Enterprise Cybersecurity Solutions?

Data en processen zijn 24/7 toegankelijk, wat voordelen en kwetsbaarheden met zich meebrengt. Met toonaangevende producten en hoogwaardige informatiebeveiliging draagt Ultimum bij aan de beveiliging en weerbaarheid van onze klanten. Middels managed detection, endpoint security, testing en een awareness-programma.

Neem contact op

Als full-service IT dienstverlener met ruim 25 jaar ervaring bieden wij cybersecurity dienste voor Enterprise klanten, waarbij aan de volledige scope is gedacht. Denk aan diensten als:

  • Network & Cloud Security
  • Cyber Risk Management
  • Incident Response & Investigation
  • CDC (Cyber Defense Center)
  • Identity & Access Management
  • Managed Detection & Response

Voor Enterprise bieden wij cybersecurity oplossingen die aansluiten bij de actuele behoefte en toekomstdoelstellingen. Hiervoor hanteren wij een passende en flexibele werkwijze. Data is misschien wel het meest waardevolle bezit en processen moeten ongestoord doordraaien. Ultimum waarborgt de cyberveiligheid en zorgt voor optimale bescherming.

Cybersecurity voor Enterprise klanten

Cybersecurity voor Enterprise

Allereerst brengen wij de benodigde diensten in kaart, waarna we kwetsbaarheden traceren middels diensten als pentesting en ethical hacking. Vervolgens beveiligen we de kwetsbaarheden doelgericht en implementeren monitoring en detectie services. Middels het CDC (Cyber Defense Center) worden bedreigingen direct opgemerkt en kan er effectief worden geacteerd.

Ter preventie stellen we een incident response plan op met bijbehorende teams en verantwoordelijkheden. Ook testen en verhogen we het bewustzijn van gebruikers middels een structureel cybersecurity awareness-programma. Door coaching, training en phishing simulaties pakken wij de zwakke plek in de organisatie op een zo efficiënt mogelijke manier aan. Dit voor maximale bescherming en het voorkomen van succesvolle phishing aanvallen.

Enterprise Cybersecurity Solutions

Waarom outsourcing van Cybersecurity?

Ook aan de slag met Enterprise cybersecurity? Wees cybercriminelen een stap voor door outsourcing van de informatiebeveiliging. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en bekend met de valkuilen. Dit verhoogt de kwaliteit van informatiebeveiliging en kan net het verschil maken. Een cybercrimineel heeft immers voldoende aan de kleinste opening.

Kies voor Ultimum, borg de continuïteit en wees future-proof! Neem direct contact met ons op of plan een adviesgesprek met één van onze security experts.

 

Uitgelichte topics