Cloud consultant inhuren?

Als organisatie vooruit, besparen en flexibel opereren? Dan biedt de cloud vaak oplossingen voor de behoefte van de organisatie. Een cloud consultant van Ultimum ondersteunt hier graag bij. Zo detacheren wij IT specialisten die kunnen ontwerpen, adviseren, implementeren, troubleshooten, migreren en beheren. Zo zijn onze cloud specialisten betrokken bij implementaties en migraties van grote (complexe) ICT-omgevingen.

Neem contact op

Als vaste IT-partner voor diverse organisaties in Nederland zijn wij de aangewezen partij en pakken wij onze verantwoordelijkheid. Wij zorgen voor een soepel verloop en nemen zorgen uit handen. Vanaf dag één zijn verantwoordelijkheden duidelijk en is er één aanspreekpunt. Hiervoor detacheren wij cloud consultants op locatie of werken wij vanuit onze vestiging in Almere.

Cloud consultant

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Cloud consultant van Ultimum

Wij brengen vanuit een centrale organisaties verschillende disciplines bij elkaar, waardoor we IT-vraagstukken adequaat oplossen en altijd een passende oplossing bieden. Onze cloud consultants hebben kennis en ervaring van de nieuwste technieken en producten en beschikken daarnaast over een up-to-date certificering en een bewezen track-record.

Kies ook voor een ervaren, verantwoordelijke en zelfstandige IT professional van Ultimum. Neem direct contact op of vraag een gesprek aan met één van onze specialisten.

Cloud oplossingen brengen diverse voordelen met zich mee. Denk aan:

  • Flexibel: op- en afschalen
  • Geen onderhoud en altijd support
  • Veilige werkomgeving
  • Lagere, vaste en overzichtelijke kosten
  • Onbeperkte mogelijkheden voor innovatieve toepassingen

Cloud oplossingen van Ultimum

Altijd een IT professional beschikbaar

Wij beschikken over een grote pool aan IT professional, waardoor wij altijd een ervaren en gekwalificeerde specialist beschikbaar hebben voor een (tijdelijk) project. Onderbezetting of een complexe implementatie? Wij bemiddelen ruim 25 jaar in IT-specialisten voor diverse opdrachtgevers. Gespecialiseerd op verschillende niveaus staat er altijd een expert met de juiste kwalificaties klaar. Denk aan bijvoorbeeld:

MCSE CCNA
VCP CCNP
CCA CCIE
CCP RHCSA
RES AM/ WM RHCE
Scrum Masters RHCA
Prince 2 Practitioner JNCIA
Togaf CCSA
CCSE  

FAQ: Cloud consultant

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze cloud consultants start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie met onder andere cloud consultants.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics