Ultimum Outsourcing & Beheer: Managed IT-beheer zoals het hoort

O&B is het kloppend hart binnen Ultimum. Ultimum kan uw IT-vraagstuk adequaat oplossen met een geïntegreerde aanpak of als losse dienst. Wij nemen graag zowel de IT-Infrastructuur als het IT-Beheer voor u uit handen.

IT Beheer in één hand, goed geregeld!

  • Het grote verschil bij Ultimum is simpel, wij nemen de verantwoordelijkheid. Ons team zet zich in om dit te realiseren, beheren en optimaliseren. Waar nodig doen we dit samen met uw andere ICT-partners. Vanaf dag één heeft u één aanspreekpunt op het gebied van uw I(C)T-vraagstukken, Ultiem geregeld. 
  • Door de centrale organisatie zijn wij als geen andere instaat om uw IT van totale implementatie tot het operationeel IT-(infrastructuur) beheer voor u te doen. Het is duidelijk waar de verantwoordelijkheden liggen, hoe het is geregeld en vooral waar u moet zijn met uw vraag. Uw IT-operatie in lijn brengen en houden met uw doelstellingen staat voor ons centraal. Deze focus zorgt dat uw operatie is geborgd pro-actief en solide.

Wat we ondermeer voor u doen?

Uiteraard bieden we een diverse set aan mogelijkheden. Graag horen we wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van:


Met Ultimum outsourcing en beheer uw ICT top gemanaged

Zodra u als organisatie kiest voor het uitbesteden van uw ICT profiteer van een divers aantal voordelen, zoals:

  • ​​Meer dan 95% van de problemen direct op afstand opgelost
  • Eén aanspreekpunt voor al uw IT outsourcing (Single Point of Contact)
  • Proactieve monitoring inclusief gedetailleerde rapportages
  • Keuze uit diverse SLA’s en toegewijd servicemanagement
  • Vast bedrag per maand en voorspelbare kosten
  • Meer focus op uw core business door bijzaken uit te besteden

U-consult Outsourcing en beheer: IT en Business komen samen laat u adviseren 

Het doel van IT consulting is om U optimaal te adviseren bij het gebruik van IT zodat bedrijfsdoelen kunnen worden gehaald. Net als bij business consulting, omvat U-consult zowel IT consulting als advies- als implementatie diensten. U-consult kent een projectmatige werkwijze waardoor er een duidelijk begin en eindpunt is. Voor en tijdens een project maakt net dat stukje extra expertise het verschil. Ultimum heeft diverse specialisten voor u klaar staan op het gebied van outsourcing en IT management die u met raad en daad bij kunnen staan.


 

Uitgelichte topics