Cloud werkplek: Online werken vanuit huis

Als organisatie ontkom je er niet meer aan; een cloud werkplek is de perfecte oplossing om personeel te laten werken vanuit huis. Daarnaast kennen cloud werkplekken nog andere voordelen, zoals flexibiliteit, kostenbesparend, veiligheid en 24/7 toegankelijk. Ook functionaliteiten als kennisdeling, communicatie middelen en complete virtuele desktops zijn nuttige eigenschappen. Benieuwd wat dit voor jouw organisatie kan betekenen? Neem direct contact met ons op of maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Neem contact op

Cloud werkplekken: Bespaar op hardware en softwarelicenties

Ultimum groeit met je mee! Bij kleine bedrijven lijken de kosten nog mee te vallen, maar naar mate het personeelsbestand toeneemt stijgen ook de kosten van de IT Infrastructuur mee. Denk aan servers en software licenties voor de benodigde programma's. Met cloud werkplekken nemen wij het IT beheer uit handen, is alles altijd up-to-date en zijn bestanden en online werkplekken altijd bereikbaar.

Cloud Werkplek

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Nieuwe medewerkers? Dan is alles in één keer geregeld. Cloud werkplekken zijn schaalbaar, waarmee je zowel op kosten als tijd bespaart. Ultimum heeft ruim 24 jaar ervaring met IT Beheer en Cybersecurity, waarmee wij alle nodige expertise in huis hebben.

Voordeel van cloud werkplekken

Met ervaren specialisten van Ultimum zijn 95% van de problemen direct op afstand opgelost. Zo draaien bedrijfsprocessen zorgeloos en veilig door en blijft continuïteit behouden. Ook handig is de Single Point of Contact. Bij het uitbesteden van online werkplekken is er slechts één aanspreekpunt voor alle IT outsourcing. Hierdoor zijn incidenten en vraagstukken sneller opgelost.

Niet alleen de veiligheid en zorgen worden uit handen genomen. Met cloud oplossingen bespaar je in kosten voor de IT Infrastructuur en weet je precies waar je aan toe bent. Bij ons betaal je namelijk een vast bedrag per maand. Daarbij heb je keuze uit diverse SLA's en een toegewijd servicemanagement.

Overige cloud oplossingen

Naast cloud werkplekken werkt Ultimum dagelijks voor organisaties aan andere cloud oplossingen. De focus op de core business van de organisatie lijkt door automatisering langzaam te verdwijnen. Ultimum neemt IT beheer uit handen en wordt daarmee het enige aanspreekpunt voor IT problemen en vraagstukken. Zo kan de organisatie zijn peilen weer richten op de hoofdactiviteiten en werken in een veilige omgeving.

Er zijn diverse mogelijkheden. Graag horen wij wat we kunnen betekenen op het gebied van:

Samenwerken, een vraag of online werkplekken direct regelen? Neem direct contact met ons op!

FAQ: Outsourcing en Beheer

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen voor de komende cloud werkplekken. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij een vaste en betrokken partner als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Ook onze cloud werkplekken en oplossingen zijn hier een belangrijk onderdeel van.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics