Applicatiebeheer bedrijf in Nederland

Bedrijfsprocessen, communicatie en de datavoorziening gaan tegenwoordig allemaal digitaal. Een goed functionerende ICT-omgeving is daarom belangrijker dan ooit. Als full-service IT-dienstverlener is Ultimum een applicatiebeheer bedrijf in Nederland met alle kennis en ervaring in huis om te voorzien in elke behoefte. Met trots werken wij dagelijks voor overheidsinstanties en klanten als eBay, Shell, KPN en ING. Benieuwd? Vraag dan een gesprek aan met één onze specialisten.

Neem contact op

Overtref verwachtingen van personeel met een optimaal functionerend systeem. Laat het applicatiebeheer uitbesteden bij Ultimum. Door onze centrale organisatie en het samenbrengen van diverse disciplines zijn wij als geen ander instaat om ieder IT vraagstuk adequaat op te lossen. Een applicatiebeheer bedrijf nodig? Met Ultimum is alles in één keer goed geregeld en draaien processen zorgeloos door. Zo kan de organisatie zich weer richten op de core-business en haal je het maximale uit applicaties.

Systeembeheer bedrijf

ICT is tegenwoordig noodzaak en is allang geen eenmalige investering meer. Een applicatiebeheer bedrijf verhoogt niet alleen het servicelevel en de kwaliteit van de ICT-omgeving, maar brengt vaak een kostenbesparing met zich mee. Je hebt geen kosten als onderhoud, personeel, licenties, hardware en training. Kies ook voor een vast tarief en continuïteit.

Applicatiebeheer bedrijf Ultimum

Dagelijks werkt Ultimum als applicatiebeheer bedrijf aan de optimalisatie en het onderhoud van systemen en databases. Zo zorgen wij dat de omgeving aansluit bij de IT-behoefte en werkprocessen. Goed IT beheer sluit aan bij de actuele doelstellingen en de doelen op de lange termijn. Wees klaar voor de toekomst en kies voor Outsourcing van Ultimum.

Outsourcing kent diverse voordelen, zoals:

 • Meer focus op de core-business
 • ​​Ruim 95% van de problemen direct op afstand opgelost
 • Eén aanspreekpunt voor al uw IT outsourcing (Single Point of Contact)
 • Proactieve monitoring inclusief gedetailleerde rapportages
 • Keuze uit diverse SLA’s en toegewijd servicemanagement
 • Voorspelbare en overzichtelijke (lagere) kosten.

Systeembeheer specialisten

Interesse?

Het IT beheer op orde brengen? Dan kies je voor Ultimum. Als full-service IT-dienstverlener bieden wij o.a. diensten als:

 • Infrastructuur beheer
 • Werkplekbeheer
 • Applicatiebeheer
 • Service desk
 • Single point of contact
 • Cybersecurity operations management
 • Change Management

Een applicatiebeheer bedrijf nodig? Ontdek Ultimum! Wij nemen de mogelijkheden graag met je door. Ultimum heeft ruim 24 jaar ervaring en kent de nieuwste producten en technieken als geen ander. Doe geen concessies en wees klaar voor de toekomst.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Outsourcing en Beheer

Waarom IT en beheer uitbesteden?

IT Outsourcing kent diverse voordelen. Het belangrijkst is dat je als organisatie weer focus kan leggen op de kernactiviteiten. Doen waar je goed in bent is een belangrijke succesfactor en geeft de organisatie bestaansrecht. Andere voordelen zijn:

 • Resources: geschikt personeel, hardware, licenties, koppelingen en meer zijn snel beschikbaar.
 • Kosten: vaak vind een kostenreductie plaats door besparing op personeel, hardware, licenties, onderhoud en innovatie.
 • Beveiliging: belangrijker dan ooit is de veiligheid van jouw werkomgeving, netwerk en software. Met IT Outsourcing is alles optimaal beveiligd, wordt het netwerk gemonitord en is alles automatisch up-to-date.
 • Kwaliteit: 24/7 beschikbaar, één aanspreekpunt en 95 procent van de incidenten op afstand geregeld.

Wat levert Ultimum bij IT Outsourcing?

Met diverse disciplines in-house levert Ultimum het volledige pakket. Zo kan je de ICT gedeeltelijk of geheel uitbesteden.

Hoe werkt het met meer ICT-partners?

Desgewenst neemt Ultimum vanaf dag één het IT beheer uit handen. Waar nodig nemen wij contact op met ICT-partners, zodat er slechts één aanspreekpunt is voor alle IT vraagstukken en problemen.

Hoe veilig is IT Outsourcing?

Ultimum is gespecialiseerd in Cybersecurity en zorgt voor een zeer veilige werkomgeving. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en draait de organisatie zorgeloos en ongestoord door.