Case: Naar de cloud, een bedrijfsbrede oplossing.

WE HEBBEN ELKAAR GEVONDEN IN ONZE KERNWAARDEN!

Een langdurige en inspirerende samenwerking met je klanten, dat is waar je het voor doet. Dat is het ultieme doel van zakendoen!

Traffic Builders is zo’n opdrachtgever die door Ultimum op meerdere gebieden ondersteund wordt. Aan het woord is Wolter Tjeenk Willink, oprichter en eigenaar van deze club van specialisten in online marketing.


TRAFFIC BUILDERS UITGELICHT

“Traffic Builders is opgericht in 2001 en behoort al jaren tot de top 5 beste online marketingbureaus in Nederland binnen de categorieën web analytics en zoekmachinemarketing. Al 15 jaar lang helpen we ambitieuze opdrachtgevers om hun online marketing doelstellingen te realiseren. In die tijd is, mede door onze groei, veel veranderd.”

 

DE IT MOET BLIJVEN MEEGROEIEN

“In de eerste jaren konden we met onze technische kennis zelf nog de losse pc’s instellen en beheren. Na enkele jaren zijn we overgestapt op een netwerkoplossing van een kleine aanbieder. De eerste jaren ging dat nog redelijk, maar het werd steeds duidelijker dat de IT verder moest meegroeien met de organisatie. Wij moeten met ruim 50 mensen op kantoor kunnen focussen op onze core business. Een bedrijfsbrede infrastructuur was noodzakelijk. We wilden bovendien af van de server. We moesten naar de cloud

Traffic Builders is gevestigd op de 30e etage van het World Trade Center in Almere


ULTIMUM BLEEK DIRECT DE IDEALE PARTNER

“We hebben met overtuiging voor Ultimum gekozen. We hadden behoefte aan een betrokken, professionele club met een goed ingerichte support desk. Die claim is vanaf de start waargemaakt. Ultimum heeft onze complete infrastructuur in de cloud gezet en een nieuwe telefooncentrale geimplementeerd. Zonder hun expertise en toewijding was de overgang niet zo soepel verlopen.” In onze holistische visie op marketing staat de expertise in meerdere kanalen, onze betrokkenheid, transparantie en onze pro-activiteit centraal. En dat is precies wat ik bij Ultimum ook terugvind.


WERKEN MET ULTIMUM LEVERT ONS TIJD EN FOCUS OP

“Vanwege onze technische kennis hebben we bij de start gekozen voor een ‘Lite’* SLA. We hebben inmiddels besloten op te schalen naar een ‘Basic’ SLA. Het werkplekbeheer hebben we uitbesteed met een vast maandtarief per gebruiker. Daarnaast worden zowel het netwerk, de firewall en de printers beheerd. Bovendien wordt voor iedere nieuwe werknemer de complete werkplek voorbereid. Je wil niet weten hoe blij ik daarmee ben.”


DIE ESSENTIËLE STAP EXTRA

“De processen verlopen uiterst soepel en de sporadische incidenten die er zijn, worden accuraat opgelost. We hebben vaste contactpersonen in de eerstelijns hulp en we kunnen bij belangrijke strategische vraagstukken altijd terecht bij de adviseurs en het management. De meerwaarde van Ultimum is dat ze de SLA’s ruimschoots behalen en me regelmatig positief verrassen door iets extra’s te doen. Door mee te denken in de volgende stap, iets op te lossen voordat we het hebben aangegeven of door me ’s avonds laat of in het weekend al een antwoord te sturen. Bij Ultimum doen ze wel die stap extra. Dat hoeft niet, maar het is zo ontzettend prettig.”


Over Ultimum Managed Services

Ultimum beheert de gehele ICT omgevingen van diverse klanten variërend van enkele servers en applicaties tot het monitoren en bewaken van duizenden servers zoals voor de marktplaatsen van Ebay. Met meer dan 100 medewerkers is Ultimum al bijna 20 jaar succesvol en meestal het enige  aanspreekpunt voor bedrijven in het MKB plus segment voor zowel de Open Source als de Microsoft omgevingen.

*  Ultimum biedt 4 types SLA aan: Lite, Basic, Gold & Ultimum. Klanten kunnen doorgroeien vanaf Lite (best effort) tot Ultimum (hoogst mogelijke garanties).

Uitgelichte topics