Cyber Network Security

Hoe veilig is de IT van jouw organisatie en wat doe je bij een succesvolle cyberaanval of datalek? Bedrijven en organisaties in Nederland digitaliseren en zijn steeds beter verbonden. Data en processen staan in de cloud en medewerkers werken flexibel of op afstand. Cyber Network Security is dan essentieel om impact van dreigingen te minimaliseren en downtime (of erger) te voorkomen. Direct aan de slag of meer informatie? Neem contact met ons op of maak een afspraak met één van onze specialisten.

Neem contact op

Een goede security strategie is geborgd bij mensen, in processen en via techniek. Zo werken wij middels testen en beveiligen aan technische oplossingen, zoals de cyber network security. Vervolgens gaan wij aan de slag met het analyseren van (kritische) processen en de awareness onder personeel, zodat je cybercriminelen altijd een stap voor bent. Als vaste IT security partner voor overheid, MKB en klanten als Ebay, ING, KPN en Shell kennen wij de huidige ontwikkelingen als geen ander en nemen onze verantwoordelijkheid. Wij kenmerken ons als een betrokken en flexibele organisatie, waarbij hoogwaardige IT-dienstverlening voorop staat.

IT en Cyber network security

Cyber Network Security uitbesteden

Voor maximale bescherming is zowel interne als externe beveiliging van belang. Als full-service IT-dienstverlener biedt Ultimum het volledige spectrum aan cybersecurity diensten. Na een kort informatiegesprek brengen onze consultants advies uit op benodigde diensten en producten. Zo sluiten de cybersecurity maatregelen aan bij de actuele behoefte, maar ben je ook voorbereid op toekomstige dreigingen. 

Enkele voorbeelden:

  • Application security
  • Network security
  • (critical) Infrastructure security
  • Cloud security
  • Internet of things

Onze dienstverlening omvat naast technische maatregelen, monitoring en beheer ook testing, awareness, support en incident respons. Hoewel niet elke dienst nodig zal zijn, blijkt in de praktijk kennis van andere diensten en toepassingen onmisbaar. Kies daarom voor Ultimum, wij staan voor je klaar.

Cyber Network Security experts

Met ruim 24 jaar ervaring brengen wij jouw security naar een hoger niveau. Door de kennis en kunde van onze cyber network security experts up-to-date te houden zorgen wij voor een veilig en toegankelijke omgeving voor onze klanten. Natuurlijk zijn wij altijd opzoek naar nieuwe samenwerkingen. Interesse, een vraag of meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op.

Uitgelichte topics