Hyper-Converged infrastructuur

Is jouw organisatie klaar voor de toekomst? In een tijd waar IT niet stil staat is een flexibele ICT-omgeving van groot belang. Hyper-Converged is hét onderwerp van gesprek in IT-land, maar wat is het? Waarom zou je ervoor kiezen? De toename van data en de behoefte aan performance stellen uw IT-omgeving steeds meer op de proef. Ontdek de mogelijkheden van een Hyper-Converged infrastructure. Wij vertellen je hier graag alles over in een gesprek. Neem direct contact met ons op!

Neem contact op

Traditionele omgevingen beschikken niet over de juiste configuratie voor de groeiende behoeftes van snelheid en data. Het belang van een Hyper-Converged infrastructuur wordt daarom alsmaar groter. Daarnaast treden er andere voordelen op, zoals lagere kosten, efficiënter gebruik van stroom en opslag en de mogelijkheid om eenvoudig op- en af te schalen. Benieuwd wat het voor jouw bedrijf of organisatie kan betekenen? Onze specialisten informeren en adviseren graag.

Hyper converged infrastructuur

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Wat is Hyper-Converged?

Traditionele omgeving zijn minder efficiënt en verspillen energie bij het apart beheren en aansturen van componenten voor geheugen virtualisatie, servers en het netwerk. Wanneer jouw omgeving beschikt over een Hyper-converged infrastructuur is alles in één component geïntegreerd. Dit maakt de omgeving niet alleen sneller, maar tevens energiezuiniger. Ook het op- en afschalen kan eenvoudig door de toepassing van software. 

Uniek aan een hyper-converged infrastructure is namelijk de software. De opslag (storage) bestaat uit software en kan daardoor eenvoudig worden uitgebreid. Hierdoor kan de storage synchroon meegroeien met de servers en is een traditionele SAN overbodig bij virtualisatie.

Voordelen:

  • Schaalbaar
  • Energiezuinig
  • Efficiënt en snel
  • Op- en afschalen
  • Kosten verlagend
  • Klaar voor de toekomst

Hyper Converged Infrastructuur van Ultimum

Als vaste IT-partner voor diverse organisaties en bedrijven in Nederland maken wij de infrastructuur graag klaar voor de toekomst. Een goede IT-omgeving en flexibiliteit kunnen belangrijke succesfactoren zijn in de komende periode. Breng jouw Infrastructuur en beheer naar een hoger niveau en kies voor Hyper-Converged van Ultimum.

Bij ons is het IT beheer in één hand, goed geregeld. Met onze centrale organisatie zijn wij als geen ander in staat om IT-vraagstukken adequaat op te lossen. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en het in lijn brengen van de IT met de doelstellingen en behoefte heeft bij ons prioriteit. Ons team implementeert, optimaliseert en beheert. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact op of vraag een gesprek aan met één van onze specialisten.

Samenwerken?

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak een afspraak met één van onze consultants of neem direct contact met ons op. Doe geen concessies en wees klaar voor de toekomst. Specialisten van Ultimum kennen de nieuwste producten en technieken als geen ander en verzorgen de hyper converged infrastructuur.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Hyper-converged infra

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag. Dit onder andere met producten als een hyper converged infrastructuur.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof hyper converged infrastructuur.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics