervaring en een bewezen track-record is er altijd een geschikte kandidaat ready-to-go.

Gecertificeerd personeel op verschillende niveaus, denk aan:

MCSE CCNA
VCP CCNP
CCA CCIE
CCP RHCSA
RES AM/ WM RHCE
Scrum Masters RHCA
Prince 2 Practitioner JNCIA
Togaf CCSA
CCSE  

ICT Consultant nodig?

Direct personeel nodig of alvast opzoek naar een geschikte (staffing)partner? Vraag een gesprek aan met één van onze specialisten. Wij kijken graag mee welke van onze gekwalificeerde collega's op dit moment beschikbaar zijn.

FAQ: ICT Consultant

Hoe zorgt Ultimum voor ICT consultants?

Na de intake met onze specialisten start het matchingproces van ICT consultants. Hierbij kijken we naar de competenties, ervaring en sociale eigenschappen, zodat de juiste kandidaat op de juiste klus zit.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij een vaste en betrokken partner als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Het detacheren van ICT consultants is hier een belangrijk onderdeel van.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics