IT Beheer in Amsterdam

In een tijd waar ICT niet stilstaat blijft zowel technologie als kennis doorontwikkelen. IT is allang geen eenmalige investering meer en daarom zien wij dat steeds meer bedrijven het IT beheer uitbesteden. Als specialist leveren wij IT beheer in Amsterdam aan diverse bedrijven en organisaties met diensten als bijvoorbeeld server- en systeembeheer, ICT support, werkplekbeheer, cybersecurity of IT professionals. Ultimum voorziet in elke behoefte en neemt zorgen, vraagstukken en problemen uit handen. Ook aan de slag met IT beheer

Neem contact op

Breng met outsourcing van IT Beheer in Amsterdam focus terug op de kernactiviteiten van de organisatie en bespaar op de kosten.  Je hoeft namelijk niet meer te investeren in hardware, licenties, onderhoud en personeel. Daarnaast verhoog je middels outsourcing vaak het servicelevel en flexibiliteit waar klanten en personeel weer profijt van hebben. Een extra werkplek nodig of innoveren? Geen probleem, want met U-manage van Ultimum is alles mogelijk!

IT Beheer Amsterdam

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

U-Manage: ICT Beheer in Amsterdam

Ultimum levert IT beheer in Amsterdam en omgeving. Met een vestiging in Almere bieden wij landelijke dekking. Door onze centrale organisatie, kennis en ervaring van verschillende disciplines zijn wij als geen ander in staat om in elke behoefte te voorzien. Van advies tot implementatie en beheer zijn wij de aangewezen partij. Vanaf dag één is er slechts één aanspreekpunt. Waar nodig nemen wij contact op met overige IT-leveranciers. Zo is er slechts één aanspreekpunt en zijn alle verantwoordelijkheden duidelijk.

Werkzaam voor MKB en grote organisaties in heel Nederland zijn wij specialist in zowel gedeeltelijke als volledige IT-omgevingen. Onze specialisten horen graag wat wij kunnen betekenen voor onder andere:

 • Infrastructuur beheer
 • Werkplekbeheer
 • Applicatiebeheer
 • Service desk
 • Single point of contact
 • Cybersecurity operations management
 • Change Management

ICT Bedrijf in Amsterdam

Systeembeheer, IT Beheer of een ICT bedrijf in Amsterdam nodig? Ultimum heeft alles in huis. Zo heb je alles in één keer goed geregeld. Actief voor diverse gerenommeerde organisaties profiteer je van een aantal voordelen, zoals:

 • Focus op kernactiviteiten van organisatie
 • Toegewijd servicemanagement met diverse SLA's
 • Vast bedrag per maand met voorspelbare kosten
 • Single Point of Contact (één vast aanspreekpunt voor alle IT vraagstukken)
 • 95% van incidenten direct op afstand opgelost
 • Proactieve monitoring

Cybersecurity in Amsterdam

Hoe zit het met de veiligheid van jouw organisatie? Ultimum levert cybersecurity in Amsterdam van het hoogste niveau. Voorkom hacks, social engineering, datalekken en andere veiligheidsincidenten. Doe de gratis cybersecurity scan via onze website of vraag een gesprek aan met één van onze specialisten.

Wanneer je niets doet aan cybersecurity is de vraag niet 'of',maar 'wanneer' je wordt gehackt.

FAQ: IT Beheer Amsterdam

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag met IT beheer in Amsterdam.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij een vaste en betrokken partner als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing van IT Beheer in Amsterdam breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics