18 september - Yanmar Stadion Almere | After summer look-out: Een blik 2020

De GDPR/AVG hausse is achter de rug en al het nog zomervakantie; we koersen alweer aan op de herfst.  Het is daarom de hoogste tijd om weer vooruit te kijken. Wat zijn de trends en de ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity voor 2020? Het klinkt ver weg maar 2020 is veel dichterbij dan we denken. Tijd dus om na te denken hoe je je het beste kunt voorbereiden op de toekomst. Daarom organiseren IT-beheerder Ultimum en IT-beveiliger Guardian360 op 18 september het After Summer Security look-out event: Een blik op 2020 met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity.
 
ICT security is niet meer weg te denken. Of je nu wilt of niet; het is een must. Wat komt er op ons af? Hoe ziet informatiebeveiliging er in 2020 uit? Is de wereld dan een stukje veiliger geworden? Zo ja, hoe dan? Wat wordt de grote shake-out? Deze en meer vragen zullen worden beantwoord door inspirerende sprekers. Het event heeft als doel deelnemers te voorzien van inspiratie en visie en ze op de hoogte te brengen van zaken waar ze echt rekening mee moeten houden. 

Het event vindt plaats op 18 september in het meest innovatieve voetbalstadion van Nederland; het Yanmar Stadion van Almere City FC. Start om 15.30 en einde om 19.00 uur. 

Voor meer informatie en aanmelden klik op onderstaande knop: 

Delen via