Cloud oplossingen: Werkplek en IT Beheer

Met MITSS als kloppend hart van de organisatie verenigen wij diverse disciplines in één servicecentrum. Het stelt ons instaat om lopende processen te digitaliseren en vraagstukken efficiënt op te lossen. Met cloud oplossingen neemt Ultimum de IT infrastructuur en het IT beheer uit handen. Daarbij zorgen wij natuurlijk ook voor de cybersecurity. Zo kan je zorgeloos ondernemen en groeit de IT Infrastructuur mee met de organisatie.

Neem contact op

IT beheer of infrastructuur uitbesteden? Met ruim 24 jaar ervaring zijn wij de geschikte partner voor elke klus. Graag horen wij wat we kunnen betekenen op het gebied van:

 • Infrastructuur beheer
 • Werkplekbeheer
 • Applicatiebeheer
 • Service desk
 • Single point of contact
 • Cybersecurity operations management
 • Change Management

Cloud oplossingen

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Cloud oplossingen van Ultimum

Onze cloud oplossingen kennen vele voordelen, zoals inzicht in de kosten. Zo betaal je een vast tarief per maand en nemen wij alles uit handen. Daarbij is er één vast en duidelijk aanspreekpunt voor alle IT Outsourcing, waarmee je een Single Point of Contact creëert voor incidenten, vragen of hulp op afstand. Wij zien daardoor dat organisaties een deel of de gehele infrastructuur uitbesteden. Cloud oplossingen en outsourcing van het IT beheer zijn de toekomst. Niet alleen wordt flexibel- en thuiswerken eenvoudiger, maar is alles in één keer goed geregeld.

Geheel of gedeeltelijk IT Infrastructuur of beheer uitbesteden? Dan vraag je natuurlijk een gesprek aan met onze specialisten. Met Ultimum als partner ontvang je bij IT Consulting zowel advies- als implementatiediensten. Vanwege de projectmatige werkwijze is er een vast begin- en eindpunt. Zowel voor als tijdens het project maakt onze expertise het verschil en bespaar je op tijd en kosten.

Voordelen cloud oplossingen

Met diverse specialisten staan wij klaar voor diverse diensten op het gebied van outsourcing en IT Management. Merkbare voordelen zijn:

 • Meer dan 95% van de problemen direct op afstand opgelost.
 • Eén aanspreekpunt voor al uw IT outsourcing (Single Point of Contact).
 • Proactieve monitoring inclusief gedetailleerde rapportages.
 • Keuze uit diverse SLA’s en toegewijd servicemanagement.
 • Vast bedrag per maand en voorspelbare kosten.
 • Meer focus op uw core business door bijzaken uit te besteden.

IT Beheer en Infrastructuur

In de praktijk zien wij steeds vaker dat organisaties veranderen. Zo verandert de functie van interne systeembeheerders naar informatiemanager of applicatiebeheerder. De infrastructuur en het IT beheer worden vervolgens uitbesteed, waarmee zij niet alleen een kosten besparing realiseren. Ook de stabiliteit van het netwerk en de cybersecurity is in één klap geregeld. Zeker met de specialisten en ervaring van Ultimum!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak een afspraak met één van onze consultants of neem direct contact met ons op. Doe geen concessies en wees klaar voor de toekomst. Specialisten van Ultimum kennen de nieuwste producten en technieken als geen ander. Wij verzorgen de inrichting en configuratie van cloud oplossingen voor een spoedige ingebruikname.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Outsourcing en Beheer

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag. Zo migreren en implementeren wij veelvuldig cloud oplossingen voor onze klanten.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Dit onder andere met diverse cloud oplossingen.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics