Black Box Pentest bedrijf

Wees cybercriminelen een stap voor. Met penetration testing, penetratietesten of een pentest leggen ethische hackers de zwakke plekken bloot, zodat je deze doelgericht kan beveiligen. Als full-service IT-dienstverlener bieden wij het volledige spectrum aan cybersecurity diensten. Onderdeel hiervan is natuurlijk de black box pentest, waarbij wij op alle mogelijke manieren proberen binnen te dringen. Ook aan de slag? Neem dan direct contact met ons op of maak een afspraak, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Neem contact op

Met de black box pentest simuleren wij een realistische situatie van een kwaadwillende hacker. Er wordt vooraf geen informatie gedeeld met onze specialisten, waarna zij proberen om de applicatie, het systeem of netwerk binnen te dringen. Deze pentest methode zetten wij veelvuldig in om de algemene veiligheid te bepalen.

black box pentest expert

Telefoon: 0031881189820 of E-mail: sales@ultimum.nl

Black Box Pentest uitvoeren

Laat een black box pentest uitvoeren door een externe partij voor de expertise en onafhankelijkheid. Afhankelijk van de situatie en behoefte zetten wij deze manier van testen eenmalig of structureel in. Voor veel van onze klanten is het structureel testen van bedrijfskritische applicaties belangrijk om de continuïteit te waarborgen en de kans op een succesvolle hack te minimaliseren.

Hoewel een pentest goed als voorzorgsmaatregel kan werken, wenden bedrijven of organisaties zich ook vaak tot deze dienst i.v.m. het behalen van een certificering of audit. Denk bijvoorbeeld aan onderstaande ISO en NEN certificeringen of het voldoen aan de Baseline Informatiebeveiliging Overheid.

Waarom Ultimum?

Zeker bij een Black Box pentest is het expertise level van de pentest specialist bepalend voor de effectiviteit en kwaliteit van de penetratietest. Even belangrijk is de vertaling van gevonden openingen naar praktische oplossingen. Oplossend vermogen, ervaring en expertise level staan bij ons hoog in het vaandel.

Kies voor kwaliteit en een betrokken partner. Neem vandaag nog contact met ons op of plan een consult.

Black Box specialist

Als specialist adviseren wij MKB, (overheids)instanties en grootbedrijf op het benodigde type pentest. Zo is het belangrijk om alle bedrijfskritische elementen te controleren om stillegging van essentiéële processen of erger te voorkomen. Dit kan in sommige situaties betrekking hebben op IoT devices of hardware, maar ook Industriële Automatisering en Controle Systemen (IACS) of Operationele Technologie (OT) kan een toegangspunt voor de infrastructuur zijn.

Daarbij kijken we natuurlijk naar bedrijfskritische applicaties, het bedrijfsnetwerk, webaplicaties of mobiele apps die het doelwit kunnen zijn voor hackers.

FAQ: Black box pentest

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag met de Black box pentest.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Dit onder andere middels pentesting methodes als white, grey en blackbox pentesten.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics