Change management uitbesteden

Het is een mooie tijd voor organisaties, waarin efficiënt werken en digitalisering een belangrijke rol spelen. Het is voor organisaties belangrijk om snel te kunnen schakelen en wijzigingen door te voeren in de IT Infrastructuur, zodat je bent voorbereid op technologische veranderingen in de toekomst. Hiervoor is change management de oplossing. IT Change management uitbesteden? Wij bieden voor zowel eenvoudige als complexe wijzigingen een oplossing.

Neem contact op

Als vaste partner van (overheids)instanties, MKB en Enterprise brengen onze specialisten voldoende kennis en (praktijk)ervaring met zich mee. Middels een heldere tijdlijn en duidelijke afspraken voeren wij de gewenste veranderingen door. Kies ook voor change management en zorg voor een altijd optimale infrastructuur.

Change management specialist

Telefoon: 0031881189820 of E-mail: sales@ultimum.nl

Wat is change management?

De IT infrastructuur heeft continu wijzigingen nodig. Change management is het proces wat het doorvoeren van een wijziging makkelijker maakt. Dit door te prioriteren, keuren, plannen, implementeren en testen.

Niet alleen helpt het proces het doorvoeren van wijzigingen. Het helpt tevens bij het beperken van risico's om downtime of incidenten te voorkomen. Ook aan de slag met change management? Neem direct contact op of plan een informatiegesprek met één van onze specialisten.

Hoe verloopt het proces?

Afhankelijk van de situatie bestaat het proces van change management uit de volgende stappen.

  • Formeel verzoek tot wijziging (RfC);
  • Beoordeling en keuring van het verzoek;
  • Gedetailleerd projectplan voor de wijziging;
  • Beoordeling en verbeteren planning;
  • Implementatie van wijziging;
  • Wijziging testen;
  • Herevalueren.

Change management uitbesteden bij Ultimum

Hoe complex een taak ook is, met change management van Ultimum komt het goed. Maak kennis met onze werkwijze en implementeer in hoog tempo wijzigingen binnen jouw organisatie. Door outsourcing ontstaat meer ruimte voor focus op de (kern)activiteiten en weet je zeker dat het goed gebeurd.

Neem vandaag nog contact op. Wij staan voor je klaar!

FAQ: IT infrastructuur

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag. Zo bieden wij eveneens change management als een service om wijzigingen en verbeteringen in goede banen te leiden.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Dit met toonaangevende producten en hoogwaardige dienstverlening als change management, systeembeheer en cybersecurity services.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics