Samenwerken met Ultimum?

Neem direct contact op!

Detachering ICT professionals

Of het nu gaat om tijdelijke of vaste krachten. Ultimum biedt detachering van ICT professionals als betrouwbare (staffing)partner. Zo kan je in elke situatie terugvallen op onze kennis en kunde. Handig voor projecten, vraagstukken of het verminderen van werkdruk. Ultimum biedt voor elk vraagstuk een gepaste oplossing en kent het belang van specialistische kennis. Een vraag, meer informatie of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op of plan een afspraak.

Neem contact op

Op basis van co-sourcing of detachering zorgen wij voor een goede match op zowel technisch als persoonlijk gebied. Niet alleen technische skills en kennis zijn belangrijk. Ook de klik en communicatieve vaardigheden zijn belangrijk voor een duurzame samenwerking.

detachering ICT

Waarom detachering van IT Personeel?

Waarom zou je eigenlijk kiezen voor detachering? Investeren in nieuw personeel kost energie, tijd en geld. Soms heb je tijdelijk iemand nodig met een bepaalde expertise en daarna eigenlijk niet meer. Denk aan een complexe implementatie of een project. Daarbij zijn er diverse situaties waarin een tijdelijke of ingehuurde kracht logischer is, zoals bij:

  • Ziekte
  • Ondersteuning bij drukte
  • Vakantiegangers
  • Zwangerschapsverlof
  • Speciale projecten

Detachering van ICT door Ultimum

Bij detachering van ICT Professionals kan een juiste match de succes factor zijn. Al ruim 20 jaar bemiddelt Ultimum IT specialisten voor diverse organisaties in Nederland. Onze professionals hebben uiteenlopende specialisme die wij continu up-to-date houden. In een tijd waar IT niet stil staat is het belangrijk dat onze specialisten kennis hebben van de nieuwste producten en technologieën.

Zo kan je voor detachering van ICT personeel kiezen uit diverse certificeringen en niveaus:

MCSE CCNA
VCP CCNP
CCA CCIE
CCP RHCSA
RES AM/ WM RHCE
Scrum Masters RHCA
Prince 2 Practitioner JNCIA
Togaf CCSA
CCSE  

U-Consult: advies op maat!

Hulp nodig of benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Vraag een gesprek aan. In een consult zoeken wij een passende oplossing voor de bedrijfsdoelen, vraagstukken of projecten. Vervolgens gaan wij aan de slag met het zoeken van de ultieme match.

Evenals bij onze andere diensten hanteren wij een projectmatige werkwijze met een duidelijk begin en eindpunt. Zowel voor als na het project maakt net dat stukje extra expertise het verschil. Kies ook voor Ultimum en wij zoeken de perfecte kandidaat voor de klus. Maak een afspraak met één van onze consultants.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Detachering ICT

Hoe kom ik z.s.m. aan tijdelijk IT-personeel?

Bij ons kunt u snel terecht voor IT-specialisten met uiteenlopende functies. Samen kunnen we kijken welke van onze gekwalificeerde collega’s beschikbaar zijn voor uw opdracht.

Is het mogelijk om iemand te detacheren voor langere periodes?

Onze specialisten zijn zowel beschikbaar voor tijdelijke/interim klussen als voor opdrachten met een langere duur.

In hoeverre zijn IT-specialisten gecertificeerd?

Ultimum specialisten beschikken altijd over diverse kwalificaties en worden continu getraind. Afhankelijk van de gevraagde disciplines bieden wij alleen maar die mensen aan die ook de juiste kwalificaties en certificaten hebben. Dit naast de jarenlange ervaring die zij hebben.

Hoe wordt de juiste IT-er voor mij geselecteerd?

Wij kijken verder dan alleen het CV. Wij zoeken de match die bij zowel de opdrachtgever als bij onze collega past. De cultural fit is naast werkzaamheden ook erg belangrijk. Op die manier vinden wij de perfecte kandidaat voor de klus.