Gemeente Haarlemmermeer|Database Specialist CiVision Samenlevingszaken

Locatie: Hoofddorp Dienstverband: Inhuur

Functie:                                        Database specialist CiVision Samenlevingszaken
Startdatum:                                  03-01-2022
Aantal uur per week:                   36 uren per week 
Tarief:                                            € Marktconform
Periode:                                        t/m 30-06-2022 , met optie tot verlenging
Locatie:                                         Hoofddorp
Deadline:                                       02-12-2021 08:00 uur
ZZP:                                               Ja
Aanvraagnr:                                  20211123_06

Omschrijving
Voor onze eindklant, zoekt Ultimum een Database specialist CiVision Samenlevingszaken voor 36 uren per week. Startdatum: 03-01-2022.

Het team Bedrijfsvoering bestaat uit hoogwaardige professionals en ondersteunt de clusters Sociale Dienstverlening (SDV) en Maatschappelijke Ondersteuning en Zorg (MOZ). Het team bestaat uit vier disciplines: Functioneel Beheer, Informatievoorziening, Kwaliteit en Procescontrol die verschillende diensten en producten leveren om de clusters zo goed mogelijk te ondersteunen.

De discipline functioneel beheer bestaat uit 5 functioneel beheerders en beheert de twee kernapplicaties in het sociaal domein, namelijk Mens Centraal (2 beheerders) en Civision Samenlevingszaken (3 beheerders).

Per 1 april 2019 zijn wij van start gegaan met de applicatie (CiVision Samenlevingszaken). Inmiddels hebben wij ruime ervaring met het systeem. Er is nog wel gerichte ondersteuning nodig binnen het team functioneel beheer, om kennis te delen en over te dragen binnen het team, alsmede capaciteit om de applicatie gericht door te ontwikkelen. Tevens speelt de huidige actualiteit (onder andere het verwerken van de Tozo-aanvragen en alles wat daarbij komt kijken) een grote rol in de gevraagde specifieke ondersteuningsbehoefte.


 

Kandidaatsomschrijving

Als database specialist CiVision Samenlevingszaken ken jij alle ins en outs van de (opbouw van de) database. Je hebt dan ook een specifieke rol in het team om deze kennis in te zetten en te ontsluiten. Daartoe richt jij je met name op een aantal gerichte taken om te zorgen dat de functionaliteiten zoveel als mogelijk aangesloten blijven bij de wensen van de gebruikers. Dit richt zich met name op functionaliteiten die een directe link hebben met de database van de applicatie en aanverwante applicaties.

Deze werkzaamheden zijn onder andere (maar niet uitputtend):

 • Het doorvoeren van correcties op de database met behulp van onder andere (zelf te bouwen) Sql queries (tools/developer), Microsoft Access, Cognos (en combinaties van deze methoden)
 • Met scripting en tools grote hoeveelheden data geautomatiseerd inlezen in CiVision Samenlevingszaken
 • Het verwerken van CSV, XML en Excelbestanden en deze kunnen vertalen en inlezen in CiVision Samenlevingszaken
 • Het beschikbaar stellen van managementinformatie met behulp van onder andere (zelf te bouwen) Sql queries (tools/developer), Microsoft Access, Cognos (en combinaties van deze methoden)
 • Het onderhouden van relevante koppelingen met andere applicaties (in- en extern), zoals Verseon en de MakelaarssuiteFunctie-eisen
Functie-eisen zijn knock-out criteria. Dat voldaan wordt aan de eisen moet duidelijk blijken uit het CV door middel van een beschrijving van de ervaring én werkzaamheden.

 • Kandidaat is per 3 januari 2022 beschikbaar voor maximaal 18 uur per week
 • In CV dient aantoonbaar te zijn dat er minimaal een HBO opleiding is afgerond en kandidaat in staat is om op minimaal HBO werk- en denkniveau te functioneren
 • Is in de afgelopen 12 maanden aantoonbaar werkzaam geweest als functioneel beheerder CiVision Samenlevingszaken dan wel als database specialist CiVision Samenlevingszaken
 • Aantoonbare ruime kennis en ervaring kennis van de wet- en regeling in het sociaal domein


Functiewensen
 • Aantoonbare kennis van Sql (tools/ developer) op Oracle (zowel raadpleeg als mutatie gerelateerde functies, net als het inregelen van 'views', 'triggers' en 'indexes') en de toepassing daarvan binnen de applicatie CiVision Samenlevingszaken
 • Aantoonbare kennis van de (opbouw van) de database van de applicatie CiVision Samenlevingszaken en het (bruikbaar) kunnen ontsluiten en/ of aanpassen van deze informatie met behulp van Sql (tools/ developer) en Microsoft Access
Uit het CV moet duidelijk blijken op welke wijze en met welke werkervaringen kandidaat invulling geeft aan de functiewensen. 

Geschikte kandidaat? Reply ons met de onderstaande informatie

 • Tarief (exclusief btw, inclusief reis-/verblijfskosten)
 • FTE beschikbaarheid
 • Geplande vakantie(s)
 • CV zonder bedrijfslogo (in Word formaat in het Nederlands, maximaal 5 pagina's A4). In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum (MAAND EN JAAR) van de werkzaamheden. Uit het CV moet duidelijk blijken dat de kandidaat voldoet aan de eisen en wensen.
 • Persoonlijke motivatie, specifiek geschreven op deze aanvraag
 • E-mailadres en telefoonnummer kandidaat
 • Voor deze aanvraag moeten twee relevante en controleerbare referenties aangeleverd worden in het format: organisatie - naam contactpersoon - telefoonnummer contactpersoon
 
 

Wat is onze sollicatieprocedure?

Verstuur jouw sollicitatie online.
Dan nemen wij deze in behandeling!

Jouw sollicitatie wordt beoordeeld door degene van de afdeling. Je krijgt telefonisch of per e-mail een reactie

Vinden we jouw sollicitatie interessant? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor.

Zijn we van beide kanten positief? Dan tekenen we de contracten en gaan we aan de slag! Gefeliciteerd je hebt de U-factor!