After summer security look-out: een blik op 2020

After summer security look-out: een blik op 2020

De GDPR/AVG hausse is achter de rug, en al is het nu nog zomervakantie; we koersen alweer aan op de herfst.  Het is daarom de hoogste tijd om weer vooruit te kijken. Wat zijn de trends en de ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity voor 2020? Het klinkt ver weg maar 2020 is veel dichterbij dan we denken. Het is nu tijd om na te denken hoe je je kunt voorbereiden. Daarom organiseren IT-beheerder Ultimum en IT-beveiliger Guardian360 op 18 september het event; After summer security look-out: Een blik op 2020 met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van Cybersecurity.

ICT security is niet meer weg te denken. Of je nu wilt of niet; het is een must. Wat komt er op ons af? Hoe ziet informatiebeveiliging er in 2020 uit? Is de wereld dan een stukje veiliger geworden? Zo ja, hoe dan? Wat wordt de grote shake-out? Deze en meer vragen zullen worden beantwoord door inspirerende sprekers. Het event heeft als doel deelnemers te voorzien van inspiratie en visie en om ze op de hoogte te brengen van zaken waar ze echt rekening mee moeten houden. 

Het event vindt plaats op 18 september in het meest innovatieve voetbalstadion van Nederland; het Yanmar Stadion van Almere City FC.
Start om 15.30 en einde om 19.00 uur. 

Sprekers:

Onder leiding van John Bes, Directeur Almere City FC zullen o.a. de volgende gasten spreken:
  • Chris van ’t Hof - Internetsocioloog en auteur van o.a. het boek Helpende Hackers

  • Jan Martijn Broekhof - Visionair - Guardian360 

  • Corné Hannema - Ethical hacker - Ultimum

Het programma zal een mix zijn van interactieve sessies en wordt afgesloten met een (netwerk)borrel.

Meld je nu aan via de aanmeld knop (rechts op deze pagina), deelname is kosteloos.

Programma

Ontvangst
Opening en welkom John Bes, Directeur van Almere City FC
Cybersecurity: Waar hebben bedrijven meer en meer mee te maken? Jan Martijn Broekhof van Guardian360 neemt ons mee in wat op ons afkomt.
Pentesten: Hoe werkt het en waarom zouden bedrijven moeten pentesten? Corné Hannema, Ethical hacker van Ultimum geeft ons een blik in de wereld van de Hacker. Wat betekent een "legale" hack? Waarom zou je dit moeten willen?
Break
Cyberellende wordt steeds leuker Chris van ’t Hof, Internetsocioloog en auteur van o.a. het boek Helpende Hackers zal zijn visie met ons delen.
Netwerkborrel