Wilt u meer focus op de core-business en het werkplekbeheer uitbesteden? Dan kiest u voor werkplekken van Ultimum. Wij nemen de zorg uit handen en zorgen dat de online werkplek altijd optimaal werkt. Zo houden wij alles up-to-date, veilig en is er een 24/7 servicepunt voor alle IT-vraagstukken of problemen. Op deze manier kunt u veilig, efficiënt en zorgeloos werken.

Werkplekbeheer van Ultimum

Verzeker jezelf van continuiteit en een snelle beveiligde omgeving. Kies voor werkplekbeheer van Ultimum. Centraal gelegen in Almere bieden wij een landelijke dekking. Met ruim 25 jaar ervaring verenigen wij diverse disciplines met elkaar in één servicecentrum. Hiermee zijn wij instaat om adequaat IT vraagstukken en problemen op te lossen. 95 procent van alle problemen lossen wij direct op afstand op.

Met specialisten op alle gebieden zijn wij als geen ander instaat om de volledige implementatie en het operationele beheer over te nemen. Zo nemen wij vanaf dag één alle zorgen uit handen en is er slechts één aanspreekpunt.

Voordelen werkplekbeheer:

Het uitbesteden van werkplekbeheer brengt meerdere voordelen met zich mee voor uw organisatie. Zo bespaart u op licenties, hardware, personeel, krijgt u vaste kosten, expertise en een optimaal beveiligde omgeving. Wij als Ultimum zorgen voor veilige apparaten, monitoren, in- en uitgaande verbindingen en updaten alle software automatisch naar de laatste versie.

Neem contact op

Uitgelichte topics