Samenwerken met Ultimum?

Neem direct contact op!

Cloud consultant inhuren?

Als organisatie vooruit, besparen en flexibel opereren? Dan biedt de cloud vaak oplossingen voor de behoefte van de organisatie. Een cloud consultant van Ultimum ondersteunt hier graag bij. Zo detacheren wij IT specialisten die kunnen ontwerpen, adviseren, implementeren, troubleshooten, migreren en beheren. Zo zijn onze cloud specialisten betrokken bij implementaties en migraties van grote (complexe) ICT-omgevingen.

Neem contact op

Als vaste IT-partner voor diverse organisaties in Nederland zijn wij de aangewezen partij en pakken wij onze verantwoordelijkheid. Wij zorgen voor een soepel verloop en nemen zorgen uit handen. Vanaf dag één zijn verantwoordelijkheden duidelijk en is er één aanspreekpunt. Hiervoor detacheren wij cloud consultants op locatie of werken wij vanuit onze vestiging in Almere.

Cloud consultant

Cloud consultant van Ultimum

Wij brengen vanuit een centrale organisaties verschillende disciplines bij elkaar, waardoor we IT-vraagstukken adequaat oplossen en altijd een passende oplossing bieden. Onze cloud consultants hebben kennis en ervaring van de nieuwste technieken en producten en beschikken daarnaast over een up-to-date certificering en een bewezen track-record.

Kies ook voor een ervaren, verantwoordelijke en zelfstandige IT professional van Ultimum. Neem direct contact op of vraag een gesprek aan met één van onze specialisten.

Cloud oplossingen brengen diverse voordelen met zich mee. Denk aan:

  • Flexibel: op- en afschalen
  • Geen onderhoud en altijd support
  • Veilige werkomgeving
  • Lagere, vaste en overzichtelijke kosten
  • Onbeperkte mogelijkheden voor innovatieve toepassingen

Cloud oplossingen van Ultimum

Altijd een IT professional beschikbaar

Wij beschikken over een grote pool aan IT professional, waardoor wij altijd een ervaren en gekwalificeerde specialist beschikbaar hebben voor een (tijdelijk) project. Onderbezetting of een complexe implementatie? Wij bemiddelen ruim 20 jaar in IT-specialisten voor diverse opdrachtgevers. Gespecialiseerd op verschillende niveaus staat er altijd een expert met de juiste kwalificaties klaar. Denk aan bijvoorbeeld:

MCSE CCNA
VCP CCNP
CCA CCIE
CCP RHCSA
RES AM/ WM RHCE
Scrum Masters RHCA
Prince 2 Practitioner JNCIA
Togaf CCSA
CCSE  

 

Interesse?

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak een afspraak met één van onze consultants of neem direct contact met ons op. Doe geen concessies en wees klaar voor de toekomst. Onze cloud consultants staan voor je klaar en kennen de nieuwste producten en technieken als geen ander. 


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Detachering ICT

Hoe kom ik z.s.m. aan tijdelijk IT-personeel?

Bij ons kunt u snel terecht voor IT-specialisten met uiteenlopende functies. Samen kunnen we kijken welke van onze gekwalificeerde collega’s beschikbaar zijn voor uw opdracht.

Is het mogelijk om iemand te detacheren voor langere periodes?

Onze specialisten zijn zowel beschikbaar voor tijdelijke/interim klussen als voor opdrachten met een langere duur.

In hoeverre zijn IT-specialisten gecertificeerd?

Ultimum specialisten beschikken altijd over diverse kwalificaties en worden continu getraind. Afhankelijk van de gevraagde disciplines bieden wij alleen maar die mensen aan die ook de juiste kwalificaties en certificaten hebben. Dit naast de jarenlange ervaring die zij hebben.

Hoe wordt de juiste IT-er voor mij geselecteerd?

Wij kijken verder dan alleen het CV. Wij zoeken de match die bij zowel de opdrachtgever als bij onze collega past. De cultural fit is naast werkzaamheden ook erg belangrijk. Op die manier vinden wij de perfecte kandidaat voor de klus.