Cybersecurity voor accountancy en finance

Informatiebeveiliging is tegenwoordig en zeker in de toekomst een noodzakelijk middel voor bedrijven. Het aantal cyberaanvallen neemt drastisch toe, wat systemen, data en processen kwetsbaar maakt. Ook in de sector van finance en accountancy is cybersecurity cruciaal. Niet alleen voorkom en bescherm je de eigen organisatie, maar borgt tevens de veiligheid van klanten die u de financiën en persoonlijke informatie toevertrouwen

Ervaren op het gebied van Cybersecurity of de verantwoordelijke voor de informatiebeveiliging? Doe dan deze test!

Doorloop hier de checklist voor Cyber professionals!

Verantwoordelijkheid voor het beleid in uw organisatie?

Doorloop dan de checklist voor General Management!

Middels toonaangevende producten en de expertise van onze specialisten verhogen wij de weerbaarheid van onze klanten. Door toepassing van (pen)testing, beveiliging, monitoring en awareness voorkomen wij bedreigingen, beveiligen het systeem en zijn cybercriminelen een stap voor. Ook actief in de finance en accountancy sector en aan de slag met cybersecurity? Neem dan contact met ons op of plan een afspraak met één van onze consultants.

cybersecurity en accountancy

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Cybersecurity voor acountancy en finance sector

Ontdek wat cybersecurity voor accountancy kantoren en de finance sector kan betekenen. Waarborg de informatiebeveiliging, voorkom imagoschade, downtime, omzetverlies en hoge herstelkosten. Als full-service IT-dienstverlener met ruim 25 jaar ervaring is Ultimum in staat om te voorzien in elke behoefte. Ultimum kenmerkt zich als een flexibele organisatie en streeft naar een verbonden, veilige en betrouwbare samenleving.

Als IT-partner van grote klanten als eBay, Shell, KPN en ING zijn wij een ervaren, betrokken en professionele organisatie. Toch behouden we korte lijntjes en schakelen snel. Met toonaangevende producten en hoogwaardige dienstverlening draagt Ultimum bij aan een futureproof en digitale samenleving.

cybersecurity voor finance en accountancy

Waarom cybersecurity belangrijk voor accountancy?

De risico's voor accountantkantoren is momenteel groot als het gaat om cybersecurity. Een cyberaanval kan aanzienlijke  gevolgen hebben, zoals imagoschade, gijzeling, omzetverlies, hoge herstelkosten en diefstal van klantegevoelige informatie.

Imagoschade

Als accountantskantoor of bedrijf in de financiële sector is betrouwbaarheid van groot belang. Wanneer processen stilliggen, data is ontrokken en systemen niet toegankelijk zijn kan dit klanten afschrikken en omzetverlies tot gevolg hebben.

Gijzeling door Ransomware

Het komt regelmatig voor dat bedrijven worden getroffen door Ransomware. Data en systemen worden versleuteld, waarna processen stilvallen en bedrijven compleet in de problemen zitten. Cybercriminelen vragen vaak losgeld om de Ransomware te verwijderen en de versleuteling op te heffen. De impact van Ransomware is vaak niet te overzien en in deze is voorkomen (altijd) beter dan genezen. Denk aan imagoschade, omzetverlies en hoge herstelkosten.

Datalek

Zeker voor de financiële sector en accountancy kan cybersecurity een belangrijke rol spelen. Het voorkomen van een datalek is essentieel. Als financieel dienstverlener ben je verplicht om financiële-, klant- en bedrijfsgevoelige informatie veilig op te slaan. Met toonaangevende producten en hoogwaardige dienstverlening van Ultimum kies je voor optimalie beveiliging en zorg je dat deze voldoet aan de benodigde en hoogste standaard.

Samenwerken?

Ook aan de slag met informatiebeveiliging? Als cybersecurity specialist brengen wij de beveiliging graag op orde.

Neem contact op voor een persoonlijk gesprek en over het beschermen van uw organisatie!

Uitgelichte topics