Samenwerken met Ultimum?

Neem direct contact op!

Citrix specialist voor IT beheer

In een tijd waar IT niet stilstaat is het belangrijk dat je als organisatie meebeweegt. Kwalitatief personeel is daarbij essentieel. Ultimum investeert in Citrix specialisten voor diverse organisaties. Als vaste (staffing)partner leveren wij IT professionals in heel Nederland. Hiervoor houden wij de certificering up-to-date en beschikken onze ervaren krachten over een bewezen track-record. Een vraag, meer informatie of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op of plan een afspraak met een specialist.

Neem contact op

Een Citrix specialist of engineer ondersteunt bij complexe projecten of tijdelijke onderbezetting. Wij voorzien in behoefte en matchen de perfecte kandidaat. Hierin gaan wij verder dan andere IT-dienstverleners. Zo matchen wij niet alleen op technisch vlak, maar zijn teamcultuur, sociale vaardigheden en verantwoordelijkheden net zo belangrijk. Doordat wij ons verdiepen in de organisatie dragen wij direct de juiste kandidaat voor. Op deze manier voorkomen wij onnodige gesprekken en zit de juiste persoon snel op de juiste plaats.

Citrix specialisten

Wat is een Citrix specialist?

Een Citrix specialist is verantwoordelijk voor het IT beheer. Denk aan het systeembeheer, werkplekken en gerelateerde infrastructuur. Actief op de IT-afdeling en onderdeel van het Functioneel beheer signaleert en lost een Citrix specialist verstoringen en problemen op. Daarnaast houdt hij zich bezig met het monitoren, configureren en installeren van servers, de voorbereiding en uitvoering van migraties, cyber security en het bijhouden van de documentatie.

Kwaliteiten zijn:

  • Analytisch
  • Resultaatgericht
  • Aandacht voor details
  • Verantwoordelijk
  • Sterk waarnemend vermogen

Citrix specialist van Ultimum

Er zijn genoeg situaties, waarin een tijdelijke of vaste kracht hulp kan bieden. Ultimum detacheert een Citrix specialist tijdelijk, vast of op basis van co-sourcing. Zo profiteer je van ervaren personeel met kennis van de nieuwste producten en technologieën, wanneer je deze nodig hebt.

Citrix vacatures en werken bij Ultimum

Naast onze vacatures van ICT Consultants, Linux specialisten en vele andere, zijn wij altijd opzoek naar Citrix specialisten. Heb jij een passie voor IT als Citrix engineer en toe aan een uitdaging? Wil jij verantwoordelijk zijn voor het IT beheer van een organisatie en alle werkzaamheden die hierbij komen kijken? Neem dan contact op voor meer informatie, want dit is een functie voor jou!

Maak een afspraak met één van onze consultants of neem direct contact met ons op. Doe geen concessies en wees klaar voor de toekomst. Citrix Specialisten van Ultimum kennen de nieuwste producten en technieken als geen ander en staan voor je klaar.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Detachering ICT

Hoe kom ik z.s.m. aan tijdelijk IT-personeel?

Bij ons kunt u snel terecht voor IT-specialisten met uiteenlopende functies. Samen kunnen we kijken welke van onze gekwalificeerde collega’s beschikbaar zijn voor uw opdracht.

Is het mogelijk om iemand te detacheren voor langere periodes?

Onze specialisten zijn zowel beschikbaar voor tijdelijke/interim klussen als voor opdrachten met een langere duur.

In hoeverre zijn IT-specialisten gecertificeerd?

Ultimum specialisten beschikken altijd over diverse kwalificaties en worden continu getraind. Afhankelijk van de gevraagde disciplines bieden wij alleen maar die mensen aan die ook de juiste kwalificaties en certificaten hebben. Dit naast de jarenlange ervaring die zij hebben.

Hoe wordt de juiste IT-er voor mij geselecteerd?

Wij kijken verder dan alleen het CV. Wij zoeken de match die bij zowel de opdrachtgever als bij onze collega past. De cultural fit is naast werkzaamheden ook erg belangrijk. Op die manier vinden wij de perfecte kandidaat voor de klus.