Cybersecurity awareness

Informatie en data zijn het goud van de eenentwintigste eeuw voor zowel bedrijven als (overheids)instanties. Het is nu en zeker in de toekomst zaak om dit te beveiligen middels (digitale) maatregelen. Ook cybersecurity awareness onder personeel is van groot belang. In de praktijk blijkt de menselijke factor de zwakste schakel en spelen cybercriminelen hier handig op in. Ontdek wat jij kan doen om de veiligheid van data en processen te borgen. Neem direct contact met ons op.

Neem contact op

In een kort gesprek nemen wij de mogelijkheden graag met je door. Cybersecurity awareness en digitale toepassingen zijn cruciaal. Het is namelijk niet langer de vraag of cybercriminelen aanvallen, maar wanneer. Met onze methode analyseren wij processen en adviseren wij op verbeteringen voor de veiligheid. Ook het bewustzijn van medewerkers is een belangrijke factor. Zo trainen we gebruikers om phishing te herkennen en hoe je hier handig mee om kan gaan. Door personeel vervolgens op individueel niveau te testen geven wij extra aandacht aan personen die hier behoefte aan hebben en verbeteren we doelgericht het veiligheidsniveau. De beveiliging is immers zo sterk als de zwakste schakel.

Cybersecurity Awarenss

Cybersecurity awareness en NIST framework

Als full-service IT-dienstverlener met ruim 24 jaar ervaring zijn wij de aangewezen partij. Al snel richten wij een cybersecurityafdeling op met als doel om de samenleving veilig en betrouwbaar te maken door deling van kennis en kunde. Met onze centrale organisatie zijn wij in staat om elk IT-vraagstuk moeiteloos en adequaat op te lossen. Mede doordat ons supportteam uit specialisten bestaat en je daardoor direct hulp en ondersteuning mag verwachten.

Met onze businessline Cybersecurity verzorgen wij het complete spectrum aan professionele Cybersecurity diensten. Zo voorkomen wij problemen en lossen deze indien nodig spoedig op. Voor maximale veiligheid staat bij ons de mens centraal, gevolgd door (bedrijfs)processen en technologie, zoals dit volgens het NIST Cybersecurity Framework is voorgeschreven.

IT Security awareness

Samenwerken?

Benieuwd wat wij kunnen betekenen? Wij helpen graag en brengen het veiligheidsniveau op orde, middels diensten als cybersecurity awareness, pentesten, ethical hacking en diverse andere maatregelen.