Citrix specialist voor IT beheer

In een tijd waar IT niet stilstaat is het belangrijk dat je als organisatie meebeweegt. Kwalitatief personeel is daarbij essentieel. Ultimum investeert in Citrix specialisten voor diverse organisaties. Als vaste (staffing)partner leveren wij IT professionals in heel Nederland. Hiervoor houden wij de certificering up-to-date en beschikken onze ervaren krachten over een bewezen track-record.

Neem contact op

Een Citrix specialist of engineer ondersteunt bij complexe projecten of tijdelijke onderbezetting. Wij voorzien in behoefte en matchen de perfecte kandidaat. Hierin gaan wij verder dan andere IT-dienstverleners. Zo matchen wij niet alleen op technisch vlak, maar zijn teamcultuur, sociale vaardigheden en verantwoordelijkheden net zo belangrijk. Doordat wij ons verdiepen in de organisatie dragen wij direct de juiste kandidaat voor. Op deze manier voorkomen wij onnodige gesprekken en zit de juiste persoon snel op de juiste plaats.

Citrix specialisten

Wat is een Citrix specialist?

Een Citrix specialist is verantwoordelijk voor het IT beheer. Denk aan het systeembeheer, werkplekken en gerelateerde infrastructuur. Actief op de IT-afdeling en onderdeel van het Functioneel beheer signaleert en lost een Citrix specialist verstoringen en problemen op. Daarnaast houdt hij zich bezig met het monitoren, configureren en installeren van servers, de voorbereiding en uitvoering van migraties, cyber security en het bijhouden van de documentatie.

Kwaliteiten zijn:

  • Analytisch
  • Resultaatgericht
  • Aandacht voor details
  • Verantwoordelijk
  • Sterk waarnemend vermogen

Citrix specialist van Ultimum

Er zijn genoeg situaties, waarin een tijdelijke of vaste kracht hulp kan bieden. Ultimum detacheert een Citrix specialist tijdelijk, vast of op basis van co-sourcing. Zo profiteer je van ervaren personeel met kennis van de nieuwste producten en technologieën, wanneer je deze nodig hebt.

Nieuwsgierig wat wij kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag een gesprek aan.

Citrix vacatures en werken bij Ultimum

Naast onze vacatures van ICT Consultants, Linux specialisten en vele andere, zijn wij altijd opzoek naar Citrix specialisten. Heb jij een passie voor IT als Citrix engineer en toe aan een uitdaging? Wil jij verantwoordelijk zijn voor het IT beheer van een organisatie en alle werkzaamheden die hierbij komen kijken? Neem dan contact op voor meer informatie, want dit is een functie voor jou!