Functioneel beheerder Zaaksysteem | Roosendaal | € Marktconform

Locatie: Roosendaal Dienstverband: Inhuur

Functie:                                        Functioneel beheerder Zaaksysteem
Startdatum:                                  03-04-2023
Aantal uur per week:                   32 uur per week
Tarief:                                            € Marktconform
Periode:                                        t/m 31-12-2023, met kans op verlenging 
Locatie:                                         Roosendaal 
Deadline:                                       01-02-2023 08:00
ZZP:                                               Ja
Aanvraagnr:                                  20230125_16

Omschrijving
Voor haar eindklant, gemeente Roosendaal, zoekt Ultimum een Functioneel beheerder Zaaksysteem voor 32 uren per week met als startdatum: 03-04-2023.

Met passie en enthousiasme weet jij collega's mee te nemen in het verder inrichten van Zaaksysteem en het optimaliseren van zaakgericht werken. Je brengt de wensen van collega's en groepen in kaart en komt met voorstellen hoe deze wensen kunnen worden omgezet in functionaliteit in de applicatie. Je weet hierbij de juiste vertaalslag te maken tussen de wens en functionaliteit. Het is daarbij belangrijk om prioriteiten te kunnen stellen en je te houden aan afspraken en deadlines. Je verzorgt regelmatig trainingen en workshops voor de key-users en eindgebruikers om het kennisniveau te vergroten of over een update. Kortom, een veelzijdige functie waar jij jezelf helemaal kan uitleven als functioneel beheerder van het Zaaksysteem!

Jouw kracht:
Als functioneel beheerder ben je communicatief sterk en vind je makkelijk aansluiting met de diverse gebruikers binnen de organisatie. Je hebt aantoonbare ervaring met beheer en inrichting van het Zaaksysteem. Je snapt hoe belangrijk het systeem is voor de dienstverlening en bedrijfsvoering van de organisatie. Je bent hierbij servicegericht en kunt je inleven in de behoefte van de klant. Je ziet het als jouw verantwoordelijkheid om collega's verder te helpen. Je werkt hierbij graag samen met anderen en bent proactief met het aandragen van verbeteringen. Je denkt in mogelijkheden en weet ook snel een praktische vertaling te maken van de problemen die zich voordoen. Analytisch ben je sterk, je overziet het geheel en hebt van nature een resultaatgerichte houding. Daarnaast ben je leergierig en bereidt om continue nieuwe kennis op te doen.
Je beschikt over een afgeronde MBO+-opleiding, bijvoorbeeld ICT of een bedrijfskundige opleiding en hebt affiniteit met processen. Ook wanneer je net afgestudeerd bent, dagen we je uit om te reageren! Uiteraard heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord- en geschrift.

Functie-eisen
Functie-eisen zijn knock-out criteria. Dat voldaan wordt aan de eisen moet duidelijk blijken uit het CV door middel van een beschrijving van de ervaring en werkzaamheden. 

 • Kandidaat heeft een relevante afgeronde (minimaal) MBO opleiding op het gebied van ICT / bedrijfskunde
 • Kandidaat heeft recente werkervaring in een vergelijkbare functie
 • De kandidaat heeft minimaal 1-3 jaar relevante recente werkervaring
 • Kandidaat heeft specifieke vakkennis van het zaaksysteem / functioneel beheer ICT systemen
 • De kandidaat heeft relevante en recente werkervaring met de implementatie van nieuwe software en het werken in een projectorganisatie

Competenties
 • Communicatief vaardig
 • Analytisch vermogen
 • Resultaatgericht
 • Samenwerken
 • Zelfstandig

Geschikte kandidaat? Reply ons met de onderstaande informatie

 • Tarief (exclusief btw, inclusief reis-/verblijfskosten)
 • FTE beschikbaarheid
 • Geplande vakantie(s)
 • CV zonder bedrijfslogo (in Word formaat, in het Nederlands en zonder logo's A4 ). In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum (MAAND EN JAAR) van de werkzaamheden. Uit het CV moet duidelijk blijken dat de kandidaat voldoet aan de eisen en wensen
 • Persoonlijke motivatie, specifiek geschreven op deze aanvraag
 • E-mailadres en telefoonnummer kandidaat

Wat is onze sollicatieprocedure?

Verstuur jouw sollicitatie online.
Dan nemen wij deze in behandeling!

Jouw sollicitatie wordt beoordeeld door degene van de afdeling. Je krijgt telefonisch of per e-mail een reactie

Vinden we jouw sollicitatie interessant? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor.

Zijn we van beide kanten positief? Dan tekenen we de contracten en gaan we aan de slag! Gefeliciteerd je hebt de U-factor!