Klaar voor de toekomst met Hyper-Converged

Is jouw organisatie klaar voor de toekomst? In een tijd waar IT niet stil staat is een flexibele ICT-omgeving van groot belang. Hyper-Converged is hét onderwerp van gesprek in IT-land, maar wat is het? Waarom zou je ervoor kiezen? De toename van data en de behoefte aan performance stellen uw IT-omgeving steeds meer op de proef. Ontdek de mogelijkheden van een Hyper-Converged infrastructure. Wij vertellen je hier graag alles over in een gesprek. Neem direct contact met ons op!

Neem contact op

Traditionele omgevingen beschikken niet over de juiste configuratie voor de groeiende behoeftes van snelheid en data. Het belang van een Hyper-Converged infrastructuur wordt daarom alsmaar groter. Daarnaast treden er andere voordelen op, zoals lagere kosten, efficiënter gebruik van stroom en opslag en de mogelijkheid om eenvoudig op- en af te schalen. Benieuwd wat het voor jouw bedrijf of organisatie kan betekenen? Onze specialisten informeren en adviseren graag.

Hyper Converged infrastructure

Wat is Hyper-Converged?

Traditionele omgeving zijn minder efficiënt en verspillen energie bij het apart beheren en aansturen van componenten voor geheugen virtualisatie, servers en het netwerk. Wanneer jouw omgeving beschikt over een Hyper-converged infrastructuur is alles in één component geïntegreerd. Dit maakt de omgeving niet alleen sneller, maar tevens energiezuiniger. Ook het op- en afschalen kan eenvoudig door de toepassing van software. 

Uniek aan een hyper-converged infrastructure is namelijk de software. De opslag (storage) bestaat uit software en kan daardoor eenvoudig worden uitgebreid. Hierdoor kan de storage synchroon meegroeien met de servers en is een traditionele SAN overbodig bij virtualisatie.

Voordelen:

  • Schaalbaar
  • Energiezuinig
  • Efficiënt en snel
  • Op- en afschalen
  • Kosten verlagend
  • Klaar voor de toekomst

Hyper Converged infrastructuur Ultimum

Hyper Converged Infrastructuur van Ultimum

Als vaste IT-partner voor diverse organisaties en bedrijven in Nederland maken wij de infrastructuur graag klaar voor de toekomst. Een goede IT-omgeving en flexibiliteit kunnen belangrijke succesfactoren zijn in de komende periode. Breng jouw Infrastructuur en beheer naar een hoger niveau en kies voor Hyper-Converged van Ultimum.

Bij ons is het IT beheer in één hand, goed geregeld. Met onze centrale organisatie zijn wij als geen ander in staat om IT-vraagstukken adequaat op te lossen. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en het in lijn brengen van de IT met de doelstellingen en behoefte heeft bij ons prioriteit. Ons team implementeert, optimaliseert en beheert. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact op of vraag een gesprek aan met één van onze specialisten.