Cybersecurity voor overheid

Organisaties digitaliseren steeds meer data en processen, maar een passende securitystrategie of cybersecurity specialist heeft vaak geen prioriteit. Als full-service IT-dienstverlener dragen wij bij aan de digitalisering en zorgen dat dit op een verantwoorde en veilige manier gebeurd. Zo leveren wij al meer dan 25 jaar cybersecurity voor overheid, MKB en groot bedrijf in Nederland. Ook aan de slag met IT security? Wij staan voor je klaar en brengen de beveiliging op het gewenste niveau. 

Neem contact op

Voor overheid is cybersecurity essentieel en verplicht. Zo dienen instanties van het rijk, gemeenten, waterschappen en provincies zich te houden aan één uniform normenkader; Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO). Daarbij richten we ons op de ISO 27001 certificering en andere oplossingen ter behoeve van de beveiliging.

Externe IT security voor overheid

Telefoon: 0031881189820 of E-mail: sales@ultimum.nl

Test jouw beveiliging

Laat het systeem en applicaties testen door onze experts. Middels ethical hacking technieken en PENtesten brengen wij de kwetsbaarheden in kaart, zodat we deze naderhand doelgericht kunnen afdichten. Zo werk je met een vast stappenplan heel efficiënt naar een beveiligde omgeving toe.

Voor optimale beveiliging blijft ons Cyber Defens Center (CDC) het netwerk en activiteiten monitoren. Daarnaast stellen we cybersecurityplannen op en sluiten wij met onze ervaring aan op het huidige risicomanagement binnen de organisatie, zodat aan alles is gedacht.

Om cybercriminelen helemaal een stap voor te zijn moeten medewerkers alert zijn en het beleid kloppen. Denk aan veilige bedrijfsprocessen, wachtwoorden en gebruikersrechten binnen de ICT-omgeving. Ook het bewustzijn van personeel wordt op de proef gesteld middels (valse) phishingmails, waarna we waar nodig security awareness trainingen inzetten.

Ontvang SOC-Whitepaper

cybersecurity overheidsinstanties

Specialist in cybersecurity voor overheid

Voorkom de ernstige gevolgen van cybercriminaliteit en wees klaar voor de toekomst. Ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op en hebben het interne kennisniveau vaak ingehaald. Onze experts staan voor je klaar.

  • Test jouw netwerk op kwetsbaarheden;
  • Laat het netwerk, applicaties, data en processen beveiligen.

Plan vandaag nog een informatiegesprek met één van onze consultants!

FAQ: Overheid en Cybersecurity

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag. Zo leveren wij onder andere IT Beheer en Cybersecurity aan overheid en zorgen dat de dienstverlening aansluit bij de behoefte.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Ook de BIO audit, IT Outsourcing of Cybersecurity voor overheid behoort tot de diensten van Ultimum.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics