Applicatiebeheer bedrijf in Nederland

Bedrijfsprocessen, communicatie en de datavoorziening gaan tegenwoordig allemaal digitaal. Een goed functionerende ICT-omgeving is daarom belangrijker dan ooit. Als full-service IT-dienstverlener is Ultimum een applicatiebeheer bedrijf in Nederland met alle kennis en ervaring in huis om te voorzien in elke behoefte. Met trots werken wij dagelijks voor overheidsinstanties en klanten als eBay, Shell, KPN en ING. Benieuwd? Vraag dan een gesprek aan met één onze specialisten.

Neem contact op

Overtref verwachtingen van personeel met een optimaal functionerend systeem. Laat het applicatiebeheer uitbesteden bij Ultimum. Door onze centrale organisatie en het samenbrengen van diverse disciplines zijn wij als geen ander instaat om ieder IT vraagstuk adequaat op te lossen. Een applicatiebeheer bedrijf nodig? Met Ultimum is alles in één keer goed geregeld en draaien processen zorgeloos door. Zo kan de organisatie zich weer richten op de core-business en haal je het maximale uit applicaties.

Systeembeheer bedrijf

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

ICT is tegenwoordig noodzaak en is allang geen eenmalige investering meer. Een applicatiebeheer bedrijf verhoogt niet alleen het servicelevel en de kwaliteit van de ICT-omgeving, maar brengt vaak een kostenbesparing met zich mee. Je hebt geen kosten als onderhoud, personeel, licenties, hardware en training. Kies ook voor een vast tarief en continuïteit.

Applicatiebeheer bedrijf Ultimum

Dagelijks werkt Ultimum als applicatiebeheer bedrijf aan de optimalisatie en het onderhoud van systemen en databases. Zo zorgen wij dat de omgeving aansluit bij de IT-behoefte en werkprocessen. Goed IT beheer sluit aan bij de actuele doelstellingen en de doelen op de lange termijn. Wees klaar voor de toekomst en kies voor Outsourcing van Ultimum.

Outsourcing kent diverse voordelen, zoals:

 • Meer focus op de core-business
 • ​​Ruim 95% van de problemen direct op afstand opgelost
 • Eén aanspreekpunt voor al uw IT outsourcing (Single Point of Contact)
 • Proactieve monitoring inclusief gedetailleerde rapportages
 • Keuze uit diverse SLA’s en toegewijd servicemanagement
 • Voorspelbare en overzichtelijke (lagere) kosten.

Applicatiebeheer bedrijf

Interesse?

Het IT beheer op orde brengen? Dan kies je voor Ultimum. Als full-service IT-dienstverlener bieden wij o.a. diensten als:

 • Infrastructuur beheer
 • Werkplekbeheer
 • Applicatiebeheer
 • Service desk
 • Single point of contact
 • Cybersecurity operations management
 • Change Management

Een applicatiebeheer bedrijf nodig? Ontdek Ultimum! Wij nemen de mogelijkheden graag met je door. Ultimum heeft ruim 24 jaar ervaring en kent de nieuwste producten en technieken als geen ander. Doe geen concessies en wees klaar voor de toekomst.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Applicatiebeheer

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag met onder andere applicatiebeheer.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. DIt onder andere met professioneel applicatiebeheer.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics