Cybersecurity voor finance sector

Als bedrijf in de finance sector is cybersecurity van groot belang. Het aantal cyberaanvallen stijgt explosief, waardoor het systeem, data en processen kwetsbaar zijn. Zeker als financiële instelling of actief in de branche kan je imagoschade, dataverlies of gijzeling van het volledige systeem niet veroorloven. De awareness rondom het belang van Cybersecurity is gelukkig aan het groeien! Maar weet u ook wat er zo belangrijk is aan Cybersecurity en met welke aspecten er allemaal rekening gehouden moet worden om uw organisatie Cyberready te maken?

Ervaren op het gebied van Cybersecurity of de verantwoordelijke voor de informatiebeveiliging? Doe dan deze test!

Doorloop hier de checklist voor Cyber professionals!

Verantwoordelijkheid voor het beleid in uw organisatie?

Doorloop dan de checklist voor General Management!

Als specialist met ruim 25 jaar ervaring werkt Ultimum met toonaangevende producten en cybersecurity experts van het hoogste niveau. Met het volledige spectrum aan security diensten, zoals (pen)testing, beveiliging, monitoring en awareness voorkomen wij bedreigingen en zijn we cybercriminelen een stap voor. Wanneer je werkzaam bent in de finance sector is cybersecurity tegenwoordig noodzaak. Als specialist en betrokken partner ondersteunen wij graag met onze experts, producten en dienstverlening. Neem daarom contact met ons op en kies voor passende cybersecurity services van Ultimum. Voorkom veiligheidsincidenten borg de continuïteit van zowel de organisatie als die van cliënten.

cybersecurity en finance

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Cybersecurity voor Finance Sector

Ontdek wat cybersecurity voor financiële bedrijven kan betekenen. Waarborg de continuïteit met informatiebeveiliging en voorkom imagoschade, downtime, omzetverlies en/of hoge herstelkosten. Naast beveiliging en monitoring van het systeem verzorgen wij diensten als cybersecurity awareness en incident response management.

Werkzaam voor grote klanten als eBay, Shell, KPN en ING zijn wij een ervaren, betrokken en betrouwbaar partner voor cybersecurity diensten. Ondanks het formaat van onze klanten behouden wij persoonlijk contact en korte lijntjes om snel te kunnen schakelen. Zo wordt u bij een incident, uitdaging of vraagstuk direct geholpen door een specialist, zodat u snel door kunt

cybersecurity voor financiële instellingen

 

Met toonaangevende producten en hoogwaardige dienstverlening draagt Ultimum bij aan een futureproof en digitale samenleving.

Waarom cybersecurity voor bedrijven in de financiële sector?

De cyberdreigingen voor bedrijven in de financiële sector is op dit moment groot. De gevolgen van een succesvolle cyberaanval kunnen een grote impact hebben. Denk hierbij aan imagoschade, gijzeling, omzetverlies, hoge herstelkosten of bijvoorbeeld diefstal van klantegevoelige informatie.

Het voorkomen van dergelijke incidenten is cruciaal. Neem daarom vandaag nog contact met ons op. Wij brengen de IT-security op ISO-niveau. 

Imagoschade

Vertrouwen is van groot belang in de finance sector. Als bedrijf in deze sector kunt u zich geen datalek, downtime of erger veroorloven. Het schrikt toekomstige en huidige klanten af met omzetverlies als gevolg.

Gijzeling door Ransomware

Versleuteling van data en sytemen door Ransomware komt helaas steeds vaker voor. Werkzaamheden komen hierdoor stil te liggen en data is niet meer toegankelijk. Veelal vragen cybercriminelen losgeld om de blokkering op te heffen. De uitkomst van Ransomware is niet te overzien en preventie is daarom cruciaal.

Datalek

Beschermen van data is een belangrijke rol als bedrijf in de financiële sector. Als financieel dienstverlener ben je verplicht om financiële-, klant- en bedrijfsgevoelige informatie veilig op te slaan. Met toonaangevende producten en hoogwaardige dienstverlening van Ultimum kies je voor optimalie beveiliging en zorg je dat deze voldoet aan de benodigde en hoogste standaard.

Samenwerken?

Ook aan de slag met informatiebeveiliging? Als cybersecurity specialist brengen wij de beveiliging graag op orde.

Neem contact op voor een persoonlijk gesprek en over het beschermen van uw organisatie!

Uitgelichte topics