Detachering ICT professionals

Of het nu gaat om tijdelijke of vaste krachten. Ultimum biedt detachering van ICT professionals als betrouwbare (staffing)partner. Zo kan je in elke situatie terugvallen op onze kennis en kunde. Handig voor projecten, vraagstukken of het verminderen van werkdruk. Heb je bijvoorbeeld een vraagstuk binnen de organisatie en is specialistische kennis essentieel? Vraag het ons gerust!

Neem contact op

Op basis van co-sourcing of detachering zorgen wij voor een goede match op zowel technisch als persoonlijk gebied. Niet alleen technische skills en kennis zijn belangrijk. Ook de klik en communicatieve vaardigheden zijn belangrijk voor een duurzame samenwerking.

detachering ICT

Waarom detachering van IT Personeel?

Waarom zou je eigenlijk kiezen voor detachering? Investeren in nieuw personeel kost energie, tijd en geld. Soms heb je tijdelijk iemand nodig met een bepaalde expertise en daarna eigenlijk niet meer. Denk aan een complexe implementatie of een project. Daarbij zijn er diverse situaties waarin een tijdelijke of ingehuurde kracht logischer is, zoals bij:

  • Ziekte
  • Ondersteuning bij drukte
  • Vakantiegangers
  • Zwangerschapsverlof
  • Speciale projecten

Detachering van ICT door Ultimum

Bij detachering van ICT Professionals kan een juiste match de succes factor zijn. Al ruim 25 jaar bemiddelt Ultimum IT specialisten voor diverse organisaties in Nederland. Onze professionals hebben uiteenlopende specialisme die wij continu up-to-date houden. In een tijd waar IT niet stil staat is het belangrijk dat onze specialisten kennis hebben van de nieuwste producten en technologieën.

Zo kan je voor detachering van ICT personeel kiezen uit diverse certificeringen en niveaus:

MCSE CCNA
VCP CCNP
CCA CCIE
CCP RHCSA
RES AM/ WM RHCE
Scrum Masters RHCA
Prince 2 Practitioner JNCIA
Togaf CCSA
CCSE  

U-Consult: advies op maat!

Hulp nodig of benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Vraag een gesprek aan. In een consult zoeken wij een passende oplossing voor de bedrijfsdoelen, vraagstukken of projecten. Vervolgens gaan wij aan de slag met het zoeken van de ultieme match.

Evenals bij onze andere diensten hanteren wij een projectmatige werkwijze met een duidelijk begin en eindpunt. Zowel voor als na het project maakt net dat stukje extra expertise het verschil. Kies ook voor Ultimum en wij zoeken de perfecte kandidaat voor de klus.


FAQ: Detachering ICT

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics