Samenwerken met Ultimum?

Neem direct contact op!

Cyber security voor MKB

Bijna elk bedrijf heeft tegenwoordig te maken met cyberaanvallen, zoals Phishing, virussen, Ransomware, DDoS-aanvallen of andere vormen van cybercriminaliteit. Ultimum levert onder andere cybersecurity voor MKB bedrijven. Hiervoor hebben wij oplossingen voor iedere situatie. Zo leggen wij de zwakke plekken van het systeem bloot, maar kunnen wij deze tevens beschermen en monitoren.

Neem contact op

Naast het traceren van kwetsbaarheden, digitale maatregelen en monitoring zijn gebruikershandelingen cruciaal. Daarom gaan wij samen aan de slag om medewerkers bewust te maken en bieden awareness trainingen aan. Daarbij analyseren we processen en testen gebruikers op bijvoorbeeld phishing. Als vaste partner ondersteunen wij het MKB met cybersecurity diensten. Ook aan de slag? Neem direct contact met ons op of plan een afspraak.

Cybersecurity voor MKB bedrijven

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Cybersecurity voor MKB bedrijven komt in alle soorten maten. In het algemeen volgen wij de onderstaande stappen.

Cybersecurity bedrijven

Aanvallen en hacken

In deze fase bekijken wij de zwakke punten van de IT Veiligheid. Middels penetratietesten en ethical hacking worden openingen in het systeem bloot gelegd. Een cybercrimineel heeft vaak al genoeg aan één zwakke plek. Gelukkig kunnen onze IT specialisten deze vinden en dichten. Een waterdichte netwerk beveiliging is immers essentieel voor elke organisatie.

Beveiligen

Wanneer de zwakke punten bekend zijn worden technische maatregelen getroffen. Zo wordt inbraak of 'downtime' voorkomen. Desgewenst zorgen de MKB cybersecurity experts er samen met u voor dat de netwerk- en databeveiliging op ISO-niveau komt. Uiteraard voldoet ook onze eigen beveiliging aan ISO27001 en de NEN7510 norm

Beleid en bewuste gebruiker

Niet alleen het systeem moet veilig zijn, want ook van binnenuit komen cybercriminelen binnen. Denk aan phisingmail, onhandig gebruik van USB-sticks of eenvoudige wachtwoorden. Ook bedrijfsprocessen en bestandsrechten hebben invloed op de veiligheid.

Samen met u stelt Ultimum een Cybersecurity plan op. De mens is het meest kwetsbare onderdeel in uw organisatie, maar met de juiste afspraken en goed doordachte processen creëren wij een veilige omgeving. Daarbij hebben wij een methodiek ontwikkeld die zorgt voor veiligheidsbewustzijn onder medewerkers.

Aan de slag met Cybersecurity voor MKB!

  • Test jouw netwerk op kwetsbaarheden
  • Laat het netwerk beveiligen!

In sommige gevallen zijn niet alle stappen noodzakelijk. Heeft u twijfels of een vraag? Aarzel dan niet langer en neem gerust even contact op met één van onze specialisten of download de Whitepaper!

 

Ontvang onze whitepaper, vul uw gegevens hieronder in:

 

 
 
 

FAQ: Cybersecurity

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

We starten altijd met een inventarisatie en een pentest. Op basis daarvan kunnen we een plan opstellen om uw IT-infrastructuur op veilig te maken. Door het opstellen van een IT-veiligheidsplan krijgen we inzicht in de zwakke punten van uw IT. Zo kunnen we gericht voor u aan de slag!

Hoe voorkomt Ultimum inbraken door hackers?

Wij hebben meerdere Cybersecurityspecialisten in huis die diverse tests uitvoeren op uw systeem, bijvoorbeeld penetratietesten. Hierdoor kunnen we aan kwetsbaarheden werken en hackers voor zijn.

Kan ik iets doen om hacken van mijn systeem tegen te gaan?

Het naleven van de wetgeving op het gebied van privacy en zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens op kantoor zijn belangrijke stappen die u kunt zetten. Hierbij is mens, organisatie en techniek een samenspel. Wij kunnen u helpen met het opstellen van een plan en de uitvoering daarvan. 

Hoe groot is het gevaar van hackers?

De kans op cyberaanvallen is heel groot wanneer er geen maatregelen worden getroffen om uw systeem te beveiligen. Dagelijks worden tientallen bedrijven aangevallen door hackers. De vraag is niet of, maar wanneer u wordt gehackt?