IT Beheer voor Lelystad

Behoefte aan een soepele werkomgeving, cybersecurity en vakkundige ICT Specialisten neemt toe. Ultimum levert IT beheer in Lelystad door middel van slimme toepassingen en cloud oplossingen. Het uitbesteden van IT beheer of management kan verschillende redenen hebben. Zo brengt het naast meer focus op de core-business diverse voordelen met zich mee, zoals een kostenbesparing, een hoger servicelevel en één vast aanspreekpunt voor alle ICT vraagstukken of incidenten. Direct aan de slag of hulp nodig? Neem contact op en plan een adviesgesprek.

Neem contact op

Door het IT beheer in Lelystad aan Ultimum over te laten bespaar je op licenties, personeel, hardware en onderhoud. Kosten zijn voorspelbaar door een vast maandtarief en op- en afschalen maakt de organisatie flexibel. Ook het servicelevel brengt een merkbaar verschil met zich mee. Er is namelijk maar één aanspreekpunt en 95% van de incidenten worden direct op afstand geregeld.

IT Beheer Lelystad

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

IT Beheer in Lelystad van Ultimum?

Veranderingen in het ICT-landschap gaan snel en behoeftes veranderen. Ultimum kan zowel gedeeltelijk als het gehele IT beheer uit handen nemen. Dit omvat zowel functioneel, als applicatie en technisch beheer. Door onze centrale organisatie, praktijk ervaring en kennis van de nieuwste producten brengen wij diverse disciplines bij elkaar en zijn wij instaat om adequaat IT-vraagstukken op te lossen. Zo kan jouw organisatie zich weer richten op de kernactiviteiten en doen wij waar we goed in zijn. Graag laten wij zien wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen. Voorbeelden zijn:

 • Infrastructuur beheer
 • Werkplekbeheer
 • Applicatiebeheer
 • Service desk
 • Single point of contact
 • Cybersecurity operations management
 • Change Management

Voordelen van IT Outsourcing

De administratie doe je toch ook niet zelf? Een van de vele voorbeelden die wij kennen, want IT is allang geen eenmalige investering meer en een zeer specialistische taak. Het uitbesteden van IT Beheer in Lelystad kent meerdere voordelen, waarvan meer focus op de core-business misschien wel de belangrijkste is. Overige voordelen zijn:

 • Toegang tot de expertise van Ultimum
 • Voorspelbare en lagere kosten
 • 24/7 hoogwaardige servicedesk
 • Veilige (IT) werkomgeving
 • Altijd een oplossing voor IT vraagstukken
 • Single Point of Contact (één vast aanspreekpunt)

FAQ: IT Beheer Lelystad

Hoe werkt IT beheer in Lelystad?

Na een korte intake bespreken we de geschikte diensten, stellen een tijdlijn op en gaan direct aan de slag middels een projectmatige werkwijze. Hierbij nemen wij een deel of het volledige IT Beheer in Lelystad uit handen.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics