Cyber security voor MKB

Bijna elk bedrijf heeft tegenwoordig te maken met cyberaanvallen, zoals Phishing, virussen, Ransomware, DDoS-aanvallen of andere vormen van cybercriminaliteit. Ultimum levert onder andere cybersecurity voor MKB bedrijven. Hiervoor hebben wij oplossingen voor iedere situatie. Zo leggen wij de zwakke plekken van het systeem bloot, maar kunnen wij deze tevens beschermen en monitoren. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat de gebruikers binnen uw organisatie juist omgaan met de IT veiligheid. Ook hiervoor ondersteunen wij de MKB cybersecurity met complete veiligheidsplannen.

 

Neem contact op

 

Cybersecurity voor MKB bedrijven

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Cybersecurity voor MKB bedrijven komt in alle soorten maten. In het algemeen volgen wij de onderstaande stappen.

Cybersecurity bedrijven

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Aanvallen en hacken

In deze fase bekijken wij de zwakke punten van de IT Veiligheid. Middels penetratietesten en ethical hacking worden openingen in het systeem bloot gelegd. Een cybercrimineel heeft vaak al genoeg aan één zwakke plek. Gelukkig kunnen onze IT specialisten deze vinden en dichten. Een waterdichte netwerk beveiliging is immers essentieel voor elke organisatie.

Beveiligen

Wanneer de zwakke punten bekend zijn worden technische maatregelen getroffen. Zo wordt inbraak of 'downtime' voorkomen. Desgewenst zorgen de MKB cybersecurity experts er samen met u voor dat de netwerk- en databeveiliging op ISO-niveau komt. Uiteraard voldoet ook onze eigen beveiliging aan ISO 27001 en de NEN7510 norm

Beleid en bewuste gebruiker

Niet alleen het systeem moet veilig zijn, want ook van binnenuit komen cybercriminelen binnen. Denk aan phisingmail, onhandig gebruik van USB-sticks of eenvoudige wachtwoorden. Ook bedrijfsprocessen en bestandsrechten hebben invloed op de veiligheid.

Samen met u stelt Ultimum een Cybersecurity plan op. De mens is het meest kwetsbare onderdeel in uw organisatie, maar met de juiste afspraken en goed doordachte processen creëren wij een veilige omgeving. Daarbij hebben wij een methodiek ontwikkeld die zorgt voor veiligheidsbewustzijn onder medewerkers.

Aan de slag met Cybersecurity voor MKB!

  • Test jouw netwerk op kwetsbaarheden
  • Laat het netwerk beveiligen!

In sommige gevallen zijn niet alle stappen noodzakelijk. Heeft u twijfels of een vraag? Aarzel dan niet langer en neem gerust even contact op met één van onze specialisten of download de Whitepaper!

 

Ontvang onze whitepaper, vul uw gegevens hieronder in:

 

 

FAQ: Cybersecurity voor MKB

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag.

Cybersecurity voor MKB; Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij een vaste en betrokken partner als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics