Cybersecurity awareness

Informatie en data zijn het goud van de eenentwintigste eeuw voor zowel bedrijven als (overheids)instanties. Het is nu en zeker in de toekomst zaak om dit te beveiligen middels (digitale) maatregelen. Ook cybersecurity awareness onder personeel is van groot belang. In de praktijk blijkt de menselijke factor de zwakste schakel en spelen cybercriminelen hier handig op in. Ontdek wat jij kan doen om de veiligheid van data en processen te borgen. Neem direct contact met ons op.

Neem contact op

In een kort gesprek nemen wij de mogelijkheden graag met je door. Cybersecurity awareness en digitale toepassingen zijn cruciaal. Het is namelijk niet langer de vraag of cybercriminelen aanvallen, maar wanneer. Met onze methode analyseren wij processen en adviseren wij op verbeteringen voor de veiligheid. Ook het bewustzijn van medewerkers is een belangrijke factor. Zo trainen we gebruikers om phishing te herkennen en hoe je hier handig mee om kan gaan. Door personeel vervolgens op individueel niveau te testen geven wij extra aandacht aan personen die hier behoefte aan hebben en verbeteren we doelgericht het veiligheidsniveau. De beveiliging is immers zo sterk als de zwakste schakel.

Cybersecurity Awarenss

Cybersecurity awareness en NIST framework

Als full-service IT-dienstverlener met ruim 24 jaar ervaring zijn wij de aangewezen partij. Al snel richten wij een cybersecurityafdeling op met als doel om de samenleving veilig en betrouwbaar te maken door deling van kennis en kunde. Met onze centrale organisatie zijn wij in staat om elk IT-vraagstuk moeiteloos en adequaat op te lossen. Mede doordat ons supportteam uit specialisten bestaat en je daardoor direct hulp en ondersteuning mag verwachten.

Met onze businessline Cybersecurity verzorgen wij het complete spectrum aan professionele Cybersecurity diensten. Zo voorkomen wij problemen en lossen deze indien nodig spoedig op. Voor maximale veiligheid staat bij ons de mens centraal, gevolgd door (bedrijfs)processen en technologie, zoals dit volgens het NIST Cybersecurity Framework is voorgeschreven.

IT Security awareness

Samenwerken?

Benieuwd wat wij kunnen betekenen? Wij helpen graag en brengen het veiligheidsniveau op orde, middels diensten als cybersecurity awareness, pentesten, ethical hacking en diverse andere maatregelen.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Cybersecurity

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

We starten altijd met een inventarisatie en een pentest. Op basis daarvan kunnen we een plan opstellen om uw IT-infrastructuur op veilig te maken. Door het opstellen van een IT-veiligheidsplan krijgen we inzicht in de zwakke punten van uw IT. Zo kunnen we gericht voor u aan de slag!

Hoe voorkomt Ultimum inbraken door hackers?

Wij hebben meerdere Cybersecurityspecialisten in huis die diverse tests uitvoeren op uw systeem, bijvoorbeeld penetratietesten. Hierdoor kunnen we aan kwetsbaarheden werken en hackers voor zijn.

Kan ik iets doen om hacken van mijn systeem tegen te gaan?

Het naleven van de wetgeving op het gebied van privacy en zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens op kantoor zijn belangrijke stappen die u kunt zetten. Hierbij is mens, organisatie en techniek een samenspel. Wij kunnen u helpen met het opstellen van een plan en de uitvoering daarvan. 

Hoe groot is het gevaar van hackers?

De kans op cyberaanvallen is heel groot wanneer er geen maatregelen worden getroffen om uw systeem te beveiligen. Dagelijks worden tientallen bedrijven aangevallen door hackers. De vraag is niet of, maar wanneer u wordt gehackt?

Uitgelichte topics