Cybersecurity Campussessie 15 april

Cybersecurity Campussessie 15 april

Cybersecurity Campussessie!

Ultimum organiseert in samenwerking met Datacenter Almere iets nieuws, namelijk Campussessies. 15 april trappen we af met de Cybersecurity Campussessie!

 

Afgelopen jaren hebben we met succes een aantal Inspiration Academy’s georganiseerd, zowel ‘normale’ als business varianten. Nu willen we in samenwerking met onze partner, Datacenter Almere, iets nieuws op de kaart zetten. Met de Campussessies creëren we een gezellige DWDD-achtige setting, met een tafelhoofd en een aantal gasten die aan de hand van wat stellingen over een bepaald onderwerp de discussie met elkaar aangaan over de laatste ontwikkelingen op het betreffende vakgebied.

Binnenkort, op april organiseren wij dus de allereerste versie met als thema Cybersecurity.

HIERONDER OUDE INFO:

 

vindt de allereerste Inspiration Academy for Business online plaats. In deze editie zoomen we in op de nieuwe realiteit van werken. Het coronavirus houdt ons in zijn greep. Het maakt bedrijven, instellingen, ondernemers en ons als mens niet makkelijk. Maar zoals Johan Cruijff zei: “ieder nadeel heeft zijn voordeel.” Er zijn nog steeds veel vragen. Zoals wat betekent deze tijd nu voor de toekomst van mijn organisatie? Wat is de impact op mijn personeel?

Kortom wat betekent dat thuiswerken nu echt?
• Technisch
• Juridisch
• Bedrijfsmatig

Daar gaan wij het over hebben, tijdens deze Inspiration Academy for Business Online.
Uiteraard doen wij dit met een positieve blik. In deze inspirerende online live talkshow gaat Joost Buitenweg, samen met u en een aantal studiogasten in gesprek. Laat u vooral inspireren!
Hoe bekijken?

Na aanmelding ontvangt u per e-mail op de dag zelf een link. Via die link kunt u het event via Microsoft Teams gratis bekijken.

 

Heeft u geen teams? Geen nood!

Wij kunnen u voor 6 maanden gratis, zonder verder verplichting, een microsoft 365 Business basic licentie aanbieden. Wilt u meer informatie of aanvragen

 


Programma

Welkom en aftrap Quincy Meijer - moderator.
Thuiswerken, zo veilig is het Rodrigo Soto Escamilla, founder van Ultimum, vertelt waarom Cybersecurity juist nu belangrijker is dan ooit.
#DitkanwelinAlmere #DitkanwelinAlmere - Inspiratie
Let’s beat it - Postitiviteit en vol actief John Bes, Algemeen Directeur, Almere City FC neemt ons mee in de positieve kracht van Almere City FC in de lokale maatschappij.
#DitkanwelinAlmere Inspiratie
Privacyproof thuiswerken Phuong Nguyen, Advocaat Partner bij Okkerse & Schop Advocaten, legt ons uit hoe je om kan gaan met de privacy wetgeving en thuiswerken.
After thoughts en einde