Bewust Secure met Hoffmann en Ultimum

De kantoren van Ultimum en Hoffmann zijn op 300 meter van elkaar gevestigd in Almere. 
Beide bedrijven zijn gespecialiseerd in Cybersecurity, maar met een andere focus. Waar Ultimum zich met de logistieke en technische aspecten van online veiligheid bezighoudt, richt Hoffmann zich op bewustwording en cyberveilig gedrag van medewerkers binnen een organisatie. Dat bood aanleiding om samen te werken en daarmee een bijzondere dienstverlening te kunnen aanbieden.

Met ‘Bewust Secure’ komen beide expertises samen. Waar Ultimum is gespecialiseerd in de techniek van organisaties, is de kracht van Hoffmann de mens. Het is goed als je techniek zo veilig mogelijk is, maar medewerkers moeten zich ook bewust zijn van de kwetsbaarheden en voorkomen dat ze gevoelige informatie delen of op een link in een phishingmail klikken. Die synergie tussen mens en techniek is wat Hoffmann en Ultimum met ‘Bewust Secure’ voor ogen hebben. Organisaties krijgen een awareness-workshop voor hun medewerkers om hen bewust te laten zijn van de risico’s en cyberveilig gedrag. Vervolgens wordt er een Cybersecurity quickscan gemaakt van de IT-infrastructuur en bijvoorbeeld de website om te zien hoe veilig de eerste verdedigingslinie is. Eventuele veiligheidsrisico’s kunnen meteen worden verholpen.

Ultimum en Hoffmann kijken uit naar de samenwerking
Myra van Esch-Bussemakers, director Cybersecurity Hoffmann: “Als ‘buren’ kennen we elkaars kracht en specialismen. Gezamenlijk gaan we ondernemers helpen weerbaar te zijn tegen alle vormen van cybercrime.” Rodrigo Soto Escamilla, directeur Ultimum: “Met deze samenwerking complementeren Hoffmann en Ultimum elkaars diensten, om de cyberveiligheid van bedrijven vanuit echt alle invalshoeken te kunnen garanderen. Dit is precies wat wij voor organisaties willen betekenen en met gebundelde krachten is dat nu ook mogelijk!”


Fotobijschrift: Rodrigo Soto Escamilla (Ultimum) en Myra van Esch (Hoffmann) heffen het glas op de samenwerking.

 

Delen via