Een goede IT-Infrastructuur is tegenwoordig een belangrijk onderdeel voor een organisatie. In de optimale situatie sluit de hardware en software aan op de processen. Met onze expertise en meer dan 25 jaar ervaring brengen wij de IT-infrastructuur naar een volgend niveau. Daarbij is onze dienst flexibel, schaalbaar en heb je voor de hele IT één vast aanspreek punt. Vanwege onze vaste tarieven zijn kosten overzichtelijk en voorspelbaar.

De basis van uw organisatie

De IT-infrastructuur is de basis van uw organisatie waar u blind op moet kunnen vertrouwen. Een juiste inrichting en configuratie van de IT-infrastructuur vormt namelijk de basis van processen en de bedrijfsvoering. Als Outsourcingspecialist zorgen wij ervoor dat de infrastructuur aansluit bij uw huidige behoefte en is voorbereid op de toekomst. Wij kunnen het beheer, optimalisatie en onderhoud voor u uit handen nemen. Dit kan ook nog tegen een vast en overzichtelijk tarief, waarmee onverwachte kosten worden uitgesloten. Zo is alles in één keer goed geregeld en zijn kosten voorspelbaar. Hier leest u meer over de verschillende aspecten van IT-outsourcing.

Wat is infrastructuurbeheer?

Technisch beheer omvat het operationeel houden, onderhouden, optimaliseren en vernieuwen van de technische infrastructuur. Hierbij moet u denken aan zowel de bekabelde als draadloze netwerken en internetverbindingen. Ook werkplekken en bijbehorende hardware behoort tot de infrastructuur, zoals laptops, tablets, smartphones en andere werkplek gerelateerde middelen. Verder gaan wij verder dan andere IT-dienstverleners en voorzien graag in de behoefte. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Laat de infrastructuur uitbesteden bij Ultimum. Wij streven naar een veilig, betrouwbare en verbonden samenleving. Samen met de klant kijken wij vanuit een business-visie naar uitdagingen en kansen op de weg naar digitalisering. Vanwege onze kennis en praktijkervaring zorgen wij dat de Infrastructuur naadloos aansluit bij de behoefte.

Ultimum heeft ruim 25 jaar ervaring en in-house specialisten van verschillende disciplines. Hierdoor zijn wij als geen ander instaat om elk IT-vraagstuk adequaat op te lossen. Naar wens nemen wij een deel of de volledige infrastructuur over. Met klanten als overheidsinstanties en eBay, Shell, KPN en ING bieden wij oplossingen voor elke situatie.

Neem contact op 

Uitgelichte topics