IT Beheer in Utrecht uitbesteden?

ICT beheer uitbesteden? Met een geschikte IT-partner is dit geen probleem. Door de centrale organisatie van Ultimum brengen wij verschillende disciplines bij elkaar en voorzien wij in elke behoefte. Of het nu gaat om een klein deel van de IT of de complete infrastructuur. Ultimum biedt ICT Beheer in Utrecht en andere steden in Nederland. Werkzaam voor overheidsinstanties en klanten als eBay, Shell, KPN en ING bieden wij altijd een oplossing. Meer informatie of direct aan de slag? Neem contact op en plan een adviesgesprek.

Neem contact op

Digitalisering brengt veel voordelen met zich mee. Zowel voor bedrijfsprocessen als klantenservice, marketing- en verkoopactiviteiten. Onze specialisten adviseren graag over de mogelijkheden en nemen desgewenst de hele ICT uit handen. Wij zien dat organisaties niet alleen een hoger service level realiseren, maar er meer focus kan worden gelegd op kernactiviteiten. Daarnaast bespaar je op kosten als personeel, onderhoud, hardware, licenties en doorontwikkeling. Kies ook voor vaste en overzichtelijke kosten en vraag direct een gesprek aan. Ultimum levert niet alleen IT Beheer in Utrecht, maar is tevens specialist op het gebied van cybersecurity, outsourcing, detachering en Microsoft Dynamics.

ICT Beheer Utrecht

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

IT Beheer in Utrecht van Ultimum

Wij brengen kennis van de nieuwste technologieën en producten samen met praktijkervaring, waardoor wij snel schakelen en altijd een passende oplossing bieden. Ultimum als geen ander in staat om de gehele ICT Infastructuur te verzorgen. Wanneer nodig nemen wij contact op met andere IT-partners. Zo zorgen wij vanaf dag één voor één vast aanspreekpunt en zijn verantwoordelijkheden helder. Ook IT beheer in Utrecht nodig? Onze specialisten horen graag wat wij kunnen betekenen op het gebied van:

  • Infrastructuur beheer
  • Werkplekbeheer
  • Applicatiebeheer
  • Service desk
  • Single point of contact
  • Cybersecurity operations management
  • Change Management

IT Bedrijf, Cybersecurity en meer

Het uitbesteden van IT Beheer brengt een scala aan voordelen met zich mee. Zo is het schaalbaar, waarmee jouw organisatie weer flexibel wordt. Dit gaat vaak gepaard met een kostenbesparing, omdat je enkel betaalt voor de behoefte en geen onnodige investeringen doet. Daarbij ervaren gebruikers een hoger servicelevel en zorgen wij altijd voor een gebruiksvriendelijk platform.

Naast beheer verzorgen wij als vaste staffingpartner IT professionals. Nuttig bij ingewikkelde implementaties of in geval van onderbezetting door ziekte, vakantie of groei. Ook Cybersecurity is eigenlijk niet meer weg te denken, terwijl veel organisaties nog niet voldoende doen. Het wachten is vaak op een incident of rampscenario, wat altijd veel hogere kosten met zich meebrengt. Nog maar niet te spreken over de gevolgen van een datalek, gijzelingssoftware of systeemhack. Doet jouw organisatie voldoende? Doe de gratis security scan op onze website of vraag een gesprek aan met één van onze specialisten.

FAQ: IT Beheer Utrecht

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Met onze landelijke dekking betreft dit onder andere IT Beheer in Utrecht.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics