Cloud oplossingen: Werkplek en IT Beheer

Met MITSS als kloppend hart van de organisatie verenigen wij diverse disciplines in één servicecentrum. Het stelt ons instaat om lopende processen te digitaliseren en vraagstukken efficiënt op te lossen. Met cloud oplossingen neemt Ultimum de IT infrastructuur en het IT beheer uit handen. Daarbij zorgen wij als cybersecurity specialist natuurlijk voor de gepaste informatiebeveiligingsmaatregelen, zodat je zorgeloos kan ondernemen en groeien.

Neem contact op

Laat de infrastructuur meegroeien en kies voor een flexibele structuur. Met toonaangevende producten gecombineerd met onze hoogwaardige dienstverlening zorgen wij dat de technologische oplossingen aansluiten bij de actuele behoefte. Doordat we gebruik maken van de nieuwste producten borg je de continuïteit en ben je futureproof. Ook aan de slag en het IT beheer of de infrastructuur uitbesteden? Kies voor Ultimum! Met ruim 25 jaar ervaring zijn wij de geschikte partner voor elke klus. Graag horen wij wat we kunnen betekenen op het gebied van:

Cloud Oplossingen

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Outsourcing van Cloud oplossingen

Onze cloud oplossingen kennen vele voordelen, zoals inzicht in de kosten. Zo betaal je een vast tarief per maand en nemen wij alles uit handen. Daarbij is er één vast en duidelijk aanspreekpunt voor alle IT Outsourcing, waarmee je een Single Point of Contact creëert voor incidenten, vragen of hulp op afstand. Wij zien daardoor dat organisaties een deel of de gehele infrastructuur uitbesteden. Cloud oplossingen en outsourcing van het IT beheer zijn de toekomst. Niet alleen wordt flexibel- en thuiswerken eenvoudiger, maar is alles in één keer goed geregeld.

Geheel of gedeeltelijk IT Infrastructuur of beheer uitbesteden? Dan vraag je natuurlijk een gesprek aan met onze specialisten. Met Ultimum als partner ontvang je bij IT Consulting zowel advies- als implementatiediensten. Vanwege de projectmatige werkwijze is er een vast begin- en eindpunt. Zowel voor als tijdens het project maakt onze expertise het verschil en bespaar je op tijd en kosten.

Voordelen cloud oplossingen

Met diverse specialisten staan wij klaar voor diverse diensten op het gebied van outsourcing en IT Management. Merkbare voordelen zijn:

  • Meer dan 95% van de problemen direct op afstand opgelost.
  • Eén aanspreekpunt voor al uw IT outsourcing (Single Point of Contact).
  • Proactieve monitoring inclusief gedetailleerde rapportages.
  • Keuze uit diverse SLA’s en toegewijd servicemanagement.
  • Vast bedrag per maand en voorspelbare kosten.
  • Meer focus op uw core business door bijzaken uit te besteden.

IT Beheer en Infrastructuur

In de praktijk zien wij steeds vaker dat organisaties veranderen. Zo verandert de functie van interne systeembeheerders naar informatiemanager of applicatiebeheerder. De infrastructuur en het IT beheer worden vervolgens uitbesteed, waarmee zij niet alleen een kosten besparing realiseren. Ook de stabiliteit van het netwerk en de cybersecurity is in één klap geregeld. Zeker met de specialisten en ervaring van Ultimum!

Vraag vandaag nog een gesprek aan met één van onze specialisten. Zij geven graag advies over de cloudoplossingen, zoals online werkplekken, outsourcing, infrastructuur en beheer.

FAQ: Outsourcing en Beheer

Hoe zorgt Ultimum voor veilige cloud oplossingen?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij een vaste en betrokken partner als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics