Detachering

De behoefte aan extra, tijdelijke, ondersteuning op uw IT-afdeling ontstaat door allerlei redenen. In welke situatie dan ook wilt u kunnen terugvallen op een betrouwbare (staffing)partner die snel ervaren IT-professionals kan inzetten.

Of het nu gaat om bij het beheer van de IT-omgeving of het ondersteunen bij (complexe) implementaties of projecten Ultimum biedt verschillende detacheringsmogelijkheden aan. Naast tijdelijke inzet bijvoorbeeld bij ziekte, vakantievervanging of extra specialistische kennis, detacheren we ook met regelmaat bij klanten die voor co-sourcing hebben gekozen. Wij zorgen voor een goede match op technisch, maar ook op persoonlijk vlak. De klik met de medewerkers en communicatieve skills vinden wij erg belangrijk.

Ultimum gaat met haar selectie en matching verder dan andere IT-dienstverleners! Wij geloven niet in het simpelweg doorschuiven van CV’s die op het eerste oog wel passen, maar verdiepen ons echt in uw organisatie. Zo letten wij, naast de match op technische vaardigheden, ook op teamcultuur, sociale vaardigheden en verantwoordelijkheden. Wij zorgen goed voor onze Ultimumers. Verder nemen wij de tijd om ons te verdiepen in uw organisatie hierdoor weten we welke kandidaat perfect past binnen het team en de opdracht. Dat bespaart tijd, omdat er achteraf geen gesprekken meer gevoerd hoeven te worden met mensen die niet goed bij je organisatie passen. Direct de juiste persoon op de juiste plaats, dat is de Ultimum methode!

U Profs: Ultiem bij u

Al 20 jaar bemiddelt Ultimum IT-Specialisten voor diverse opdrachtgevers. Juist in een wereld waarin de IT niet stil staat en constant veranderd zorgen wij ervoor dat onze IT-Specialisten (Ultimummers) kennis hebben van de nieuwste producten, technologieën en dat hun certificeringen up-to-date zijn. Tevens zijn onze specialisten niet alleen up-to-date, ze hebben ook een bewezen track-record en meerdere jaren ervaring.


Onze IT-professionals zijn gecertificeerd op verschillende niveaus:

MCSE CCNA
VCP CCNP
CCA CCIE
CCP RHCSA
RES AM/ WM RHCE
Scrum Masters RHCA
Prince 2 Practitioner JNCIA
Togaf CCSA
CCSE  

 

U-consult Detachering: IT en Business komen samen laat u adviseren 

Het doel van IT consulting is om U optimaal te adviseren bij het gebruik van IT zodat bedrijfsdoelen kunnen worden gehaald. Net als bij business consulting, omvat U-consult zowel IT consulting als advies- als implementatie diensten. U-consult kent een projectmatige werkwijze waardoor er een duidelijk begin en eindpunt is. Voor en tijdens een project maakt net dat stukje extra expertise het verschil. Ultimum heeft diverse specialisten voor u klaar staan op het gebied van Detachering die u met raad en daad bij kunnen staan.


 

Interesse?

Samenwerken met Ultimum om uw IT-infrastructuur op orde te krijgen?
Neem direct contact met ons op!

Marijke Glasbergen
Chief Service Officer