Samenwerken met Ultimum?

Neem direct contact op!

IT Beheer in Amsterdam

In een tijd waar ICT niet stilstaat blijven technologie en kennis doorontwikkelen. IT is allang geen eenmalige investering meer en het interne kennisniveau is ingehaald door de snelle ontwikkeling. Hierdoor zien wij dat steeds meer bedrijven het IT beheer uitbesteden. Ook ICT beheer in Amsterdam leveren wij aan diverse bedrijven en organisaties. Denk aan serverbeheer, ICT support, werkplekbeheer, cybersecurity of IT professionals. Ultimum voorziet in elke behoefte en neemt zorgen, vraagstukken en problemen uit handen. Een vraag, meer informatie of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op of plan een afspraak met een specialist.

Neem contact op

Meer focus op de core-business? Naast een verhoging van het servicelevel en flexibiliteit kan je met IT outsourcing meer aandacht geven aan de kernactiviteiten van de organisatie. Daarbij gaat het vaak gepaard met een kostenbesparing. Je hoeft namelijk niet meer te investeren in hardware, licenties, onderhoud en personeel. Een extra werkplek nodig of innoveren? Geen probleem, want met U-manage van Ultimum is alles mogelijk!

IT Beheer Amsterdam

U-Manage: ICT Beheer in Amsterdam

Ultimum levert IT beheer in Amsterdam en omgeving. Met een vestiging in Almere bieden wij landelijke dekking. Door onze centrale organisatie, kennis en ervaring van verschillende disciplines zijn wij als geen ander in staat om in elke behoefte te voorzien. Van advies tot implementatie en beheer zijn wij de aangewezen partij. Vanaf dag één is er slechts één aanspreekpunt. Waar nodig nemen wij contact op met overige IT-leveranciers. Zo is er slechts één aanspreekpunt en zijn alle verantwoordelijkheden duidelijk.

Werkzaam voor MKB en grote organisaties in heel Nederland zijn wij specialist in zowel gedeeltelijke als volledige IT-omgevingen. Onze specialisten horen graag wat wij kunnen betekenen voor onder andere:

 • Infrastructuur beheer
 • Werkplekbeheer
 • Applicatiebeheer
 • Service desk
 • Single point of contact
 • Cybersecurity operations management
 • Change Management

ICT Bedrijf in Amsterdam

Systeembeheer, IT Beheer of een ICT bedrijf in Amsterdam nodig? Ultimum heeft alles in huis. Zo heb je alles in één keer goed geregeld. Actief voor diverse gerenommeerde organisaties profiteer je van een aantal voordelen, zoals:

 • Focus op kernactiviteiten van organisatie
 • Toegewijd servicemanagement met diverse SLA's
 • Vast bedrag per maand met voorspelbare kosten
 • Single Point of Contact (één vast aanspreekpunt voor alle IT vraagstukken)
 • 95% van incidenten direct op afstand opgelost
 • Proactieve monitoring

Cybersecurity in Amsterdam

Hoe zit het met de veiligheid van jouw organisatie? Ultimum levert cybersecurity in Amsterdam van het hoogste niveau. Voorkom hacks, social engineering, datalekken en andere veiligheidsincidenten. Doe de gratis cybersecurity scan via onze website of vraag een gesprek aan met één van onze specialisten.

Wanneer je niets doet aan cybersecurity is de vraag niet 'of',maar 'wanneer' je wordt gehackt.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Outsourcing en Beheer

Waarom IT en beheer uitbesteden?

IT Outsourcing kent diverse voordelen. Het belangrijkst is dat je als organisatie weer focus kan leggen op de kernactiviteiten. Doen waar je goed in bent is een belangrijke succesfactor en geeft de organisatie bestaansrecht. Andere voordelen zijn:

 • Resources: geschikt personeel, hardware, licenties, koppelingen en meer zijn snel beschikbaar.
 • Kosten: vaak vind een kostenreductie plaats door besparing op personeel, hardware, licenties, onderhoud en innovatie.
 • Beveiliging: belangrijker dan ooit is de veiligheid van jouw werkomgeving, netwerk en software. Met IT Outsourcing is alles optimaal beveiligd, wordt het netwerk gemonitord en is alles automatisch up-to-date.
 • Kwaliteit: 24/7 beschikbaar, één aanspreekpunt en 95 procent van de incidenten op afstand geregeld.

Wat levert Ultimum bij IT Outsourcing?

Met diverse disciplines in-house levert Ultimum het volledige pakket. Zo kan je de ICT gedeeltelijk of geheel uitbesteden.

Hoe werkt het met meer ICT-partners?

Desgewenst neemt Ultimum vanaf dag één het IT beheer uit handen. Waar nodig nemen wij contact op met ICT-partners, zodat er slechts één aanspreekpunt is voor alle IT vraagstukken en problemen.

Hoe veilig is IT Outsourcing?

Ultimum is gespecialiseerd in Cybersecurity en zorgt voor een zeer veilige werkomgeving. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en draait de organisatie zorgeloos en ongestoord door.