Cyber security awareness specialist

Bewustwording van gevaren met betrekking tot informatiebeveiliging zijn cruciaal in de hedendaagse bedrijfscultuur. Je verkleint het risico op een cyber incident aanzienlijk, want na digitale beveiligingstoepassingen is de mens vaak de zwakste schakel binnen een organisatie. Onze cyber security awareness specialisten leren gebruikers verdachte activiteiten vroegtijdig te herkennen. Zo ben je cybercriminelen een stap voor en voorkom je een succesvolle cyberaanval. Ook aan de slag met cyber awareness? Neem direct contact met ons op en/of plan een afspraak met één van onze experts.

Neem contact op

Informatiebeveiliging is aan de orde van de dag. Toch klikken gebruikers nog op links of bijlagen van verdachte e-mails of delen onterecht informatie met ongeautoristeerde personen. Als cyber security awareness specialist met ruim 24 jaar ervaring verzorgt Ultimum trainingen en georganiseerde activiteiten om personeel te testen en alert te houden. Middels e-learning modules, training op locatie en phishing simulation verbeteren en controleren we de digitale veiligheid.

cyber security awareness specialist

Telefoon: 0031881189820 of e-mail: sales@ultimum.nl

Training van cyber security awareness specialist

De focus ligt niet alleen bij de uitvoerende gebruiker. Ook het management en de directie is bij cyberdreigingen betrokken en heeft diverse verantwoordelijkheden. Als cybersecurity awareness specialist ondersteunen wij bij certificeringen, risk management en implementatie van beveiliging in processen.

Zeker in geval van een succesvolle cyberaanval is juist handelen vaak van groot belang. Door risico's vooraf in kaart te brengen, kan een incident respons team adequaat reageren aan de hand van het opgestelde incident respons plan. Het trainen van personeel gaat dus verder dan voorkomen, want ook het oplossen van incidenten kan kostbare gevolgen voorkomen.

awareness specialisten

Externe cybersecurity awareness specialist

Het interne kennisniveau is vaak ingehaald door de technologische vooruitgang. Als specialist zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en dreigingen. Breng de beveiliging ook naar het hoogste niveau en kies voor externe experts die de situatie onafhankelijk kunnen beoordelen.

Neem vrijblijvend contact met ons op of plan een afspraak.

Uitgelichte topics