Provincie Gelderland | Senior ontwerper infrastructuur | Arnhem/Thuis

Locatie: Arnhem / Thuis Dienstverband: Inhuur

Functie:                                        Senior ontwerper infrastructuur 
Startdatum:                                  04-07-2022
Aantal uur per week:                   32-40 uren per week 
Tarief:                                            € Marktconform
Periode:                                        t/m 30-06-2023, met optie tot verlenging 
Locatie:                                         Arnhem/Thuis
Deadline:                                       03-06-2022 08:00
ZZP:                                               Ja
Aanvraagnr:                                  20220506_07

Voor haar eindklant, Provincie Gelderland, zoekt Ultimum een Senior ontwerper infrastructuur  voor gemiddeld 32-40 uren per week met als startdatum: 04-07-2022.

Vlot, veilig reizen en duurzaam reizen, van deur tot deur. Dat is de ambitie waar we aan werken. Onderdeel daarvan is het in stand houden en zonodig aanpassen van het provinciale wegennet. De afdeling Uitvoering Werken van de provincie Gelderland is een no-nonsense organisatie en de sfeer is collegiaal en informeel. Er wordt hard gewerkt, iedereen gaat voor resultaat en kwaliteit.

De afdeling is onder meer verantwoordelijk voor de realisatie van de nieuwbouw en reconstructieprojecten op het gebied van wegeninfrastructuur. Dit varieert van reconstructies van kruisingen tot het ontwikkelen van nieuwe tracés. De provincie heeft circa 1200 kilometer weg in beheer en onderhoud. Daarnaast draagt de afdeling bij aan de realisatie van gebiedsontwikkelingsprojecten.

De afdeling bestaat uit drie teams: Projectmanagement en Concessiebeheer (PMCB), Ontwerp en Realisatie Werken (ORW) en Aanbesteding, Bouwrechtelijke- en Grondzaken (ABG). In totaal telt de afdeling momenteel circa 120 medewerkers. Een deel van de werkzaamheden wordt door uitbesteding gerealiseerd. Team ORW verzorgt de uitwerking en de uitvoering van de wegenbouwprojecten. De medewerkers van ORW maken ontwerpen, contracten (bestekken) en begeleiden de uitvoering van de wegenbouwprojecten.

De senior ontwerper werkt voor en vanuit de afdeling Uitvoering Werken team ORW, deels vanuit het Provinciehuis in Arnhem en deels vanuit huis.


Verantwoordelijkheden

De senior ontwerper draagt zorg voor het ontwerpen van provinciale wegen en/of het ontwerpen van reconstructies van provinciale wegen, kruispunten en komtraverses. Dit doe je in Civil3D en Autocad.

Je bereidt projecten voor vanaf het prille begin tot aan de besteksfase, inhoudende het opstellen van tekeningen en ontwerp, oplossingsvarianten en planningen en je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de geleverde producten.

De senior ontwerper is in projectteamverband betrokken bij en levert expertise aan projecten, voortkomend uit het principe van trajectprogrammering en/of geïntegreerde contractvormen.

Het begeleiden, controleren en het overdragen van kennis naar de collega's is onderdeel van je taken.

Je werkt projectmatig aan meerdere projecten in projectteams van verschillende samenstelling.


Functie-eisen

Functie-eisen zijn knock-out criteria. Dat voldaan wordt aan de eisen moet duidelijk blijken uit het CV door middel van een beschrijving van de ervaring en werkzaamheden. 

 • Externe is inzetbaar vanaf 4 juli 2022 tot en met 30 juni 2023 voor 32 - 40 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd met 3 maal een periode van 6 maanden
 • U voegt een CV van maximaal 5 pagina's A4 toe
 • Externe beschikt tenminste over een HBO werk- en denk niveau op het gebied van Civiele Techniek en/of Verkeerskunde/Verkeerstechniek, opgedaan door een combinatie van een afgeronde HBO opleiding Civiele Techniek en/of Verkeerskunde/Verkeerstechniek met minimaal 3 jaar ontwerpervaring van wegen, of een afgeronde MBO opleiding Civiele Techniek en/of Verkeerskunde/Verkeerstechniek met minimaal 5 jaar ontwerpervaring van wegen
 • Externe beschikt aantoonbaar over minimaal 2 jaar ervaring met het ontwerpen van complexe situaties zoals reconstructies van wegen, kruispunten en/of komtraverses
 • Externe beschikt aantoonbaar over ervaring met de ontwerptool Civil3D in ontwerpprojecten van wegen
 • Externe beschikt aantoonbaar over minimaal 5 jaar ervaring (opgedaan in de periode 2012 - heden) met Autocad


Functiewensen 
 • Externe beschikt aantoonbaar over ervaring met het ontwerpen van provinciale wegen (N-wegen en komdoorsnijdingen), aan te tonen met praktijkvoorbeelden
 • Externe beschikt aantoonbaar over ervaring met het begeleiden van collega's, het controleren/toetsen van producten op kwaliteit en het overdragen van specialistische kennis naar collega's, aan te tonen met praktijkvoorbeelden
 • Externe beschikt aantoonbaar over ervaring met werken in multidisciplinaire projectteams, waarbij externe in de functie van (senior) ontwerper zat, aan te tonen met praktijkvoorbeelden
Uit het CV moet duidelijk blijken op welke wijze en met welke werkervaringen kandidaat invulling geeft aan de functiewensen. 


Competenties
 • Resultaatgerichtheid
 • Communicatieve vaardigheden
 • Verbinden
 • Samenwerkingsgerichtheid
 • Flexibel gedrag
 
 
 

Geschikte kandidaat? Reply ons met de onderstaande informatie

 • Tarief (exclusief btw, inclusief reis-/verblijfskosten)
 • CV zonder bedrijfslogo in Word formaat, in het Nederlands en maximaal 7 pagina's A4. In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum (MAAND EN JAAR) van de werkzaamheden. Uit het CV moet duidelijk blijken dat de kandidaat voldoet aan de eisen en wensen.
 • Persoonlijke motivatie, specifiek geschreven op deze aanvraag
 • FTE beschikbaarheid
 • Geplande vakantie(s)
 • E-mailadres en telefoonnummer kandidaat

Wat is onze sollicatieprocedure?

Verstuur jouw sollicitatie online.
Dan nemen wij deze in behandeling!

Jouw sollicitatie wordt beoordeeld door degene van de afdeling. Je krijgt telefonisch of per e-mail een reactie

Vinden we jouw sollicitatie interessant? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor.

Zijn we van beide kanten positief? Dan tekenen we de contracten en gaan we aan de slag! Gefeliciteerd je hebt de U-factor!