Grootste onthulling in geschiedenis van Almere City FC

Wanneer twee partijen, onverwachts samenwerken, met één doel, ontstaat er vaak iets moois. Ultimum en Welkom Energie, twee Almeerse bedrijven die erg betrokken zijn bij Almere City FC, laten binnenkort op grootse en unieke wijze zien dat ze achter de club, maar vooral ook achter Almere en de maatschappij staan. Er staat dan ook iets bijzonders te gebeuren.

We kunnen niet teveel verklappen, maar we beloven wel vast dat het de 30ste een groot spektakel zal zijn bij Almere City FC.

Aandacht voor drie goede doelen

Bij zowel Ultimum als Welkom Energie is MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) essentieel in de bedrijfsvoering. Daarom is het voor beide partijen juist van belang om vanuit hun maatschappelijke verantwoording, actief bezig te zijn met de initiatieven die goed zijn voor stad, maatschappij en (lokale) economie. In het kader van “samen sta je sterk” besloten Welkom Energie en Ultimum de handen ineen te slaan om zo, samen met Almere City FC, een mooi project te starten ten behoeve van verschillende goede doelen!

Met het project, dat op 30 oktober groots wordt onthuld, vragen de drie partijen de aandacht voor drie goede doelen, namelijk: Kanjer Wens Nederland, Met je Hart en Stichting Aap. Het doel van de actie is zoveel mogelijk geld verzamelen voor deze drie mooie doelen en de opbrengst wordt uiteindelijk evenredig over alle drie verdeeld.

Hou ons in de gaten voor de grootste onthulling in de geschiedenis!

Delen via