Rodrigo valt af voor goede doel: Kanjer Wens Nederland

Rodrigo is vorige week begonnen met een fitnessprogramma waar een super actie voor een goed doel aan gekoppeld is, namelijk steun aan Kanjer Wens Nederland! Wij zoeken sponsoren voor dit Almere City FC project: “De fitste club van Nederland”. Onze directeur Rodrigo heeft als doel af te vallen en wil daar jouw bijdrage voor vragen door een (door jouw bepaald) bedrag per afgevallen kg.

 

Vorige week, op 20 januari, is de 0-meting geweest, hierbij woog Rodrigo 117 kg. Zijn doel is om in 10 weken tijd af te vallen naar een gewicht van 100 kg. Steun ons door jouw toezegging en schrijf je in: https://ultimum.ultimum.nl/afvalrace-rodrigo 


Achtergrondinfo

Almere City FC heeft project “De fitste club van Nederland” afgetrapt, een project dat in het teken staat van een gezond Almere, maar vooral gezondere businessclubleden. Het programma wordt afgewerkt in vier teams, onder leiding van Aziz El-Morabit, Martin Ort, Joost Buitenweg en Jaap Bakker. In 10 weken tijd gaan de vier teams aan de slag om ieder op z’n eigen manier zo fit mogelijk te worden onder toeziend oog van ProActief professionals. Voor de één is dat afvallen, voor de ander is dat het opschroeven van een PR met een bepaalde renafstand of het verminderen van het eigen vetpercentage. Het doel? Geld inzamelen voor het goede doel Kanjer Wens Nederland. Voor elke kilo die Rodrigo afvalt kan je dus een bedrag doneren, schrijf je in via onderstaand formulier. Alvast bedankt voor je steun, namens Rodrigo en de zieke kinderen die worden geholpen door Kanjer Wens Nederland!
https://ultimum.ultimum.nl/afvalrace-rodrigo

Delen via