Dynamics 365 het power house van Microsoft

Dynamics 365 is niet zomaar een "CRM" het is een totaal platform, daarom ook wel het Power House van Microsoft genoemd. Microsoft Dynamics 365 helpt uw organisatie te groeien, evolueren en transformeren. Microsoft Dynamics 365 is ontwikkeld om in deze tijd van digitale transformatie flexibel en schaalbaar inzetbaar te zijn. U kunt eenvoudig rollen (her)definiëren, opschalen en afnemen wat eindgebruikers echt nodig hebben.

Microsoft Dynamics 365

Ultimum Business Solutions begeleidt organisaties bij de inzet van Microsoft Dynamics 365. Als start punt helpen wij bij het maken van de business case. Vanuit daar zorgen wij dan  voor een succesvolle projectaanpak en implementatie van de CRM-oplossing. Daarna bent u instaat om bijvoorbeeld een nog betere klantenservice kunt bieden en slimmere verkoop en marketing toepassen.

Voordelen

  • Slimmere verkoop en marketing
  • Naadloze integratie met Office 365
  • Uitgebreide analysemogelijkheden
  • Positieve klantervaring
  • Snelle implementatie

 


Integratie Dynamics 365 met Office 365

Door dat Dynamics naadloos integreert met Office 365 kunnen de medewerkers altijd en overal samenwerken. Dit maakt de organisatie flexibeler en productiever. Een voorbeeld hiervan is de integratie met Outlook. Hierdoor worden e-mails aan klanten direct in CRM opgeslagen en worden taken die aan jou worden toegekend direct in de Outlook agenda geplaatst.

Snelle implementatie

Business Solutions van Ultimum ondersteunt organisaties bij het realiseren van een snelle implementatie van Microsoft Dynamics 365 in de Cloud. Er zijn geen investeringen in hardware nodig, omdat de oplossing volledig online werkt. Uiteraard neemt Business Solutions ook de adoptie, trainingen en het beheer en support voor u uit handen nemen.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!


 

Uitgelichte topics