Samenwerken met Ultimum?

Neem direct contact op!

Cloud werkplek: Online werken vanuit huis

Je ontkomt er als bedrijf tegenwoordig niet meer aan. Een cloud werkplek is de perfecte oplossing om personeel te laten werken vanuit huis. Hiervoor bestaan cloud oplossingen voor het delen van documenten, maar ook complete virtuele desktops omgeving. In de laatste situatie beschikt een medewerker thuis over een volledige cloud werkplek en kan hij op ieder moment vanuit huis werken. Handig bij incidenten of als je even snel moet schakelen. Een vraag, meer informatie of direct aan de slag? Neem direct contact met ons op of plan een afspraak.

Neem contact op

Cloud werkplekken: Bespaar op hardware en softwarelicenties

Ultimum groeit met je mee! Bij kleine bedrijven lijken de kosten nog mee te vallen, maar naar mate het personeelsbestand toeneemt stijgen ook de kosten van de IT Infrastructuur mee. Denk aan servers en software licenties voor de benodigde programma's. Met cloud werkplekken nemen wij het IT beheer uit handen, is alles altijd up-to-date en zijn bestanden en online werkplekken altijd bereikbaar.

Nieuwe medewerkers? Dan is alles in één keer geregeld. Cloud werkplekken zijn schaalbaar, waarmee je zowel op kosten als tijd bespaart. Ultimum heeft ruim 20 jaar ervaring met IT Beheer en Cybersecurity, waarmee wij alle nodige expertise in huis hebben.

Voordeel van cloud werkplekken

Met ervaren specialisten van Ultimum zijn 95% van de problemen direct op afstand opgelost. Zo draaien bedrijfsprocessen zorgeloos en veilig door en blijft continuïteit behouden. Ook handig is de Single Point of Contact. Bij het uitbesteden van online werkplekken is er slechts één aanspreekpunt voor alle IT outsourcing. Hierdoor zijn incidenten en vraagstukken sneller opgelost.

Niet alleen de veiligheid en zorgen worden uit handen genomen. Met cloud oplossingen bespaar je in kosten voor de IT Infrastructuur en weet je precies waar je aan toe bent. Bij ons betaal je namelijk een vast bedrag per maand. Daarbij heb je keuze uit diverse SLA's en een toegewijd servicemanagement.

Cloud Werkplek

Overige cloud oplossingen

Naast cloud werkplekken werkt Ultimum dagelijks voor organisaties aan andere cloud oplossingen. De focus op de core business van de organisatie lijkt door automatisering langzaam te verdwijnen. Ultimum neemt IT beheer uit handen en wordt daarmee het enige aanspreekpunt voor IT problemen en vraagstukken. Zo kan de organisatie zijn peilen weer richten op de hoofdactiviteiten en werken in een veilige omgeving.

Er zijn diverse mogelijkheden. Graag horen wij wat we kunnen betekenen op het gebied van:

 • Infrastructuur beheer
 • Werkplekbeheer
 • Applicatiebeheer
 • Service desk
 • Single point of contact
 • Cybersecurity operations management
 • Change Management

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak een afspraak met één van onze consultants of neem direct contact met ons op. Doe geen concessies en wees klaar voor de toekomst. Specialisten van Ultimum kennen de nieuwste producten en technieken als geen ander. Wij implementeren en configureren cloud werkplekken voor een soepele overgang en ingebruikname.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Outsourcing en Beheer

Waarom IT en beheer uitbesteden?

IT Outsourcing kent diverse voordelen. Het belangrijkst is dat je als organisatie weer focus kan leggen op de kernactiviteiten. Doen waar je goed in bent is een belangrijke succesfactor en geeft de organisatie bestaansrecht. Andere voordelen zijn:

 • Resources: geschikt personeel, hardware, licenties, koppelingen en meer zijn snel beschikbaar.
 • Kosten: vaak vind een kostenreductie plaats door besparing op personeel, hardware, licenties, onderhoud en innovatie.
 • Beveiliging: belangrijker dan ooit is de veiligheid van jouw werkomgeving, netwerk en software. Met IT Outsourcing is alles optimaal beveiligd, wordt het netwerk gemonitord en is alles automatisch up-to-date.
 • Kwaliteit: 24/7 beschikbaar, één aanspreekpunt en 95 procent van de incidenten op afstand geregeld.

Wat levert Ultimum bij IT Outsourcing?

Met diverse disciplines in-house levert Ultimum het volledige pakket. Zo kan je de ICT gedeeltelijk of geheel uitbesteden. Denk aan:

 • Infrastructuur beheer
 • Werkplekbeheer
 • Applicatiebeheer
 • Service desk
 • Single point of contact
 • Cybersecurity operations management
 • Change Management

Hoe werkt het met meer ICT-partners?

Desgewenst neemt Ultimum vanaf dag één het IT beheer uit handen. Waar nodig nemen wij contact op met ICT-partners, zodat er slechts één aanspreekpunt is voor alle IT vraagstukken en problemen.

Hoe veilig is IT Outsourcing?

Ultimum is gespecialiseerd in Cybersecurity en zorgt voor een zeer veilige werkomgeving. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en draait de organisatie zorgeloos en ongestoord door.