Ultimum en Almere City FC verlengen partnership tot 2024

Ultimum staat ook de komende seizoenen pal achter Almere City FC. De rugsponsor verlengt vandaag het contract met de betaald voetbalorganisatie met maar liefst drie seizoenen. De IT- en kennispartner van Almere City FC geeft hierbij een signaal af dat ze de club door dik en dun steunen in de ambitie om binnen afzienbare tijd door te stoten naar de Eredivisie.

Sinds 2017 zijn Almere City FC en Ultimum kennispartners. Ultimum staat sinds het begin van dat seizoen als trotse shirtsponsor op de rug van het Almere City FC tenue, maar verzorgt en beheert ook de volledige IT-infrastructuur van de club. Net zoals Ultimum is Almere City FC de afgelopen jaren sterk gegroeid. Onlangs werd de verbouwing van het Yanmar Stadion en de daarbij horende vernieuwing van de IT-infrastructuur afgerond. Hiermee is een stevige basis gelegd, want Ultimum weet dat net als in het voetbal, de verdediging de belangrijkste basis vormt. Hierdoor is Almere City FC klaar voor de toekomst en klaar voor een eventuele promotie naar de Eredivisie.
 
Daarnaast is Ultimum ook voetbalfan en staat het bedrijf al jaren achter de ploeg. Ultimum is daarom trots om ook de komende seizoenen achter Almere City FC te staan en samen de volgende stap te zetten. Rodrigo Soto Escamilla, directeur Ultimum: “Door het verlengen van ons sponsorship willen we, juist nu, onze steun aan Almere City FC uitspreken. We hebben het volste vertrouwen dat Almere City FC een mooie toekomst tegemoet gaat en daar dragen we als IT-partner graag ons steentje aan bij. Zowel op IT-vlak en als trotse sponsor steunen wij de club en zeggen we vol trots: ‘We’ve got your back!’”
 
John Bes, algemeen directeur van Almere City FC: “Ultimum is een fijne partner waar we al jaren op kunnen bouwen. Zo hebben zij bij de verbouwing van het Yanmar Stadion een belangrijke rol gespeeld, maar bieden zij ook al jaren een steun in de rug met het shirtsponsorschap. Het wederzijdse vertrouwen is groot en we zijn dan ook ontzettend trots dat Ultimum opnieuw verlengt zodat we de prettige samenwerking kunnen voortzetten.”

 

Delen via