Samenwerken met Ultimum?

Neem direct contact op!

IT Beheer in Utrecht uitbesteden?

ICT beheer uitbesteden? Met een geschikte IT-partner is dit geen probleem. Door de centrale organisatie van Ultimum brengen wij verschillende disciplines bij elkaar en voorzien wij in elke behoefte. Of het nu gaat om een klein deel van de IT of de complete infrastructuur. Ultimum biedt ICT Beheer in Utrecht en andere steden in Nederland. Werkzaam voor overheidsinstanties en klanten als eBay, Shell, KPN en ING bieden wij altijd een oplossing.

Neem contact op

Digitalisering brengt veel voordelen met zich mee. Zowel voor bedrijfsprocessen als klantenservice, marketing- en verkoopactiviteiten. Onze specialisten adviseren graag over de mogelijkheden en nemen desgewenst de hele ICT uit handen. Wij zien dat organisaties niet alleen een hoger service level realiseren, maar er meer focus kan worden gelegd op kernactiviteiten. Daarnaast bespaar je op kosten als personeel, onderhoud, hardware, licenties en doorontwikkeling. Kies ook voor vaste en overzichtelijke kosten en vraag direct een gesprek aan. Ultimum levert niet alleen IT Beheer in Utrecht, maar is tevens specialist op het gebied van cybersecurity, outsourcing, detachering en Microsoft Dynamics.

ICT Beheer Utrecht

IT Beheer in Utrecht van Ultimum

Wij brengen kennis van de nieuwste technologieën en producten samen met praktijkervaring, waardoor wij snel schakelen en altijd een passende oplossing bieden. Ultimum als geen ander in staat om de gehele ICT Infastructuur te verzorgen. Wanneer nodig nemen wij contact op met andere IT-partners. Zo zorgen wij vanaf dag één voor één vast aanspreekpunt en zijn verantwoordelijkheden helder. Ook IT beheer in Utrecht nodig? Onze specialisten horen graag wat wij kunnen betekenen op het gebied van:

 • Infrastructuur beheer
 • Werkplekbeheer
 • Applicatiebeheer
 • Service desk
 • Single point of contact
 • Cybersecurity operations management
 • Change Management

IT Bedrijf, Cybersecurity en meer

Het uitbesteden van IT Beheer brengt een scala aan voordelen met zich mee. Zo is het schaalbaar, waarmee jouw organisatie weer flexibel wordt. Dit gaat vaak gepaard met een kostenbesparing, omdat je enkel betaalt voor de behoefte en geen onnodige investeringen doet. Daarbij ervaren gebruikers een hoger servicelevel en zorgen wij altijd voor een gebruiksvriendelijk platform.

Naast beheer verzorgen wij als vaste staffingpartner IT professionals. Nuttig bij ingewikkelde implementaties of in geval van onderbezetting door ziekte, vakantie of groei. Ook Cybersecurity is eigenlijk niet meer weg te denken, terwijl veel organisaties nog niet voldoende doen. Het wachten is vaak op een incident of rampscenario, wat altijd veel hogere kosten met zich meebrengt. Nog maar niet te spreken over de gevolgen van een datalek, gijzelingssoftware of systeemhack. Doet jouw organisatie voldoende? Doe de gratis security scan op onze website of vraag een gesprek aan met één van onze specialisten.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Outsourcing en Beheer

Waarom IT en beheer uitbesteden?

IT Outsourcing kent diverse voordelen. Het belangrijkst is dat je als organisatie weer focus kan leggen op de kernactiviteiten. Doen waar je goed in bent is een belangrijke succesfactor en geeft de organisatie bestaansrecht. Andere voordelen zijn:

 • Resources: geschikt personeel, hardware, licenties, koppelingen en meer zijn snel beschikbaar.
 • Kosten: vaak vind een kostenreductie plaats door besparing op personeel, hardware, licenties, onderhoud en innovatie.
 • Beveiliging: belangrijker dan ooit is de veiligheid van jouw werkomgeving, netwerk en software. Met IT Outsourcing is alles optimaal beveiligd, wordt het netwerk gemonitord en is alles automatisch up-to-date.
 • Kwaliteit: 24/7 beschikbaar, één aanspreekpunt en 95 procent van de incidenten op afstand geregeld.

Wat levert Ultimum bij IT Outsourcing?

Met diverse disciplines in-house levert Ultimum het volledige pakket. Zo kan je de ICT gedeeltelijk of geheel uitbesteden.

Hoe werkt het met meer ICT-partners?

Desgewenst neemt Ultimum vanaf dag één het IT beheer uit handen. Waar nodig nemen wij contact op met ICT-partners, zodat er slechts één aanspreekpunt is voor alle IT vraagstukken en problemen.

Hoe veilig is IT Outsourcing?

Ultimum is gespecialiseerd in Cybersecurity en zorgt voor een zeer veilige werkomgeving. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en draait de organisatie zorgeloos en ongestoord door.